لیست اختراعات محمد سیفی
تايمر برنامه لباسشوييها ي موجود در بازار دونوعند 1-مكانيكي -2 -الكترونيكي -تايمرهاي مكانيكي در حال منسوخ شدن هستند بنابراين بيشتر كنترل كننده هاي دستگاه الكترونيكي هستند اما نكته اي كه در بردهاي موجود روي لباسشويي وجود دارد اين است كه اگر هم از نوع پيشرفته باشند داراي lcd هستند كه تنظيمات را نمايش ميدهد ولي اگر فرد نابينا باشد اصلا نميتواند با اين دستگاه كار كند و در درجه دوم اگر هم بينايي داشته باشد بايد با كليه برنامه هاي دستگاه وكليدهاي پنل آشنا باشدو سوادي خوبي داشته باشد تا برنامه ريزي وانتخاب تنظيمات را انجام دهد اينجانب بصورت نوآورانه بردي را كاملا با دانش خود طراحي كردم كه اولا با لمس كليدهاي پنل دستگاه سخنگو كليد لمس شده را معرفي ميكند ثانيا همه تنظيمات را سخنگو اعلام ميكند ودر حين كار مراحل كار دستگاه را به اپراتور اعلام ميكند يعني يك سيستم كاملا گويا بوده كه كار با لباسشويي اتومات را براي همه افراد بخصوص نابينايان سهل وآسان ميكند نكته بارز ديگر برد بر اساس موتور انيورسال و كنترل سرعت خشك كن تا 2000 دور در دقيقه-كنترل دما به صورت ديجيتال بدون استفاده از ترموستاتهاي مكانيكي- داراي lcd2*16 براي نمايش تنظيمات وروند كار دستگاه-كنترل دور بر اساس كنترل سطح ولتاژ dc ميباشد كه در راندمان ومصرف انرژي تاثير زيادي دارد در صورتي كه در بردهاي موجود همه براساس ولتاژacبا زاويه آتش تراياك كار ميكنند و نكات بارز ديگر هم در صورت نياز در فايل ادعانامه موجود است اميد است با ثبت اين طرح وتجاري سازي آن بتوانم سهم كوچكي در پيشرفت علمي كشورم وكمك به مردم كشورم داشته باشم با تشكر مخترع
ابزار دو زانو ايستادن/راه رفتن براي كودكان فلج مغزي 5-2 سال اختراع شده است. طبق تعريف مدل طبقه بندي بين المللي عملكرد از سلامت؛ وسايل كمكي از مهمترين عوامل محيطي تاثيرگذار در جهت افزايش توانايي كودك در فعاليتهاي روزمره زندگي، استقلال در انجام امور، افزايش مشاركت در محيط خانه، مدرسه، كار و اجتماع و همچنين كاهش ميزان وابستگي به مراقب مي باشد. اختراعات ثبت شده بين المللي و كتب علمي نشان مي دهد كه ابزاري اصولي جهت ثبات و تحرك كودك براي وضعيت دو زانو ايستادن/راه رفتن در حال حاضر وجود ندارد. به دليل اختلال وارده به كودكان؛ تعادل تنه، كمر، لگن و پاها دچار مشكل شده و كودك قادر به اجراي يكي از مهمترين مراحل رشدي حركتي خود نمي باشد. در ضمن مشكلاتي در اين رابطه متوجه كاردرمانگران، والدين و مراقبين آنها مي شود، من جمله؛ آسيب هاي وارده به زانو و پا، شانه، بازو، دست، كمر و ستون فقرات. اين دستگاه قابليت اجرايي كردن دو مولفه مهم در مراحل رشدي كودك شامل ثبات و تحرك را دارد. با توجه به نياز كودكان فلج مغزي و ساير ناتواني هاي فيزيكي وجود چنين دستگاهي كاملا كاربردي و مفيد بوده و امري ضروري به نظر مي رسد.
دراين اختراع، كيت ارزيابي پراكسيداسيون ليپيدي اسپرماتوزواي انساني، قابليت كاربرد جهت بررسي كيفيت اسپرم مردان در مراكز تحقيقاتي و درمان ناباروري را خواهدداشت. محلول آماده سازي شده حاوي اسپرماتوزواي انساني تحت نيروي سانتريفيوژ در g و زمان اپتيمم از نمونه سيمن با PBS جداسازي مي گردد. برهمين اساس، پس از جداسازي و برداشت غلظت و تعداد اپتيمم و مناسب از اسپرم، نمونه با دوز اپتيمم از PBS رقيق سازي مي گردد. در مرحله بعد نمونه تحت تأثير تيمار فروس سولفات و اسكوربات-سديم با غلظت و دوز اپتيمم به عنوان پروموتورهاي اكسيداتيو قرار مي گيرد. نمونه تحت زمان و حرارت مناسب جهت انجام واكنش در اين شرايط انكوبه مي گردد. سپس نمونه با استفاده از تري كلرو استيك اسيد با غلظت و دوز اپتيمم تحت حرارت محيطي مناسب انكوبه مي گردد. فرآيند جداسازي برروي نمونه با سانتريفيوژ تحت g و زمان اپتيمم اعمال شده و سوپرناتانت حاوي پراكسيدهاي اسپرماتوزوا براي ارزيابي بعدي برداشته مي شود. نمونه با افزودن TBA و NaOH در دوز و غلظت اپتيمم و در زمان مشخص، تحت استرس حرارتي قرار مي گيرد. نمونه نهايي سپس درون كوت قرارگرفته و جذب مربوطه در طول موج مناسب با دستگاه اسپكتروفتومتري خوانده مي شود. درنهايت با استفاده از محاسبات عددي، ميزان پراكسيداسيون اسپرماتوزوا و آسيب اكسيداتيو نمونه اسپرم براساس MDA ارزيابي مي گردد.
عنوان اختراع: يك روش اندازه گيري ميزان تخريب محلول آمين در فرايند شيرين سازي گازترش در حضور مزاحمتهاي شيميايي بوسيله استفاده از كروماتوگرافي گازي بهينه شده زمينه فني اختراع : ج : شيمي يكي از دغدغه هاي صنايع شيميايي هزينه هاي ناخواسته و خطرات غير قابل پيش بيني در نتيجه خوردگي خطوط و تجهيزات فرايندي مي باشد.در صنعت پالايش گاز براي فرايند شيرين سازي ( حذف گازهاي اسيدي از گاز طبيعي) عموما از محلول هاي آميني استفاده مي شود . از مشكلات اين حلال ها ، (1) - تخريب و فساد محلول مي باشد كه محصولات اين فساد (تخريب) باعث تشديد خوردگي شده و (2)- مزاحمت هايي شيميايي اين محصولات باعث عدم دقت مناسب در اندازه گيري دقيق محلول آمين مي گردد. در اين اختراع يك فرآيند ساده و مقرون به صرفه و قابل اجرا در پالايشگاه هاي گاز به منظور : 1- پايش روند تخريب محلول آمين ( دي اتانول آمين) 2- اندازه گيري غلظت محصولات حاصل از تخريب آمين با استفاده از كروماتوگرافي گازي و در حضور مزاحمت هاي شيميايي معرفي شده است.
در جراحي لاپاراسكوپي معمولا از طريق يكي از برش هايي كه در سطوح شكم ايجاد مي شود لنز وارد شكم مي شود. اين لنز ديد جراح را نسبت به جراحي و كارهايي كه در طول عمل از طريق ابزار جراحي انجام مي شود فراهم ميكند. از آنجا كه مسلما جراح نمي تواند با سه وسيله به طور همزمان كار كند در طول جراحي لاپراسكوپي يك نفر كمك جراح بايد هدايت و كنترل لنز را بر عهده بگيرد. به اين فرد كمك جراح لاپراسكوپي مي گويند. به واسه موقعيت مشكل نگه داشتن لنز از طرف كمك جراح و مدت طولاني نگه داشتن لنز از طرف كمك جراح و مدت طولاني نگهداشتن لنز طبيعي است كه دقت كافي براي حركت لنز نمي تواند وجود داشته باشد. محدوديت هاي فيزيكي كه كمك جراح و بالعكس ايجاد مي كنند از ديگر مشكلات موجود در روش سنتي جراحي لاپراسكوپي است. به همين دليل در اين نوع از عمل جراحي به صورت نوين از ربات لاپراسكوپي استفاده مي شود كه مي تواند بدون ايجاد محدوديت هاي فوق جايگزين كمك جراح شود. با توجه به معطوف بودن حواس جراح لاپراسكوپ به انجام اعمال جراحي و حساسيت استفاده از ابزار جراحي در بدن بيمار مهمترين مسئله نحوه ارتباط جراح با ربات و نحوه اعمال و انتقال دستورات به واحد اجرايي ربات كمك جراح مي باشد. واسط بين جراح و روبولنز وظيفه مهم و حياتي انتقال دستورات را با حداقل خطا ، حداكثر سهولت و حداكثر دقت برعهده دارد. با توجه به اين نياز جدي براي كنترل ربات با سهولت بيشتر و مغشوش نمودن كمتر حواس جراح به طراحي و ساخت كفش هوشمند جراح پرداخته شده است.
توليد لوله پليكا توسط دستگاهي متشكل از سيلندر و ماردون و ديگر اجزا مورد نياز انجام مي شود ، كه به منظور ذوب مواد اصلي ازگرمايش الكتريكي با توان حرارتي بالا استفاده مي شود اما هزينه بالاي تجهيزات برقي منجر به اختراع اين فرايند جديد در دستگاه اكسترودر شد كه دستگاه بتواند به طور همزمان از طريق برق و گاز تامين انرژي كند، بنابراين از تجهيزات گازي بجاي هيتر الكتريكي براي توليد گرمايش در زون 1 سيلندر اكسترودر كه بالاترين مصرف الكتريكي را دارد و فاقد فن خنك كننده مي باشد استفاده شد ، لذا به اين منظور از تجهيزاتي از قبيل : شير كنترل گاز اتوماتيك / كوره گازي وتجهيزات مربوطه / كاور هدايت گازهاي گرم / كاور محافظ سيلندر اكسترودر و شير برقي استفاده شده است.
موارد یافت شده: 6