لیست اختراعات محمد جواد صادقي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1391/12/20
تاریخ ثبت: 1392/05/27
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت برانكارد قابل حمل به منظور حمل بدون لغزش مصدوم در شرايط سخت همواره به منظور جابجايي مصدومين در مناطق جنگي و يا زلزله‌زده براي حمل و نقل مجروحان و مصدومين از برانكاردها استفاده مي‌شود. هنگام جابجايي فرد، بسته به شرايط موجود تكان‌ها و ضرباتي به بيمار منتقل مي‌شود كه ممكن است خسارات جسمي براي مصدوم به همراه داشته باشد كه هيچگاه قابل جبران نباشد. بنابراين جابجايي مصدوم با حداقل تكان به هنگام جابجايي، به منظور كاهش صدمات وارده، از اهميت بالايي برخوردار است. اين برانكارد از پلي يورتان ساخته شده است كه زيست سازگار بودن و مقاوم بودن آن در برابر سايش اثبات شده است. برانكارد ساخته شده به سادگي در يك كوله پشتي جاي مي‌گيرد و به راحتي جابجا مي‌شود. همچنين نياز به دو امدادگر براي حمل مصدوم ندارد و در شرايط سخت مثل جنگ يك رزمنده مي‌تواند با يك دست خود، مجروح را به بهداري يا مكاني امن برساند. به منظور ثابت شدن گردن و ستون مهره‌هاي مصدوم تجهيزات نيوماتيك در برانكارد به كار رفته است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/07
مالک/مالکان: آقاي مجيد روشن فر
تاریخ ثبت: 1395/03/23
خلاصه اختراع:

اين اختراع كه در زمينه‌ي مهندسي و شاخه‌ي مكانيك صورت گرفته، به منظور طراحي بهينه‌ي برف‌پاك‌كن‌هاي امروزي بوده است. اين مهم به كمك طراحي¬ و بهبود اجزاء مختلف مانند استفاده از مكانيزم چرخدنده‌اي ميسر شده است. هدف از انجام اين طرح، طراحي جديدترين مكانيزم‌ برف پاك‌كن و در نهايت رسيدن به يك مكانيزم بهينه مي‌باشد كه بتواند بيشترين سطح را جاروب كند. در بسياري از مكانيزم‌هاي امروزي بعضي از قسمت‌هاي شيشه مخصوصاً گوشه‌ها به وسيله برف‌پاك تميز نمي‌شوند. در اين طرح با استفاده از مكانيزم چرخ دنده‌اي و بازويي با طول متغير سعي بر نائل آمدن به اين مشكل شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/04/11
تاریخ ثبت: 1399/10/15
خلاصه اختراع:

همان طور كه مي دانيم يك ماوس شامل كليد راست،كليد چپ، كه براي عملياتي مانند كليك، دابل كليك،درگ و ... استفاده مي شود و يك چرخك كه براي بالا و پايين كردن صفحات استفاده مي شود، مي باشد و با ورود به محيط هر نرم افزار قابليت هاي ماوس ثابت است و تغيير نمي كند. البته ماوس هايي وجود دارند كه با قرار دادن چند دكمه اضافه بر روي ماوس براي كارهاي خاصي طراحي شده اند، اما باز هم قابيلت هاي ثابتي دارند. در اين طرح، ماوس به نحوي طراحي و پياده سازي شده است كه علاوه بر دارا بودن قابليت هاي ثابت، با ورود به هر نرم افزار،آن نرم افزار توسط ماوس شناسايي شده و با توجه به نرم افزار مورد نظر، قابليت هاي ماوس نيز تغيير كند. قابليت هاي مختلف هر نرم افزار به دو روش به ماوس داده مي شود : يكي اينكه كاربر اين قابليت ها را به نرم افزار ماوس ياد دهد و ديگري اينكه خود نرم افزار ماوس با استفاده از الگوريتم هاي هوش مصنوعي قابليت ها را ياد بگيرد.از ديگر عملكرد هاي ماوس، چند كليپ برديست، يعني اينكه كاربر بتواند در محيط نرم افزار هاي مختلف و حتي خود سيستم عامل ويندوز عمل كپي كردن را به صورت پيوسته انجام دهد و زمان چسباندن همه مواري كه قبلا توسط كاربر كپي شده را به كاربر نمايش دهد و كاربر يكي از آنها را براي چسباندن انتخاب كند.

تاریخ ثبت: 1390/05/04
خلاصه اختراع:

بيماري هاي كليوي از شايع ترين بيماري هاي جوامع مختلف در سرتاسر جهان اند كه مبتلايان به آنها با دشواري هاي بسياري روبرو هستند امكان بپيوند كليوي معمولا براي درصد ناچيزي از بيماران مسير است و سايرين ناگزير به روش هاي ديگر نظير همو دياليز صفاقي روي مي آورند در روش همودياليز بيمار مي بايست سه بار در هفته به يكي از مراكز درماني مراجعه كند تا با خون گيري از وي و استفاده از فيلترهاي ويژه عمل تصفيه ي خون از مواد زايد و سپس آبگيري انجام شود دسترسي به فيلترهاي گران قيمت همودياليز اتلاف وقت عوارض پوستي و عضلاني ناشي از خون گيري درد اخلال در زندگي عادي فرد و از جمله مشكلات فراروي بيماران است روش دياليز صفاقي از سال 1960 به عنوان جايگزيني براي نارسايي هاي كليوي مطرح شده و اينك استفاده از آن در سراسر جهان رو به گسترش است اين روش بدون درد و عارضه كارآمد قابل استفاده براي كودكان و مبتلايان به ديابت است و مزيت اصلي آن امكان انجام دياليز در خانه يا محل كار بدون نياز به فردي ديگر است در دياليز صفاقي بايد مايعي مخصوص پس از رسيدن به دماي بدن به حفره ي صفاق در محفظه شكمي تزريق گردد و پس از ماندگاري در آنجا و انجام تبادلات يوني و آبگيري از حفره بيرون كشيده شود اين مايع مصرف شده در واقع همان ادرار است دستگاه هاي دياليز صفاقي موجود در بازار عموما حجيم و سنگين هستند به گونه اي كه بيمار بايد در موقعيتي ساكن بماند تا عمل دياليز كه بين 2تا4 ساعت در روز به دراز مي كشد انجام شود دليل حجيم بودن اين دستگاه ها استفاده از روش هاي سنتي كنترل و توزين جريان و نيز بخش نرم افزاري قديمي آنهاست اختراع ادعايي پيش رو به ارائه نسلي جديد از دستگاه هاي دياليز صفاقي مربوط است كه بسيار كم حجم تر سبك تر ارزان تر و كارآمد تر است تغذيهي انرژي دستگاه نيز بر خلاف مدل هاي پيشين كه از برق شهري تغذيه مي شدند توسط دو باتري تامين مي شود بنابراين دستگاه هيچ قيدي براي ساكن بودن بيمار ايجاد نمي كند مدل ارائه شده براي اولين بار در ايران و جهان يك دستگاه دياليز صفاقي با قابليت نصب روي بدن بيمار است كه پريتورن مشتق از پرريتو به معناي صفاق و رن به معناي كليه نام گذاشته شده است

تاریخ اظهارنامه: 1389/10/01
تاریخ ثبت: 1390/03/23
مخترع/مخترعان: محمدجواد صادقي
خلاصه اختراع:

‏همواره جراحان در اولين جراحي هاي خود با مشكلاتي از قبيل عدد تمركز و اعتماد به نفس ناتواني در مديريت زمان، لرزش دست و .... مواجه هستند. بنابراين، انجام جراحي هاي مجازي به منظور آموزش ( training ‏) قبل از يك جراحي واقعي مي تواند آمادگي قابل قبولي را براي جراح فراهم آورد و مهارت وي را افزايش دهد. اين روند باعث مي شود تا يك جراح جوان، سريع تر و با اعتماد به نفس بيشتر وارد عرصه ي جراحي شود. ‏سيستم ابداع شده، واسطي است بين انسان و ربات جراح و قادر خواهد بود تا رابطه ي هوشمند و فعالي ‏را بين آن دو به وجود بياورد. بدين صورت كه كاربر علاوه بر اين كه فرمان هايي را صادر و در واقع پروسه ي چراحي را كنترل مي كند، فيدبك هايي را از جانب ربات دريافت مي كند تا حس كامل تر و دقيق تري نسبت به شرايط فيزيكي بيمار و حتي اتاق عمل داشته باشد. اين سيستم در كنسول جراحي قرار مي گيرد و توسط آن جراح قادر خواهد بود تا به عنوان مثال گرسپر هوشمندي را كه به بازوي ربات متصل و در تماس با بدن بيمار است را ‏كنترل كند اين سيستم هپتيك هم در جراحي رباتيك و هم در شبيه سازي جراحي كارآمد خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/29
مالک/مالکان:
تاریخ ثبت: 1391/02/31
خلاصه اختراع:

توانبخشي براي افرادي تجويز مي شود كه ضعف عضلاني در بخش هايي از اندام آن ها ديده مي شود. اين ضعف مي توان به دلايل گوناگون از جمله بيماري M.S(Multiple Sclerosis در حالت پيشرفته و يا سكته ي مغزي رخ دهد. بعد از وقوع سكته مغزي فرد برخي از توانايي هاي خود را از دست مي دهد و براي انجام كارهايي مانند گرفتن ليوان بلند شدن از روي صندلي و يا گرفتن دستگيره درب با مشكل روبرو مي شود. به منظور بازگشت توانايي عضلات مي بايست با توجه به ميزان و نوع آسيب ديدگي حركاتي تعريف و در يك بازه ي مشخص انجام شوند. براي دريافت نتيجه ي بهتر حركات مورد نظر بايستي بارها تكرار شوند و حتي پس از اتمام دوره نيز فرد نيازمند ادامه ي تمرين هاي خود در خانه و البته زير نظر پزشك مي باشد. سيستم هاي هپتيك ادامه ي حركات توانبخشي را كه شخص مجبور است در خانه و به تنهايي انجام دهد با هزينه ي پايين دقت بالا (كه باعث كاهش طول دوره ي درمان مي شود) ايجاد انگيزه و جذابيت براي شخص ميسر مي سازند. دستگاه ساخته شده قادر خواهد بود تا در تمام دوران بازتواني عضلات دست بيمار در كنار او باشد و به شكلي هوشمند به كمك او بيابد بدين شكل كه با دريافت فيدبك هايي از بيمار و نيز براساس توانايي لحظه اي عضله وي پاسخ (نيرو) مناسب و موثر را ارائه كند. مزيت ارسال پاسخ به شكل آني در اين است كه روند بهبود سرعت خواهد گرفت. چرا كه در روش هاي معمولي پس از اتمام يك دوره ي مشخص ارزيابي عملكرد بيمار انجام مي گيرد اما در سيستم هاي هپتيك اين امكان وجود خواهد داشت كه به محض تغيير در نيروهاي وارده توسط كاربر دستگاه مناسب ترين واكنش را نشان دهد.

موارد یافت شده: 7