لیست اختراعات محمدعلی سنجری
زمينه فني: زمينه فني اصلي طرح ارائه شده، با رشته ارتوپدي فني ارتباط مستقيم دارد. مشكل فني استفاده از ارتوز آجيليوم، عليرغم مزيت كاهش باربرداري از روي كمپارتمان آسيبديده زانو، سبب اختلال در حركت طبيعي مفصل سابتالار ميگردد. به بيان ديگر، جهت ايجاد گشتاور ادداكتوري بر روي مفصل زانو، تنها قفل بودن حركت مفصل سابتالار در جهت اورژن كافي بوده و قفل بودن حركت اين مفصل در جهت اينورژن كاملا غير ضروري است و سبب ايجاد اختلال در راهرفتن شخص ميشود. اساس راه حل ارائه شده اساس راه حل ارائه شده، اضافه نمودن يك مفصل به ارتوز با هدف تامين آزادي حركت مفصل سابتالار در جهت اينورژن ميباشد. وجود اين مفصل ارتوزي كه حركت آن در جهت اورژن قفل بوده و تنها در جهت اينورژن آزاد است، دو مزيت را در پي دارد. 1- قفل بودن حركت مفصل ارتوزي، در جهت اورژن، باعث ايجاد گشتاور ادداكتوري در زانو ميشود. 2- آزاد بودن حركت مفصل ارتوزي، در جهت اينورژن، حفظ اينورژن طبيعي مفصل سابتالار ميگردد.
با توجه به موقعيت و ويژگي هاي آناتوميك اختصاصي و متفاوت عضلات كف لگن، امكان اندازه گيري نيروي عضلات اين ناحيه توسط نيروسنج هاي موجود وجود ندارد. اين دستگاه با توجه به شكل و ابعاد مناسب براي قرارگيري در ناحيه ي واژن و در فاصله اي مناسب براي تماس با عضلات، توانايي اندازه گيري نيرو را بر حسب واحد نيوتون به صورت دقيق دارد. همچنين اكثر افراد در انقباض اختصاصي عضلات كف لگن مشكل دارند كه اين دستگاه قابليت آگاه نمودن بيمار در جهت محل دقيق اعمال نيرو را دارد. از آنجاييكه سنجش حس نيرو (sense of force) به صورت اعمال درصدي از حداكثر نيروي انقباضي توليد شده توسط بيمار، يكي از تست هاي اختصاصي حس عمقي محسوب مي شود، لذا اين دستگاه توانايي اندازه گيري حس نيرو (sense of force) را دارد.
پلاسماي غني از پلاكت (PRP: Platelet-Rich Plasma) يك محصول خوني اتولوگ است كه در موارد زيادي ازجمله ترميم آسيب¬هاي غضروفي و ساير بيماري¬هاي عضلاني اسكلتي و همچنين در موارد زيبايي و جوان¬سازي پوست به¬كار مي¬رود. كيت PRPيك وسيله براي آماده¬سازي پلاسماي غني از پلاكت است كه انواع مختلفي از آن وجود دارد كه استفاده از آن¬ها با سختي¬ها و مشكلاتي ازجمله صرف زمان طولاني براي آماده سازي، خطر فرورفتن سوزن در دست (needle stick) و تكنيك دشوار همراه است. ما كيتي طراحي كرده¬ايم كه كاربر بتواند در زمان كم، تكنيك راحت و حداكثر ايمني PRP را آماده نمايد. اين كيت شامل يك قطعه با سه محفظه¬ي مجزا و دو قفل در وسط است كه امكان جداسازي PRP، گلوبول¬هاي قرمز و پلاسماي با پلاكت كم را فراهم ساخته است. اين سه محفظه و طراحي خاص آن كمك مي كند تا خون در همه مراحل آماده سازي با محيط بيرون ارتباط نداشته باشد. بطور خلاصه پس از خونگيري، ابتدا خون را وارد محفظه¬ي اول نموده و پس از دور اول سانتريفيوژ ابتدا حجم اين محفظه به اندازه موردنياز تعيين و سپس بسته مي شود. با وارونه كردن كيت، پلاسما وارد محفظه¬ي دوم شده و براي مرتبه دوم در سانتريفيوژ قرار مي¬گيرد. پس از اتمام دور دوم سانتريفيوژ، حجم محفظه¬ به مقدار حجم PRP موردنياز رسانده مي شود و اين محفظه نيز مسدود مي شود. حال به نحو مورد نظر مي توان با سرنگ محصول PRP را استخراج كرد. براي سهولت در تنظيم حجم، استوانه اصلي داخل پايه نگهدارنده ثابت مي شود و از لرزش دست جلوگيري مي كند. اين پايه از درون به ديودهاي نوراني مجهز است كه سطوح سيال را به خوبي متمايز نشان مي دهد تا كاربر به راحتي بتواند عمليات را انجام دهد.
اين دستگاه در حوزه كنترل حركت به منظور تنظيم و اعمال سفتي بر حركات مفصل هاي شانه و آرنج طراحي شده است. اين دستگاه اجازه مي دهد كه سفتي هر فصل بدون تغيير در نقطه موازنه آن مفصل و تنها با جايگزين كردن فنرها با سفتي هاي مختلف در محل مورد نظر (شكل هاي21و29)، قابل تغيير باشد. همچنين با استفاده از اين دستگاه مي توان نقطه موازنه هر مفصل را بدون تغيير در مقدار سفتي اعمال شده به آن مفصل و تنها با تغيير محل بازوي ثابت فتر روي قسمت نيم دايره اي (شكل هاي 23و30) تغيير داد. بوسيله زمانسنج (شكل 6) و هدف درجه بندي شده (شكل 8) در اين دستگاه، مي توان تاثير تغيير سطح سفتي و نقطه موازنه را بر سرعت و دقت حركات هدفگيري با دست، مورد بررسي قرار داد.
موارد یافت شده: 5