لیست اختراعات محمد رضا نجفي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1393/08/03
مالک/مالکان: آقاي محمدرضا نجفي
تاریخ ثبت: 1394/01/22
مخترع/مخترعان: محمد رضا نجفي
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف: عنوان اختراع: گايد واير IR 47 زمينه فني : تجهيزات پزشكي مشكل فني: يكي از معضلات مهم در هنگام گذاشتن سوند معده يا NGT جمع شدن آن در داخل دهان مي باشد. ارائه راه حل: وارد كردن يك فنر قابل انعطاف به داخل سوند معده مي باشد كه اين فنر بعد از ورود سوند معده به معده از داخل سوند خارج شود. طرز كار: قسمت فنري اين وسيله را با كمي ژل، چرب و به داخل سوند معده وارد مي كنيم و پس از وارد شدن سوند به درون معده فنر را از داخل سوند خارج مي كنيم. محاسن : با اين وسيله، جاي گذاري سوند معده بسيار راحت تر مي شود، بخصوص در بيماران بدحال و آژيته و بيماراني كه همكاري ندارند.

تاریخ اظهارنامه: 1398/11/15
تاریخ ثبت: 1399/07/23
خلاصه اختراع:

امروزه زنبورداران از سموم شيميايي فراواني براي مديريت كنه واروآ استفاده نموده و براي اين آفت روشي جز استفاده از سموم شيميايي وجود ندارد. با توجه به نياز جدي به استفاده از آفت¬كش¬ها لذا استفاده از كنه¬كش ارگانيك نيكووار توليدي از ضايعات كشاورزي مي¬توان مزاياي فراواني مانند كاهش مصرف سموم، سازگاري بيشتر با محيط زيست از آن جمله است. همچنين بر روي سلامتي افرادي كه در زنبورداري مشغول به كار هستند و بر روي حشرات مفيد مانند زنبور عسل و كفشدوزك اثرات سويي ندارد. يكي از روش‌هاي نوين در جهت كنترل آفات استفاده از عصاره¬هاي گياهي است. كنه كش ارگانيك توليد شد. مقايسه ميانگين با آزمون حداقل اختلاف معني‌دار بين تيمارها از نظر درصد مرگ و مير نشان داد گه تيمار ششم (NT + TM + MT) بيشترين درصد مرگ و مير آفت را در طي هر دو دوره زماني داشته و در گروه A قرار گرفته است و ساير تيمارها اگرچه به يكديگر نزديك مي باشند، اما با اختلاف زيادي نسبت به تيمار ششم در گروه هاي بعدي جاي گرفته اند. همچنين مقايسه ميانگين هاي بين تيمارها نشان داد كه از نظر زماني تفاوت معني داري وجود نداشته و دوره درماني بهاره و يا پاييزه بر يكديگر برتري ندارند. بنابراين با توجه به اثرات زيان¬بار مواد شيميايي مورد استفاده در كنترل كنه واروآ استفاده از اين كنه¬كش ارگانيك نيكووار براي كنترل اين كنه قابل توصيه مي¬باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/11/15
تاریخ ثبت: 1400/07/17
خلاصه اختراع:

اين اختراع يك تركيب نماتدكش براي جلوگيري از نماتدها كه به ريشه گياهان خسارت وارد مي كنند مربوط مي¬شود، كه شامل دود مايع حاصل از پيروليز ضايعات كشاورزي (خرده برگ و دمار توتون) داراي خاصيت نماتدكشي مي¬باشد. 2-متوكسي فنول فراوان¬ترين تركيب فنولي شناسايي شده با 799/14 درصد دود مايع حاصل از پيروليز ضايعات كشاورزي (خرده برگ و دمار توتون) بود. تركيبات ديگري چون 2و6-دي متوكسي فنول، 2-متوكسي-4-متيل فنول، فنول و 4-متيل فنول به ترتيب با 034/14، 648/4، 600/4 و 204/3 درصد در دود مايع شناسايي شدند. علاوه بر تركيبات فنولي، نيكوتين نيز در دود مايع حاصل از پيروليز ضايعات كشاورزي (خرده برگ و دمار توتون) شناسايي شد

تاریخ اظهارنامه: 1385/03/24
تاریخ ثبت: 1385/09/23
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1398/11/15
تاریخ ثبت: 1400/08/11
خلاصه اختراع:

آماده‌سازي بافت گياهي اندام¬هاي هوايي گياه دارويي ابتدا شستشوي سطحي شده و سپس با هيپوكلريت سديم 2% در حدود 5 دقيقه ضدعفوني و سپس با آب مقطر استريل سه مرتبه شسته شد. نمونه در شرايط آزمايشگاه و دور از تابش نور مستقيم آفتاب خشك شد. سپس اندام¬هاي هوايي به وسيله آسياب پودر نموده و از الك يك مش عبور داده شد. نتايج تجزيه واريانس تأثير بازدارندگي قارچ¬كش گياهي تيرتاش تهيه شده در رشد ميسيليومي قارچ¬هاي خاكزي بيماري‌زا Rhizoctonia solani و Phytophthora nicotianae نسبت به شاهد در شرايط آزمايشگاه (جدول 1) نشان داد كه بين تيمارها اختلاف معني¬داري در سطح احتمال 1 درصد وجود داشت. بطوريكه قارچ¬كش گياهي تيرتاش تهيه شده در همه غلظت¬ها به جز غلظت 500 پي¬پي¬ام، 100 درصد از رشد قارچ¬هاي خاكزي بيماري‌زاي رايزوكتنيا و فيتوفتورا ممانعت نمودند (جدول 2) اما غلظت 500 پي¬پي¬ام 5/55 و 4/44 درصد به ترتيب مانع از رشد قارچ¬هاي خاكزي بيماري‌زا رايزوكتنيا و فيتوفتورا شد. در نتيجه با استفاده از اين قارچ¬كش مي¬توان مانع از رشد قارچ¬هاي خاكزي بيماري¬زا شد.مقايسه ميانگين تأثير عصاره‌هاي گياهي بر قارچ‌هاي بيماري‌زاي توتون نشان داد كه غلظت¬هاي 2، 5/1، 1 و 5/0 در هزار قارچ¬كش گياهي تيرتاش به ترتيب با 78، 70، 63 و 55 درصد كنترل بيماري داشتند (جدول 6). بنابراين، قارچ¬كش گياهي تيرتاش به غلظت دو در هزار مي¬تواند به عنوان قارچ¬كش طبيعي جهت كنترل قارچ‌هاي بيماري‌زاي توتون مورد توجه باشد و به عنوان تركيبات دوستدار طبيعت جايگزين سموم شيميايي گردد تا محصول سالم¬تر به دست مصرف-كننده برسد.

موارد یافت شده: 7