لیست اختراعات محمد حسين محمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ ثبت: 1399/06/11
خلاصه اختراع:

مشكل انرژي در رتبه نخست ده مشكل برتري است كه بشر تا 50 سال آينده با آن مواجه مي شود. انرژي نقش به سزايي در عرصه هاي مختلف اقتصادي و اجتماعي هر ملت دارد. در قرن حاضر مهم ترين دارايي هر جامعه ميزان ذخاير انرژي آن جامعه مي‌باشد. در نتيجه بهينه كردن مصرف انرژي هم از لحاظ زيست محيطي و هم از لحاظ هزينه انرژي يكي از مهمترين دغدغه هاي دنياي مدرن است. سيستم هاي گرمايش، هوارساني و تهويه مطبوع بيشترين سهم را در مصرف انرژي در تمامي مراكز درماني و صنعتي دارند كه مقدار زيادي انرژي از طريق ناكارآمدي سيستم هاي گرمايش، هوا رساني و تهويه مطبوع به دليل فقدان پيش بيني و اندازه گيري حضور و عدم حضور ساكنان تلف مي شود.يكي نكات مهم در اين سيستم پيش بيني ميزان و زمان حضور افراد در مراكز درماني و ميزان استفاده از ماشين آلات صنعتي در كارگاه ها و صنايع است. با اين اوصاف اين اختراع يك سيستم الكترونيكي هوشمند است كه عوامل بالا را مرتفع نموده و به صورت يك سيستم كنترلي با قابليت استفاده به صورت همزمان و يا جداگانه دستگاه هاي كنترلي مي باشد. دستگاه مزبور در راستاي كاهش هزينه هاي ناشي از اتلاف انرژي در مراكز صنعتي و مسكوني و درماني گام برمي‌دارد و در مقياس بزرگتر باعث كاهش هزينه هاي عمومي جوامع و كاهش اتلاف و هدررفت انرژي مي شود. اين دستگاه در مرحله اول يك مدل از ساختمان يا كارگاه يا جايگاه يا مركز درماني مورد نظر با توجه به حجم، تعداد افراد، زمان كاري و ... توليد مي شود و سپس اين مدل به صورت مدلسازي در كامپيوتر شبيه سازي مي شود و در نهايت براي مدلسازي انجام شده مقادير بهينه استخراج مي شود و براي آن يك ساختار سخت افزاري به عنوان برد كنترلي طراحي مي شود و اين برد دركنار ساير سامانه هاي كنترلي يا به صورت تنها مورد استفاده قرار مي گيرد. نهايتا برد مركزي با توجه به سيستم آن و مقادير بهينه مدل، ميزان زمان مورد استفاده و شدت كار دستگاه و همچنين روشن و خاموش بودن سيستم‌هاي تهويه، سرمايش، گرمايش، الكتريكي و الكترونيكي و ماشين آلات را كنترل مي‌كند.

تاریخ اظهارنامه: 1399/01/11
تاریخ ثبت: 1399/07/12
خلاصه اختراع:

زخم بستر يا "بد سور Bedsore" يا "زخم فشاري Pressure sore " ضايعه اي است كه در پوست و بافت هاي زير پوستي و بر اثر فشار ممتد و طولاني مدت بر پوست ايجاد مي شود. زخم بستر اغلب در نقاطي از بدن ايجاد مي شود كه پوست روي يك برجستگي استخواني قرار گرفته و در بين آنها عضله اي وجود ندارد مانند باسن، شانه، پوست، در امتداد ستون فقرات، پشت دست و يا كمر، پاشنه، مچ پا و يا پوست پشت زانو. زخم بستر بيشتر در كساني ايجاد مي شوند كه مجبورند براي مدت طولاني در يك وضعيت ثابت بخوابند و توانايي تغيير وضعيت خود در بستر را ندارند. بيماراني مانند افراد مبتلا به ضايعات نخاعي، فلج عضلاني، بيماري ام اس و ديگر مشكلات عصبي كه منجر به كاهش حس درد در بيمار شود يا افراد با بستري طولاني مدت در بخش مراقبت هاي ويژه (ICU)، افراد با دوران نقاهت طولاني پس از جراحي، افراد سالمند يا افراد ديگري كه به هر دليل بدون كمك ديگران قادر به تغيير وضعيت بدن خود نيستند بيشتر در معرض خطر ايجاد زخم هستند. اگر بتوان با طراحي يك سيستم الكتريكي هوشمند از ايجاد زخم بستر در افراد مستعد اين بيماري جلوگيري كرد و به درمان آن پرداخت، مي توان مشكلات مربوط به درمان اين بيماري را حل كرد. كارايي اين سيستم نسبت به كارايي سيستم هاي موجود ضد زخم بستر چند برابر مي باشد به گونه اي كه با محاسبه دقيق ميزان فشار در نقاط مختلف بدن بر روي سطح، اعمال پالس هاي الكتريكي به گونه اي انجام مي پذيرد كه فشار بر روي نقاط تشخيص داده شده كاهش يابد و شخص دچار زخم بستر نشود

تاریخ اظهارنامه: 1399/01/16
تاریخ ثبت: 1399/08/07
خلاصه اختراع:

جهت كاهش خطاهاي پزشكي توسط پرستار يا پزشك ، لازم است هوشياري اين افراد به صورت آنلاين پاييده شود و در صورت كاهش هوشياري در اثر خستگي و يا كار طولاني مدت هشدار لازم داده شود. از اين رو ساخت دستگاهي كه بتواند چنين كاري را با سرعت و دقت بالا انجام دهد و در عين حال كاربري ساده اي نيز داشته باشد مورد نياز است. اختراع مذكور با اندازه گيري پاسخ هوديناميكي ناحيه LPFC مغز كه مربوط به قسمت جلوي پيشاني است ، وضعيت هوشياري را ميسنجد و در صورت كاهش هوشياري ، هشدار لازم را اعلام ميكند. خلاصه ي فرايند انجام كار: 1. ابتدا پرتو مادون قرمز بر روي سطح جمجمه در ناحيه LPFC تابيده شده و پاسخ هموديناميكي توسط گيرنده ي مادون قرمز دريافت ميگردد. 2. سيگنال تقويت ميشود. 3. پردازنده اين سيگنال را توسط ماژول ارتباطي براي كامپيوتر مركزي ارسال مينمايد. 4. كامپيوتر مركزي ابتدا سيگنال دريافتي را فيلتر نموده تا نويز هاي موجود كاهش يابد. سپس پردازش لازم بر روي سيگنال انجام ميشود و وضعيت هوشياري فرد به صورت آنلاين مشخص ميگردد. 5. وضعيت هوشياري به صورت زمان-واقعي بر روي رابط كاربري گرافيكي نصب شده قابل مشاهده است. 6. در صورت كاهش هوشياري و تشخيص غير طبيعي بودن وضعيت ، هشدار لازم از كامپيوتر مركزي به پردازنده ارسال ميشود تا با راه اندازي يك بوق ، فرد را مطلع سازد.

تاریخ ثبت: 1399/08/19
خلاصه اختراع:

امروزه در جوامع كنوني با پيشرفت علم پزشكي تزريقات و آمپول به صورت جدي در بين مردم رايج شده و يكي از اصول درماني و مراقبتي محسوب مي شوند. در اين ميان برخي از افراد مجبود هستند كه همواره آمپول هاي خود را به همراه داشته و حمل كنند و در صورت لزوم و يا در موعد مقرر و يا لزوم آن را تزريق نمايند. از طرف ديگر اندازه گيري و كنترل دما در يخچال هاي دارويي و آزمايشگاهي اهميت بسيار بالايي داشته و يكي از الزامات قانوني سازمان غذا و دارو مي باشد. شايان توجه است كه در صورت ايجاد تغييرات دمايي و ضربه اي امكان دارد خطرات جدي فرد بيمار را تهديد كند و يا با توجه به اين موارد اثرات واقعي دارو اعمال نشود و يا عوارض جانبي دارو افزايش يابد و شايد تا مرحله كما و مرگ فرد را مورد تاثير قرار دهد. لذا با توجه به موارد مزبور اين اختراع سعي نموده است وسيله اي متناسب با سايز ويال هاي معمول در سطوح دارويي و با سايز جيبي با محافظ فيزيكي در برابر ضربه و محافظ الكترونيكي (المان خنك كننده كنترل شونده) ارائه دهد. اين سيستم داراي جايگاه ويال بوده كه در مكان مخصوص به خود قرار مي گيرد و سپس ساختار فيزيكي اين سيستم به نحوي طراحي شده است كه در جيب فرد قرار مي گيرد و با توجه به بافت فيبري و ساختار اسكلتي آن و روكش آلياژ نانو نقره در مقابل ضربه مقاوم است و سپس در اين سيستم در مدار كنترل دماي محفظه، براي تغذيه از برق دوازده ولت مستقيم استفاده مي شود و در اطراف محفظه ويال از يك المان سرد كننده الكترونيكي با متعلقات يعني هيت سينك و جاذب براي كنترل دما مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/12/14
تاریخ ثبت: 1400/01/24
خلاصه اختراع:

بينايي از مهمترين حس‌هاي ويژه است، نه تنها به اين علت كه در ارتباط با محيط خارج از بدن نقش مهمي دارد بسياري از بيماري‌هاي چشمي اگر بهموقع (به خصوص در كودكي) درمان نشوند، سبب نابينايي مي‌شوند و مشكلات جبران‌ ناپذيري را براي افراد بيمار به همراه خواهند داشت كه محدوديت‌هاي بسياري را در زندگي فردي و اجتماعي مبتلايان به وجود خواهد آورد. با اين اوصاف همواره شناسايي و تشخيص زودهنگام بيماري ها بسيار مورد توجه بوده است و يكي از اهداف اين اختراع شناسايي زوهنگام بيماري هتروكروميا در دوان نوزادي است و سياست پيشگيرانه اين ايده بسيار مهم است كه اين ويژگي در راستاي پيشي بيني و شناسايي بيماريها و عوامل زمينه ساز بيماري مزبور گام برمي‌دارد. در اين ايده روش جديدي جهت ارائه و بررسي و تشخيص تغييرات رنگي در عنبيه هاي چشم و ميزان تطابق، يكريختي و يكنواختي رنگي بندي در تمامي قسمت هاي عنبيه است و به صورت تخصصي تر براي سنجش و تشخيص بيماري هتروكرومياي چشمي آن هم در دروان نوزادي و به صورت زودهنگام براي جلوگيري از پيشرفت و ممانعات از فعاليت و پيشرفت بيماري هاي زمينه اي و وابسته آن است. اصول اصلي آن بر پايه پردازش تصاوير و ويدئوهاي اخذ شده از چشم است و با توجه به خروجي ناشي از الگوريتم هاي هوش مصنوعي درصد تشابه عنبيه هاي چشم از لحاظ كليه پارامترهاي رنگ شناسي از لحاظ نوع رنگ، شدن، تطابق، يكنواختي و ... را مورد بررسي قرار مي دهد و به عبارت ديگر اين دستگاه منظور پيش بيني و يا تشخيص بيماري هتروكروميا و بيماري هاي وابسته آن در نوزادان طراحي شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/11/28
مالک/مالکان: محمدحسين محمدي
تاریخ ثبت: 1388/12/10
مخترع/مخترعان: محمدحسين محمدي
خلاصه اختراع:

كود ارگانيك مواد آلي جمع آوري شده كه بوسيله توليد كنندگان محصول سالم ارائه مي شود بوسيله دستگاهها و مواد خاصي مواد افزودني از آنها حذف شده و به يك محصول عاري از مواد شيميايي تبديل مي شوند سپس در شرايط تخمير قرار گرفته و گاز ناشي از تخمير آنها جداسازي مي گردد و در انتها بوسيله دستگاههاي خشك كن رطوبت آنها گرفته شده و جهت افزايش سطح تماس پودر مي شوند و در نهايت بوسيله مواد معدني و باكتري هاي مفيد غني سازي مي گردند و وارد دستگاههاي شكل دهنده شده و به اشكال پودر گرانول و پلت به سايز هاي 8 - 0/5 ميلي متر درآمده و بسته بندي مي شوند.

تاریخ اظهارنامه: 1388/11/28
مالک/مالکان: محمدحسين محمدي
تاریخ ثبت: 1388/12/10
مخترع/مخترعان: محمدحسين محمدي
خلاصه اختراع:

كود نيمه ارگانيك مواد آلي جمع آوري شده كه بوسيله توليد كنندگان محصول سالم ارائه مي شود بوسيله دستگاهها و مواد خاصي مواد افزودني از آنها حذدف شده و به يك محصول عاري از مواد شيميايي تبديل مي شوند سپس در شرايط تخمير قرار گرفته و گاز ناشي از تخمير آنها جداسازي مي گردد و در انتهاب بوسيله دستگاههاي خشك كن رطوبت آنها گرفته شده و جهت افزايش سطح تماس پودر مي شوند و در نهايت بوسيله مواد معدني و باكتريهاي مفيد غني سازي شده و سپس بوسيله عناصر و موادي كه در فرمولاسيون تعريف شده و بسته به نوع كشاورزي قابل تغيير مي باشند. ميكس شده و فراوري مي گردد و به اشكال پودر ، گرانول و پلت در سايزهاي 8 تا 0/5 ميلي متر درآمده و بسته بندي مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/18
مالک/مالکان: محمدحسين محمدي
تاریخ ثبت: 1388/10/13
مخترع/مخترعان: محمدحسين محمدي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/18
مالک/مالکان: محمد حسين محمدي
تاریخ ثبت: 1388/09/24
مخترع/مخترعان: محمد حسين محمدي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/12/24
مالک/مالکان: محمد حسين محمدي
تاریخ ثبت: 1388/01/31
مخترع/مخترعان: محمد حسين محمدي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 11