لیست اختراعات محمدرضا معرفت سفيدان
در اين اختراع، لباس نوزادي با رنگدانه هاي ترموكروميك آبي و قرمز تكميل شده است. در اين فرايند با تغيير در ساختار رنگدانه در اثر افزايش دماي بدن نوزاد در دماي بالاتر از 37 درجه سانتي گراد از آبي يا قرمز به بي رنگ تغيير رنگ خواهد داد و بيانگر هشداري براي افزايش تب در بدن نوزاد است. در تكميل اين لباس از مواد مختلف استفاده شده كه در نسبت هاي دقيق در شرايط دمايي مختلف بهينه شده است. اگرچه تكميل اين منسوجات در مراحل مختلفي صورت گرفته است اما لباس نوزاد همان لطافت و نرمي و بافت خود را پس از تكميل حفظ كرده است. همچنين رنگدانه هاي تثبيت شده روي لباس تب نماي نوزادي در برابر هرگونه مواد اسيدي، بازي و شوينده ها مقاوم هستند.
در اختراع حاضر سيستم رنگدانه اي قرمز ميكروكپسولي ترموكروميك و جوهر پايه آبي آن با تغيير رنگ برگشت پذير در دماي 37 درجه سانتي گراد تهيه شده است. سيستم رنگدانه اي حاضر شامل رنگدانه، فعال كننده و ماده تغيير دهنده فاز رنگدانه است. فعال كننده و ماده تغيير دهنده فاز نقش مهمي در دماي تغيير رنگ دارد. در اين اختراع كوپليمر اسيدي جديدي براي سيستم رنگدانه اي سنتز و شناسايي شده است كه نقش فعال كنندگي و انتقال فاز رنگدانه را بر عهده دارد. همچنين در تهيه جوهر بر پايه آب از سيليكايي مزوحفره متخلخل آمينو پروپيل دار شده به عنوان پايدار كننده استفاده شده كه منجر به پخش يكنواخت و سريعتر ميكروكپسول ها در جوهر مي شود.
در اختراع حاضر سيستم رنگدانه اي آبي ميكروكپسولي ترموكروميك و جوهر پايه آبي آن با تغيير رنگ برگشت پذير در دماي 37 درجه سانتي گراد تهيه شده است. سيستم رنگدانه اي حاضر شامل رنگدانه و فعال كننده و ماده تغيير دهنده فاز رنگدانه است. فعال كننده و ماده تغيير دهنده فاز نقش مهمي در دماي تغيير رنگ دارد. در اين اختراع كوپليمر اسيدي جديدي براي سيستم رنگدانه اي سنتز و شناسايي شده است كه نقش فعال كنندگي و انتقال فاز رنگدانه را بر عهده دارد. همچنين در تهيه جوهر بر پايه آب از سيليكايي مزوحفره متخلخل آمينو پروپيل دار شده به عنوان پايدار كننده استفاده شده كه منجر به پخش يكنواخت و سريعتر ميكروكپسول ها در جوهر مي شود.
جوهرهاي رسانا حاوي تركيبات رساناي الكتريكي هستند كه در آن ها يك فاز سيال آلي يا آبي وجود داشته كه درون آن افزودنيهاي مختلف وجود دارد. نانوذرات رسانا بايد پايدار بوده و متجمع نشوند، جوهرهاي مبتني بر نانوذرات بايد هدايت الكتريكي مناسبي داشته باشند. در اختراع حاضر جوهر رسانايي با استفاده از نانو پليمرهاي پلي آنيلين بر پايه آب ساخته شده كه قابليت چاپ و پرينت شدن بر روي انواع كاغذهاي چاپ و صفحات پلاستيكي در پرينترهاي جوهر افشان را دارا مي باشد. از جمله كاربردهاي جوهر پرينتر نانوپليمر رسانا مي توان به توليد مدارهاي چاپي قابل انعطاف، توليد ترانزيستورهاي لايهنازك و پيلهاي خورشيدي اشاره نمود. اين جوهر ميتواند پايه فيلمهاي لايه نازك رسانا باشد و در الكترونيك مدرن، بهويژه پنلهاي لمسي و نمايشگرها استفاده شود.
در اختراع حاضر با عنوان «كاتاليزورهاي تيتانيومي براي توليد 1-هگزن» كاتاليزورهاي همگن ناهمگن شده (بين فازي) از تثبيت كاتاليزورهاي پايه تيتانيومي نيمه ساندويچي بر روي ساختار مزوحفره سيليكايي منظم SBA-15 اصلاح شده با مايع يوني حاوي آنيون برم و تترافلوئورو بورات براي توليد گزينشي 1-هگزن از گاز اتيلن با فعاليت و گزينش پذيري بالا سنتز شده است. بيشترين فعاليت به دست آمده براي كاتاليزور ناهمگن C1-IL-BF4@SBA-15، معادل 946 گيلوگرم 1-هگزن به ازاي مول تيتانيوم در ساعت به دست آمده است. همچنين فعاليت كاتاليزورهاي بين فازي با بستر سيليكايي IL-BF4@SBA-15 فعاليت بهتري را نسبت به بستر سيليكايي IL-Br@SBA-15 از خود نشان دادند و دليل آن ميتواند مقدار مايع يوني كمتر قرار داده شده روي بستر سيليكايي IL-BF4@SBA-15 نسبت به بستر سيليكايي IL-Br@SBA-15 باشد چون بستر سيليكايي IL-BF4@SBA-15 از ويسكوزيته و الكترونگاتيوي كمتري نسبت به بستر سيليكايي IL-Br@SBA-15 برخوردار است و اين ويژگي باعث ميشود گاز اتيلن نفوذ بهتري به داخل مايع يوني داشته باشد و با كاتاليزور وارد واكنش شود. همچنين به دليل الكترونگاتيوي كمتر اتم بور نسبت به اتم برم، زماني كه كاتاليزور با كمك كاتاليزور MAO فعال شد و كاتاليزور كاتيوني ايجاد شد، كاتاليزور كاتيوني فقط با گاز اتيلن كئورديناسيون تشكيل ميدهد و اين باعث فعاليت بيشتر گونه C1-IL-BF4@SBA-15 نسبت به گونه C1-IL-Br@SBA-15 ميشود.
موارد یافت شده: 5