لیست اختراعات محمدرضا مقصود


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1395/01/22
تاریخ ثبت: 1396/10/18
مخترع/مخترعان: محمدرضا مقصود
خلاصه اختراع:

هدف و انگيزه از توليد و فرآوري اين محصول به كار گيري آن در صنعت نان و بالا بردن كيفيت و ارزش افزوده كه با تستهاي وآزمايش‌هاي لازم به منظور فرآوري و توليد خميرهاي نانهاي تركيبي صنعتي با استفاده از مايه وآب ميوه‌ها،اب و مايه سبزي‌هاي متنوع خوراكي،اب و مايه سيفي‌جات با هدف غني كردن هر چه بيشتر نانهاي صنعتي و سنتي با توجه به نياز روز افزون مصرف كيفيت سبد تغذيه نان‌هاي مربوطه كه از بيشترين مواد واملاح، فيبر ها و ويتامين‌هاي متنوع ،پروتئين‌ها برخوردار ميباشند. نياز صنعت‌ نان پزي و تهيه و توليد هر چه بيتشر و با كيفيت بالا را در جامعه مورد ارزيابي علمي و با Formulation جديد قابليت كيفي نان‌هاي صنعتي و سنتي براي ارائه به ، مصرف كنندگان جامعه به خصوي كودكان و نوجوانان كه در بعضي از جوامع با كمبود سو،تغذيه مواجه هستند، بسار مفيد و با اهميت ميباشد. توليد و تهيه چنين نان‌هايي با داشتن ويتامين‌ها و املاح معدني و فيبرها ، پروتئين‌هاي گياهي غني مي‌باشد كمك شاياني به رشد فيزيكي و سلامتي و افزايشي راندمان افراد جامعه با هدف بهره‌برداري از بهترين راندمان مورد نياز به چنين فناوري واختراع مي‌رود. قابل توجه مي‌باشد كه فرآوري و تركيب Formulation نانهاي غني شده ويتامينه و پروتئينه را مي‌توان از همان ماشين‌هاي عادي كه در توليدو تهيه نان‌هاي صنعتي و سنتي مورد استفاده در كارگاها‌ و مغازه‌هاي نان پزي موجود توليد و استفاده كرد. و اين روش جديد و اختراع كه از تركيب چند مواد و آرد گندم و يا آردهاي متنوع غلات و تركيبي قابل استفاده و توليد در كل صنعت نان پزي كوچك و بزرگ صنعتي در شهرها و روستاها به توليد و تهيه به انجام مي‌رسد. توليد نان ماشيني با Formulation جديد نه تنها كمك به ارتقاي كيفي و حداكثر استفاده با درصد بالاي بهره‌برداري از آردهاي متنوع با استفاده از محصولات كشاورزي متنوع همچنين بهبود كيفيت نان، به انجام مي‌رساند و بااستفاده از تركيبهاي مواد جديداب و مايه سبزي ها و ميوه‌ها و همچنين سيفي‌جات راه‌گشاي رشد و سلامتي فرد فرد افراد جامعه در درازمدت را تضمين مي‌كند. با توجه به پيشرفتها و ساخت كارخانه‌ها و كارگاه‌هاي نان‌هاي صنعتي كه چند سالي در كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه يافته ايجاد شده فرآوري توليد محصول جديد ضميمه انگيزه و كارآفريني و اشتغال هزاران نفر در حيطه صنعت‌ نان پزي ماشيني كه طبعاً از ويژگيهاي فني و كيفي مثبت آن مي‌توان به چند مورد اشاره كرد نام برد: 1- توليد انبوه نانها با روش و تهيه نوين وارائه به بازار مصرف . 2- انجام مرحله كامل فناوري تخمير،و فرايند. 3- كم بودن هزينه مصرف انرژي به نسبت توليد . 4- انجام توليد انبوه در فضاي نسبتاً كم . 5- استفاده از ويتامين‌هاي طبيعي و همچنين املاح و فيبرها طبيعي در نان . 6- استفاده كردن محصولات كشاورزي مختلف و متنوع در تهيه و توليد نانها و كسر كرده هزينه‌هاي اضافي . 7- صرفه‌جويي در زمان و بهره‌برداري از چند مواد تركيبي طبيعي در نان . 8- استفاده از طعم و مزه ميوه‌ها و سبزي‌ها و سيفي جات مواد تازه در نانها. 9- بهره‌گيري از ماشين‌هاي ساخت داخلي و خارجي براي توليدو تهيه پروسه نانهاي با فرمول جديد. 10- آسان بودن تركيب و فرمول كردن آردها و محصولات كشاورزي با يكديگر. 11- بكارگيري ( محصولات كشاورزي) اب و مايه ميوه ها ، سبزيجات ، سيفيجات ،در مواقع اضطراري ، مثل كم بود اب سالم در زمان جنگ ،زمين لرزها، الودگي ذخيره ابها در سندها و از بين رفتن سيستم انتقال اب به شهرها و منازل مسكوني وديگر حوادث غير مترقبه طبيعي . با توجه به اهميت توليد و تهيه ارتقاي كمي و كيفي تهيه نانهاي متنوع كه در سبد مصرفي خانوارها بالاترين سهم در هرم غذايي را دارا ميباشد. نياز تهيه نان و توليد ماشيني با روش استفاده كرده از آردهاي تركيبي و ميكس كردن (محصولات كشاورزي) همچون ويتامين‌ها و املاح معدني و فيبرها تحولي اساسي در تهيه، توليد و توليد نانهاي صنعتي ماشيني و محلي با روش Formulation جديد مواد مختلف كه موجب تحول كيفي و غني شدن در نانهاي فوق توليد و ارائه آنها به بازار مصرف مي‌شود. با توجه به آمار و تحقيقات به عمل آمده توسط مسئولان و كارشناسان سازمان‌هاي مربوطه اتستيتوهاي تحقيقات تغذيه كشورها نانهاي كه با اردهاي سفيد تهيه و توليد ميشوداز نظر مواد عالي و تغذيه‌اي از ارزش غذايي كمي برخوردارند. روشي كه در توليد و تركيب آردها بخصوص ارد سفيد و نبودن ويتامين‌ها و املاح و مكمل‌هاي طبيعي ضروري كه در تغذيه افراد كه بيشترين سهم سبد تغذيه افراد را به خود اختصاص ميدهد، لازمه غني كردن با كمك ( محصولات كشاورزي) شامل آب ميوه‌ها و مايه ان، وسبزي‌ها خوراكي و مايه ان و اب سيفيجات پر ويتامين‌ كه تقويت كننده قدرت مغز، حافظه و كمك به دستگاه گوارش بخصوصي در افراد سنين بالا و كودكان جايگاه ممتاز در امر تغذيه، داراي اهميت ميباشد. بعنوان مثال: وجود ويتامين‌هاي گروههاي مختلف كه در بعضي از سبزي‌هاي اصلي به وفور يافت مي‌شود. پژوهشگران نشان داده‌اند كه مكمل‌هاي طبيعي كه در محصولات كشاورزي كه با روش استفاده از اب و مايه اب ميوه ها اب و مايه سبزيجات و سيفي جات تهيه ميشود استفاده ان خمير نانهاي متنوع خطر بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي را پايين آورده، و كمك به كم شدن وزن بدن مينمايد. دريافت املاح و ويتامين‌ها و پروتئين‌ها در نان‌هاي ماشيني با تندازه ها و اشكال مختلف كه ساده ترين روش غني سازي با استفاده از مايه و اب سبزي هاي خوراكي مختلف اب و مايه ميوه ها و سيفيجات يافت مي‌شود.كمك به افراد جامعه از ابتلا به ، اختلالات گوارشي مانند و همچنين مصرف نانهاي غني نشده از مواد مغذي موجب چاقي بالا رفتن فشار خون و ناراحتيهاي عروقي و ديگر امراض به واسطه مصرف نانهاي عاري از ويتامينه شدن ، سلامتي افراد جامعه را شديدن به خطر مياندازد. خوردن نانهاي ماشيني تركيبي همراه با غني شدن از املاح طبيعي و فيبرها موجب مقاومت بدن و رشد در افراد نيازمند كه فقط شرايط مصرف و خوردن ويتامين‌ها و املاح از طريق نانهاي غني شده در روش تغذيه سالم در محصولات (كشاورزي طبيعي) را دارند محقق مي‌گردد. با توجه به نبود برنامه سازي ايجاد واحدهاي كوچك و بزرگ پخت و توليد و تهيه نان‌هاي غني شده و مكمل اين فناوري جديد لازم اجراء مي‌باشد. از ديگر زواياي فناوري اين اختراع به چند نمونه و مثال ذكر مي‌گردد: 1- صرفه‌جويي اقتصادي و صرفه جويي در زمان 2- هدر ندادن منابع مالي اضافي 3- برنامه‌سازي صحيح و استفاده از محصولات كشاورزي سالم در مصرف نانهاي حجيم و نيمه حجيم و محلي و يا سنتي ماشيني با روشيجديد در سبد خانواره‌ها. 4- آگاهي دادن مصرف كننده‌هاي اين نوع استفاده از نانهي غني شده در استفاده كيفي در مصرف اين محصول جديد. 5- تشويق سرمايه‌گذاران و كاافرينهادر بخش توليد و تهيه نان‌هاي غني شده محصولات كشاورزي در صنعت نان. 6- ايجاد كارگاه‌ها، كارخانجات توليد نانهاي حجيم و نيمه حجيم و سنتي ماشيني مبدأ انجام طرح‌هاي جديد نو اورانه ديگري خواهد شد. 7- روشها و راهكارهاي جديد براي بازاريابي، عرضه و فروش، محصول در بازار و تشويق ديگر كارگاه‌هاي نان‌پزي قديمي و شيريني پزان براي انجام تهيه و توليد روش جديد. 8- با ايجاد فرآوري و توليد انبوه در كارخانجات نان‌هاي ماشيني كمك شاياني به بخش كشاورزي در ايجاد اشتغال و مشاغل تازه به طور به طور گسترده ميشود. 9- فقدان و كمبود ويتامين‌ها ، مواد معدني و فيبرها در تغذيه افراد جامعه به موجب اين روش و استفادهدر توليد و مصرف كه شامل: آهن، كلسيم، ويتامين و ، پتاسيم و منيزيم، منگنز، فسفر، روي،اهن و ... را در فرآوري جديد به طور محسوس و آزمايش شده قابل دريافت و استفاده مي‌باشد. با تشكر محمدرضا مقصود خلاصه توصيف اختراع محصول و يا فرآورده جديد روشي نو و خاص با تركيب‌هاي مواد مختلف طبيعي (محصولات كشاورزي) همچون اب و مايه ميوه‌ها،اب و مايه سبزي‌ها واب و مايه سيفي‌جات، با در نظر گرفتن عمليات مخلوط كردن با اردهاي متنوع فرمول جديد خود تحولي بنيادي در صنعت فرآوري و توليد خمير نانهاي تركيبي بوجود مي‌آورد كه از كيفيت بالااستفاده كرده و مواد طبيعي خالص محصولات كشاورزي بدون بكارگيري از مواد شيميايي و اسنس‌ها تحول جديد در عرصه تغذيه و برنامه‌‌ريزي كلان ملي در زمينه بهبود بخشيدن به رشد و تغذيه افراد جامعه اعم از كودكان و بزرگسالان را به آنان داده و موجب دگرگوني روش‌هاي جديد توليد مواد همچون نان‌هاي غني شده تركيبي موجب برنامه‌‌ريزي جامع و نوع تغذيه كاملتر و بهره‌ وري و صرفه جويي اقتصادي، افراد جامعه و از بين رفتن ضايعات انرژي در فرآوري و توليد همزمان نان‌هاي ماشيني صنعتي با حجم و اندازهاي و اشكال مختلف و سنتي تركيبي ماشيني با روش جديد براي همه كارخانجات نان پزي ماشيني و همجنين كارگاه‌هاي پخت‌ نان‌هاي سنتي و صنعتي قابل اجراء مي‌باشد. استفاده از تغذيه سالم باروش فناوري و فرآوري توليد و تهيه تركببي نان‌ها با استفاده از محصولات كشاورزي و باغي مواد همچون اب و مايه سبزي‌ها،اب و مايه ميوه‌ها، و همچنين اب و مايه صيفي‌جات جايگزين روشهاي قديمي زيان اور كه موجب عدم تغذيه سالم و مفيد ميباشد، با اين روش و فناوري موجب بالاترين راندمان كيفي در جمع شدن اجزاء مواد در كنار هم و فشرده از ويتامين‌ها و املاح معدني و پروتئين‌ها، فيبرها، كامل توليد و فرآوري شده موجب دگرگوني در استفاده از نانهاي غني شده و بكارگيري(محصولات كشاورزي) و باغي كه در يك پكج غذايي كامل در قالب و به اشكال مختلف نانهاي متنوع تهيه و توليد ميگردد. تكميل عناصر اختراعي در چارچوب مشخصات فني بدين وسيله اعلام مي‌دارم عناصر اختراع (خمير ارد گندم سفيد ،سياه، جو، جو دو سر ،چاودر ،ذرت، از غلات) اردهاي توليدي صنعتي و سنتي, نانهاي حجيم و نيمه حجيم شامل نانهاي تست مكعب مستطيل حجيم ،نانهاي الماني، باگت، فرانسوي،نانهاي ساندويجي،نانهاي برگر و نانهاي مسطح سنتي ويا محلي ،خمير نانهاي شيريني،كيكها، خمير بيسكويتها (ماشيني) با استفاده از تركيب‌هاي فرمول اين فناوري از محصولات كشاورزي و باغي و همچنين آردهاي متنوع، ( با استفاده و كمك از اب سبزيجات و مايه ان،اب و مايه ميوه‌ها و اب و مايه سيفي‌جات ) تهيه شده از مواد بالا واز تركيب و ميكس شدن هم، ‌نان‌هاي با خواص جديد ويتامينه (غذاي جديد) با اشكال متنوع كه داراي ويتامين‌ها و خواص طبيعي غني شده همراه مي‌باشد فرآورده و تهيه و توليد مي‌گردد. محمدرضا مقصود در صورت امكان نسبت به ثبت اختراعات مرتبط نامبرده شده كه شامل استفاده از چند فرآورده تركيبي جديد. محصولات طبيعي كشاورزي شامل(اب سيفي جات و مايه انها ،اب سبزيجات و مايه انها، اب ميوه‌هاي و مايه انها) اين فرمول در فرايند اين روش فناوري و نوآور مي‌باشد كه يك اختراع كلي را تشكيل مي‌دهند. ادعاي نامه و ذكر كرده را حمايت و جانبداري حقوقي را از اين جانب انجام دهيد. شرح و توصيف تكميل اختراع 1- زمينه فني اختراع، مهمترين حوزه و با ارزشترين حوزه(صنايع غذايي) تعذيه و سلامت و نياز افراد جامعه به تغذيه كافي ، كامل، سالم مي‌باشد كه اين اختراع مورد خاص كمبود مواد معدني و ويتامين‌ها را در خود دارد. 2- مشكلات فني در توليد و نبود كيفيت مناسب كه در توليد نانهاي سنتي و صنعتي در حال حاضر وجود دارد،‌ و نبود تكنيك و دانش‌ فنيِ‌ جاي گزيني كردن مواد همچون املاح و پروتئين‌ها و ويتامينهاي تازه به صورت مايع در خمير نانهاي متنوع كه در روش فرآوري همراه با عصاره و آب ميوه‌ها و مايه انها و همچنين سبزيجات تازه بدون استفاده كردن از آب H2O به طرز قابل ملاحظه‌اي، نانهاي مربوطه غني و قوي از موادلازم تهيه مي‌شود. 3- از ديگر مشكلات در مصرف نانها بخصوص صنعتي در حال حاضر عدم استقبال عمومي ذائقه و نبودن طعم و مزه مناسب در نانها مي‌باشد كه با افزودن و تزريق مواد تازه (مايع) آب سبزيها و ميوه‌ها و عصاره آنها طعم و مزه و بوي مطبوع سبزيها و ميوه‌ها در نانها به خوبي قابل استشمام و چشيدن است. 4- ديگر مشكلات ضايعات بسيار بالاي نان مي‌باشد كه با افزودن مواد ذكر شده كه در محصولات كشاورزي تركيب شده در نانها طعم و مزه و غني شدن فرآورده‌ و محصول مي‌شود و از دور ريختن توسط مصرف كننده‌ها جلوگيري و آمار ضايعات بسيار پايين مي‌آيد. 5- يكي ديگر از ويژيگيهاي بكارگيري محصولات كشاورزي در خمير نانهاي غني شده استفاده دوباره از ضايعات و توفاله سبزيجات و سيفيجات و ديگر اقلام مصرفي در خوراك دامها و مرغ داريها به عنواع غذا مورد استفاده و تغذيه انها ميباشد. با تشكر محمدرضا مقصود

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/15
تاریخ ثبت: 1390/04/19
مخترع/مخترعان: محمدرضا مقصود
خلاصه اختراع:

‏محصول و يا فراورده جديد روشي نو و خاص با تركيب هاي مواد مختلف (طبيعي) همچون ميوه ها ، سبزي ها و صيفي جات، با در نظر گرفتن عمليات مخلوط كردن با فرمول جديد خود تحولي بنيادي در صنعت فراوري و توليد خمير نانهاي تركيبي بوجود مي آورد كه از خاصيت كيفي و استفاده كرده از مواد طبيعي خالص بدون بكارگيري مواد شيميايي و اسانس ها تحولي جديد در عرصه تغذيه و برنامه ريزي كلان ملي در زمينه بهبود بخشيدن به رشد و تغذيه افراد جامعه اعم از كودك و بزرگسالان را به آنان داده و موجب دگركوني روش هاي جديد توليد مواد همچون نان هاي تركيبي موجب برنامه ريزي دانش فراگير و نوع تغذيه كاملتر و بهره گيري چند جانبه صرفه جويي اقتصادي افراد جامعه و از بين رفتن ضايعات انرژي در فراوري و و توليد همزمان نان هاي حجيم و نيمه حجيم تركيبي ماشيني با روش جديد براي همه كارخانه هاي نان پزي ماشيني و همچنين كارگاه هاي پخت نان سنتي و صنعتي قابل اجرا مي باشد. استفاده از تغذيه سالم با فراوري براي توليد ماشيني تركيبي نان ها با استفاده كردن از ويتامين هاي مواد همچون سبزي ها ميوه ها و همچنين صيفي جات بهترين تغذيه و بالاترين راندمان كيفي و جمع شدن اجزا مواد ويتامين ها و املاح معدني و پروتئين ها در يك جا و يك مرحله توليد فراوري شده موجب دگرگون شدن استفاده از مواد و اجزا متعدد غذايي ويتامينه در يك محصول غذايي مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/24
تاریخ ثبت: 1389/02/07
مخترع/مخترعان: محمدرضا مقصود
خلاصه اختراع:

محصول اختراع جديد طراحي ماشين ها و روش توليد و بكارگيري از مواد و قابليت انجام عمل عيني استفاده از منابع و همچنين به كارگيري از مواد اوليه و خام توليد كارخانجات داخلي و سنگهاي طبيعي و به كارگيري فويل آلومينيوم از جمله برتري در حفظ توليدات داخلي و انجام عمليات رقابت و بازاريابي به طوري كه قيمت تمام شده اين محصول قابل رقابت با محصولات مشابه مي باشد. انجام طراحي و اختراع ماشين ها و رسيدن به پروسه توليد محصول ورق هاي كامپوزيت از جنس سنگ طبيعي با روشي كه ذكر گرديده با توجه به اختراعات اينجانب شامل 1- ماشين سنگ بري نازك 0/5mm - 20/8mm - ماشين رولينگ پرس فويل آلومينيومي شش گوش 0/4mm Herxegonat و 0/2mmو 3- ماشين پرس گرماده اي وكيوم، انجام عمليات مربوطه اشباه و خشك كردن قطعات پرس شده - سنگ + فويل آلومينومي + فيبر شيشه اي و يكپارچگي سه تركيب قطعات به نام Stone Composite (كامپوزيت سنگ) و يا پانل روكش سنگ مي باشد. از ويژگي ها و خصوصيات برتر ورق هاي سنگي نازك تقويت شده (كامپوزيت سنگ) كه با روش و هماهنگي صنعتي شدن مصالح ساختمان سبك و اقتصادي بودن آن مي توان به ذكر چند نمونه اشاره نمود: 1- وزن سبك 2- غيرقابل اشتعال 3- سخت و مستحكم 4- مقاوم در برابر فشار باد 5- قابل مونتاژ از قبل 6- قابل برشكاري و سوراخكاري در هنگام اجراي عمليات نصب 7- سرعت عمل و سادگي نصب 8- ضد رطوبت و فرسايش 9- قابل نصب بر روي مصالح و اتصالات زيرسازي متنوع 10- ابعاد و اندازه هاي بزرگ 11- كمك به استاندارد شدن مصالح سبك ساختماني و خود محصول 12- ايجاد مشاغل جديد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/10/19
تاریخ ثبت: 1393/04/18
خلاصه اختراع:

محصول اختراع جديد طراحي ماشين ها و روش توليد و بكارگيري از مواد و قابليت انجام عمل عيني استفاده از منابع و همچنين به كارگيري از مواد اوليه و خام توليد كارخانجات داخلي و سنگهاي طبيعي و به كارگيري فويل آلومينيوم از جمله برتري در حفظ توليدات داخلي و انجامعمليات رقابت و بازاريابي به طوري كه قيمت تمام شده اين محصول قابل رقابت با محصولات مشابه مي باشد.انجام طراحي و اختراع ماشين ها و رسيدن به پروسه توليد محصول ورق هايكامپوزيت از جنس سنگ طبيعي با روشي كه ذكر گرديده با توجه به اختراعات شامل: .ماشين سنگ بري نازك 5 – 3 ميليمتر 03/0 – 05/0 ميليمترHerxegonat2.ماشين رولينگ پرس فويل آلومينيومي شش گوش ماشين پرس گرماده اي وكيوم ، انجام عمليات مربوطه اشباه و خشك كردن قطعاتپرس شده –سنگ + فويل آلومينيومي + فيبر شيشه اي و يكپارچگي سه ( كامپوزيت سنگ ) و يا پانل روكش سنگ مي باشد. Stone Compositeتركيب از ويژگي ها و خصوصيات برتر ورق هاي سنگي نازك تقويت شده (كامپوزيت سنگ)كه با روش و هماهنگي صنعتي شدن مصالح ساختمان سبك و اقتصادي بودن آن مي توانبه ذكر چند نمونه اشاره نمود

موارد یافت شده: 4