لیست اختراعات محمدعلي احمدآبادي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1390/02/05
خلاصه اختراع:

خلاصه طراحي وساخت سيستم ردياب و جعبه سياه رهياب ماهواره اي با قابليت تصويربرداري امروزه با پيشرفت علم و تكنولوژي ساخت سيستم هاي ردياب انواع وسايل متحرك از جمله انواع خودرو مورد توجه قرار گرفته است. اما علاوه بر خودروها نصب سيستم ردياب بر روي انواع بالگرد نيز ضروري به نظر مي رسد. بنابراين در اين پروژه تلاش شده كه يك سيستم ردياب و جعبه سياه رهياب ماهواره اي با قابليت نصب بر روي انواع بالگرد طراحي و ساخته شود. اين سيستم جهت مانيتورينگ، كنترل و مديريت انواع بالگرد در سطح هوانيروز مي باشد. اين سيستم اين امكان را به گروه پروازي خود مي دهد تا بدون محدوديت زماني و مكاني و در هر شرايط آب و هوايي بتوانند انواع و تعداد نامحدودي بالگرد را در يك شبكه يكپارچه و منسجم ردگيري، كنترل و مديريت نمايند. وضوح تصاوير ضبط شده 640×480 و 24 فرم در هر ثانيه بوده و مدت زمان هر فايل ضبط شده، 3 دقيقه مي باشد. اين دستگاه امكان ثبت و ضبط حداكثر 32 ساعت حركت مداوم را ميسر مي سازد. ولتاژ مورد نياز اين دستگاه 12 تا 24 ولت دي سي مي باشد كه از طريق فندكي ساخته و امكان تامين برق را ميسر نموده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/30
تاریخ ثبت: 1389/11/25
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع طراحي وساخت كانكتور باطري بالگرد 214 هدف از اين پروژه بررسي، شناسايي و در نهايت ساخت كانكتور باطري بالگرد ٢١۴ مي باشد. با انوجه به اهميت قطعه ياد شده بواي تامين استارت متاسب بالگرد ۴ ا ٢ ، براي نخستين بار تحقيقات و جهاد خودكفايي پايگاه چهارم رزمي پشتيباني عمومي هوانيروز اصفهان درجهت نيل بسوي قطع وابستگي به محصولات خارجي اقدام به ساخت قطعه ياد شده نمود. از آنجاييكه نبود قطعه ياد شده عملاباعث عدم استارت مناسب در بالگرد مي شود بنابراين انتظار مي رود كه با ساخت قطعه ياد شده مشكلات اساسي در جهت استارت كليه بالگردهاي ٢١۴ موجود در كشور مرتفع گردد. در حقيقت قطعه توليد شده علاوه بر جلوگيري از صرف هزينه هاي اضافي، توان رزمي بالگرد 214 را افزايش داده و از زمين گير شدن آن جلوگيري مي نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/30
تاریخ ثبت: 1389/11/25
خلاصه اختراع:

با توجه به اينكه مدت زمان زيادي از ساخت هليكوپترهاي سازماني ارتش جمهوري اسلامي ايران مي گذرد، آسيب ديدگي سيستم روشنايي انواع بالگردهاي فوق امري بديهي به نظر مي رسد. از سوي ديگر با توچه به اهميت پروازهاي شبانه به منظور حغظ امادگي و تقويت قواي نظامي كشور، طراحي و ساخت قطعه اي كه شرايط را براي يك پرواز شبانه ايمن مهيا مي كند، ضروري است. بنابراين هدف از اجراي اين پروژه، ساخنت قطعه ايي نام Power Supply جهت تامين برق و سيستم روشنايي داخل كابين بالگرد مي باشد. اهميت پژوهش حاضر از آنجايي نمايان مي شود كه اگر خلبان در پروارهاي شبانه نتواند نشانگرهاي اصلي بالگرد را تشخيص دهد عملا پرواز بالگرد با مشكل مواجه خواهد شد. لازم به ذكر است كه با نصب قطعه ياد شده بر روي انواع بالگرد عملا توان رزمي بالگرداهاي پايگاههاي تابعه هوانيرور در پروارهاي شبانه به ميزان 100 درصد افزايش پيدا خواهد نمود . بنابراين پژوهش حاضر اقدام مناسبي به منظور بومي سازي قطعه ياد شده و قطع نياز به خريداري و جايگزيني آن با نمونه خارجي است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/30
تاریخ ثبت: 1389/11/23
خلاصه اختراع:

‏هدف از ‏پروژه فوق طراحي و بهينه سازي هيترهاي صحرايي جهت كاربرد در يگانهاي هوانيروز مي باشد. اين دستگاه از جمله تجهيزاتي است كه بدليل گذشت زمان زياد از ساخت آن غالبا كارايي لازم را نداشته و توان رزمي كشور را تحت شعاع قرار داده ‏است دستگاه ‏ياد شده به طور بسيار چشمگيري تحرك و قابليت هاي يگانهاي رزمي را بالا برده كه همين امر باعث افزايش كارايي رزمي و ساختار امنيتي و حفاظتي مي شود و شرايط را براي انجام كليه مانورها و عمليات ها در نواحي سردسير ميسر مي سازد. هيترهاي ساخته شده گرماي مناسبي را توليد مي كنند به طوري كه در نقاط سردسير، جهت توليد گرما براي نيروها، از‏ بين بردن يخ زدگي سطوح ملخ و هرگونه عمليات صحرايي كه در زمستان انجام مي شود كارايي مناسب را دارند. اين پژوهش در مركز تحقيقات و جهاد خودكفايي پايگاه چهارم رزمي پشتيباني عمومي هوانيروز اصفهان و به منظور قطع وابستگي به محصولات خارجي انجام پذيرفته است. لازم به ذكر است كه دستگاه ‏صدرالاشاره ‏مي تواند در كليه عمليات و انجام پروژه هاي غير نظامي نظير حفاري هاي شركت نفت و گاز در مناطق سردسير و .... مورد استفاده قرار گيرد.

تاریخ ثبت: 1389/11/23
خلاصه اختراع:

‏هدف از اين پروژه طراحي و ساخت دستگاهي به نام ويدئو اسكوپ جهت شناسايي زنگ زدگي و ساير عيوب ملخ بالگرد شنوك براي افزايش كارايي و ضريب ايمني بيشتر مي باشد. در گذشته جهت بررسي عيوب نواحي داخلي بالگرد ار دستگاههايي نظير منشور سه بعدي كه زاويه ديد مناسبي را فراهم نمي آورد استفاده شده است در حاليكه با طراحي دستگاه ويدئو اسكوپ خوردگي و زنگ زدگي نواحي داخلي ملخ شنوك تصوير برداري شده و با وضوح بالا امكان شناسايي عيوب و برطرف نمودن آن را توسط متخصصان مربوطه فراهم مي آورد. لازم به ذكر است كه پژوهش فوق براي نخستين بار در تحقيقات و جهاد خودكفايي پايگاه چهارم رزمي پشتيباني عمومي هوانيروز اصفهان در جهت تقويت قواي رزمي كشور و قطع وابستگي به محصولا‏ت خارجي انجام پذيرفته است.

موارد یافت شده: 5