لیست اختراعات محمد رشيدي
در عصر حاضر، به دليل محدوديت برداشت آبزيان از درياها و اقيانوس ها، آبزي پروري در آب هاي داخلي مورد توجه ويژه اكثر كشورها قرار گرفته است. همچنين جامعه جهاني، از بعد ديگري نيز به اهميت توليد و مصرف آبزيان پي برده است، و آن؛ «موضوع كيفيت مناسب و ارزش غذايي گوشت ماهي نسبت به ساير فرآورده هاي غذايي» است. ظرفيت هاي منابع آبي موجود در ايران زمينه مناسبي براي توسعه پروش ماهي به وجود آورده است. لذا نيازمند عايق هاي حرارتي و رطوبيتي مناسب جهت استفاده در حوضچه ها ي زهكشي در كشاورزي و نيز استخرهاي پرورش ماهي و آبزيان در صنايع شيلات هستيم. به همين جهت اختراع حاضر در خصوص يك مايع بدون رنگ پليمري ميباشد كه بر پايه آب بوده و براي عايقكاري رطوبتي و ضد آب سازي سطوح در صنعت ساختمان بكار مي رود. نفوذگر بسيار قوي بوده كه در بافت بتن نفوذ كرده و پس از خشك شدن ،با ايجاد لايه پلاستيك مانند،حفره هاي ريز بتن را مسدود و از نفوذ نم و رطوبت به داخل بتن جلوگيري مينمايد و با عث جلوگيري از نشت آّب به داخل سازه ميگردد و در پشت بام ساختمانها و بدنه استخر ها و كلا در تمام موارد عايقكاري هاي رطوبتي مورد نياز صنايع مختلف قابل استفاده مي باشد. اين ماده از رزينهاي پليمري اكريليك در توليد اين مواد استفاده شده است و با مواد مكمل ديگر بهينه سازي شده كه خاصيت ارتجاعي و انعطاف بسيار زيادي داشته وبا عث ايجاد مقاومت كششي و ديناميك بيشتر در بتن ميشود و نيز از تاثيرات مخرب بيشمار آب بر سازه بتني و يا آجري و نيز سنگهاي جاذب آب جلوگيري نموده و با عث افزايش طول عمر سازه ميگردد.
پل متشكل از فلزي است كه به لوله ي تلسكپي كه آن هم به محور چرخهاي صندلي چرخدار وصل شده متصل است و چرخهاي صندلي چرخدار از روي آن كه روي جوي آب مستقر مي شود حركت مي كند لوله تلسكپي با بلبرينگهايي كه در سر و ته آن نصب است از يك طرف به محور چرخ بزرگ صندلي چرخدار و از طرف ديگر به وسط پل متصل شده و نقش آن حفظ تعادل و راهنمايي حين عبور از آن و نگهداري از پل در زمان عدم استفاده مي باشد.
سموم ارگانوفسفره عصبي كاربردهاي فراواني در زمينه هاي مختلف از جمله كشاورزي (به عنوان حشره كش ها و آفت كش ها) و اهداف نظامي (سلاح هاي شيميايي) دارند. روش هاي موجود براي تشخيص مانند كروماتو گرافي مايع و گازي، immunoassay و حسگر هاي زيستي آنزيمي، كه بر پايه مهار فعاليت آنريمي كولين استراز هستند، با وجود حساسيت نسبتاٌ بالا معايبي نيز دارند. آنزيم ارگانوفسفات هيدرولاز (OPH) طيف وسيعي از ارگانوفسفره هاي موثر بر سيستم عصبي را تجزيه مي كند. از نقطه نظر عملكرد، ارگانو فسفره به عنوان سوبسترا (و نه به عنوان مهار كننده( براي آنزيم OPH عمل مي كند. به خاطر ارجحيت زيست حسگر هاي بر پايه واكنش شيميايي بر واكنش هاي مهاري، از اين آنزيم مي توان به عنوان يكي ار بهترين گزينه هاي موجود براي اندازه گيري ارگانو فسفره ها استفاده كرد. در نتيجه، اين آنريم مي تواند كانديداي مناسبي براي استفاده در حسگرهاي زيستي باشد. زيست حسگر ابداع شده در اين كار بر پايه عملكرد آنزيم ارگانوفسفات هيدرولازي است كه بر روي سطح سلول ميكرو ارگانيسم (باكتري) بيان شده است. اين آنزيم پيوند استري بين قسمت ارگانيك و قسمت فسفري را مي شكند و از طريق دريافت سيگنال الكتروشيميايي حاصل از فعاليت آنزيم در حضور سوبسترا غلظت ارگانو فسفره مورد نظر اندازه گيري مي شود. نانولوله كربني و نانو ذرات طلا براي بهبود عملكرد زيست حسگر ساخته شده جهت انتقال سيگنال خروجي و تقويت آن بكار گرفته شد. اختراع حاضر يك روش آسان و كم هزينه جهت ساخت بيوسنسور شناسايي كننده تركيبات ارگانو فسفره بر پايه آنزيم ارگانو فسفره هيدرولاز مي باشد. در اين روش نيازي نيست از آنزيم خالص كه نيازمند تخليص است و در مواردي نيز داراي فعاليت كاهش يافته مي باشد استفاده شود. هم چنين مشكل به كار گيري روش هاي پيچيده مانند كروماتوگرافي حل شده است. اين بيوسنسور بر خلاف بيوسنسورهاي بر پايه استيل كولين استراز از طيف وسيع تري از تركيبات ارگانوفسفره را شامل مي شود و به علت بيان بر روي باكتري ، پايداري بيشتر و قدرت عمل قوي تري دارد.
امروزه مساله كيفيت توان نقش مهمي را در سيستم قدرت ايفا مي كند. يكي از مشكلات كيفيت توان كه اخيراً به آن توجه شده است، مواجهه با ميان هارمونيكها ميباشد. متأسفانه ميان هارمونيك ها اثرات مضري بر تجهيزات الكتريكي و مصرف كننده ها دارند. ميان هارمونيك ها نوسانات ولتاژ و يا تغييراتي را در پوش ولتاژ تغذيه باعث ميشوند. نمونه اي از اثرات نوسانات ولتاژ، فليكر لامپ ميباشد. هنگامي كه نوسانات ولتاژ منجر به ايجاد چشمك زدن نور لامپ ميشود، به اين نوسانات، فليكر ولتاژ گويند. چشمك زدن نور لامپ، به عنوان اثر نوسان روشنايي يا رنگ شناخته ميشود و هنگامي به وجود ميآيد كه فركانس مشاهده آن در محدوده فركانس پايين تا فركانس تركيب تصاوير تغيير كند. چشمك زدن نور لامپ، يك مشكل ادراكي است اما اين مساله از نوسانات ولتاژ در سيگنالي كه براي روشن كردن لامپ استفاده ميشود، ناشي مي شود. روش هاي اندازه گيري شدت فليكر تخمين اثرات فليكر بر روي مصرف كننده ها و سيستم قدرت را تسهيل خواهد كرد، همچنين اطلاعاتي را در مورد انتخاب يك تكنيك مناسب جهت كاهش فليكر در اختيار قرار خواهد داد. در اين اختراع، به ارزيابي روش هاي متداول و غير متداول در اندازه گيري ميان هارمونيك ها و فليكر ولتاژ پرداخته شده و سپس دو روش متداول اندازه گيري فليكر يعني ∆v10 و فليكرمتر IEC61000-4-15 به طور مفصل مورد بررسي قرار گرفته و مشكلات و كمبود هاي اين دو روش متداول بررسي شده است. در پياده سازي روش ∆v10 معمولا از تبديل FFT استفاده مي شود كه به خاطر خطاي نشتي فركانسي اين تبديل، نتايج حاصل از اين روش مشكوك به نظر مي رسد. فليكرمتر IEC داراي سه ضعف است: عدم توانايي اندازه گيري اثر فليكر ناشي از ميان هارمونيك هاي فركانس بالا، عدم توانايي اندازه گيري اثر فليكر در انواع ديگر لامپ و عدم توانايي تعيين جهت فليكر انتشار يافته در نقطه اندازه گيري. براي هر كدام از روشهاي ذكر شده، اصلاحاتي پيشنهاد شده و عملكرد آنها در يك سيستم شبيه سازي، مورد ارزيابي قرار گرفته است. در پايان، نمونه عملي هر كدام از اين روش هاي پيشنهاد شده، پياده سازي شده و عملكرد آنها در عمل مورد ارزيابي قرار گرفته است.
ابزار اشاره گر خط به خط با مكانيزم فنرهاي ثابت كننده ي دستي، شامل يك پايه است كه در لاي كتاب قرار گرفته و آن را نگه ميدارد و به آن ۲ ميله ي ديگر متصل است كه آن ميله ها قابليت چرخش 180 درجه را دارد تا متناسب و موازي با حركت صفحه هاي كتاب آنها نيز حركت كنند. به هر كدام از اين ميله ها خود نيز ميله اي ديگر متصل است كه به سمت پايين يا موازي با ميله ي اول است كه البته با حالت ريلي كه در پايه ي دوم ايجاد شده قابليت حركت به سمت راست و چپ يك صفحه را دارد كه البته اين حركت به گونه اي نيست كه شل و رها باشد بلكه به وسيله ي يك پيچ كه فنر دارد آن را در حالتي كه قرار دهيم ثابت مي ماند و بي نظمي ايجاد نمي كند. اشاره گر سمت راست كه مناسب قسمت بانك سوالات است خود نيز بر روي آن يك اشاره گر كوچكتري قرار دارد كه آن نيز به حالت ريلي و به صورت دستي و متناسب با ارتفاع هر تست در جايگاه كتاب قابليت بالا و پايين كردن دارد و روي تست هاي مخالف از ابتداي كتاب تا انتهاي كتاب را دارد
خردكن علوفه با مكانيزم تسمه نقاله زاويه دار،بيشتر مشكلات خرمنكوب هاي ساده و همچنين كولر دار و بادي مخصوص علوفه را حل كرده و با قابليت تاشدن محدوديتي براي استفاده از آن در داخل كاهدان وجود ندارد و همچنين به دليل اينكه از نيروي باد استفاده نمي كند هنگام وزش باد باز مي شود و درنتيجه آلودگي گرد و غبار بسيار كمي دارد.با افزودن يك دستگاه ديگر به خرمنكوب هاي ساده كه بنا به دلايلي بسيار رايج هستند مي توان علوفه هاي خرد شده اي كه از زير خرمنكوبي پايين آمده است را بدون كارگر و بدون استفاده از باد، توسط تسمه نقاله هاي دندانه داري كه خود به وسيله ي موتور ترموديناميكي حركت ميكنند مستقيما به داخل حمل كننده انتقال مي يابد. اين دستگاه دو عدد كانواير دارد كه متناسب با ارتفاق وسيله باركش علوفه قابليت تغير ارتفاق را تا سه متر دارد و همچنين اينكه مجهز به دو عدد جك است .اولين جك براي تغير زاويه ي كانواير كه چنين قابليتي براي محيط هاي بسته ( پشت كاهدان بسيار مناسب است و با كمترين گرد و غبار تا سه متر علوفه هاي خرد شده را به داخل كاهدان انتقال ميدهد به علاوه جك دوم كه قابليت خم شدن تا دو متر رو دارد، در حين جابجايي كاملا جمع شده و با باز شدن تا سه متر ارتفاع بالا ميرود تا علوفه هاي خرد شده را به داخل تريلر بيندازد. در واقع اين دستگاه كار دو مرحله اي، دور كردن علوفه هاي خرد شده از خرمنكوبي و سپس دوباره انتقال اين علوفه هاي خرد شده به داخل تريلر را در يك مرحله و در يك زمان انجام ميدهد
موارد یافت شده: 8