لیست اختراعات محمد طالبی
سيستم منتقل كننده نمونه هاي آزمايشگاهي براي نقل و انتقال نمونه هاي آزمايشگاهي بيماران از بخش ها به آزمايشگاه به صورت استاندارد طراحي شده است كه زمينه فني آن علوم پزشكي و سيستم بيمارستاني مي باشد . در بيمارستان ها نتايج آزمايش ها تحت تاثير متغيرهاي گوناگوني است كه شناسايي آن ها و بدنبال آن استاندارد نمودن روش هاي آزمايشگاهي جهت تفسير و استفاده بهينه از داده هاي آزمايشگاهي ضروري است. اين متغيرها شامل مراحل قبل از، حين و پس از آزمايش مي باشند. در سال هاي اخير با توجه به تاكيد بر اجراي روش هاي كنترل كيفي در كليه بخش هاي آزمايشگاه در مرحله حين آزمايش و به دنبال آن برگزاري دوره هاي آموزشي در اين خصوص، خطاهاي حين آزمايش به حداقل رسيده است و لذا تاثير متغيرهاي قبل و بعد از آزمايش بسيار پررنگ شده است. با توجه به اهميت اين موضوع يكي از مهم ترين مراحل آزمايش ها بحث جابجايي و انتقال نمونه مي باشد كه طبق استاندارد هاي تعريف شده ي زير بايد رعايت شود تا بهترين نتايج از آن حاصل شود؛ زمان انتقال : انتقال نمونه ها بايد در كوتاه ترين زمان باشد. دما: انتقال بايد در دماي اتاق صورت بگيرد به جز نمونه هايي كه بايد با حفظ زنجيره سرد نگهداري و منتقل شوند. وضعيت لوله ها : بايد در وضعيت قائم نگهداري و حمل شوند به علت تسريع فرايند انعقاد وكاهش هموليز. هموليز : حمل و نقل نمونه ها بايد به آرامي صورت گيرد تا هموليز به حداقل برسد . مجاورت با نور: نمونه ها نبايد در مقابل نور خورشيد قرار گيرند . از آنجايي كه انتقال نمونه توسط نيروي انساني و به روش سنتي انجام مي شود و فرد هنگام حمل نمونه از بخش به آزمايشگاه در يك محيط باز و باتوجه به نوع ساختار بيمارستان در مسير هاي متفاوت حركت مي كند، ، كل فاكتور هاي تعريف شده ؛ زمان، دما ، وضعيت لوله ها ، هموليز تحت تاثير قرار گرفته و باعث ايجاد صدماتي به نمونه ها مي شودكه ميتواند كل فرايند هاي ؛ نتايج آزمايش ، تشخيص و پروسه هاي درماني بعد از تشخيص را تحت تاثير قرار دهد . هدف از طراحي و اختراع سيستم منتقل كننده نمونه هاي آزمايشگاهي اين است كه ؛ نمونه ها طبق استاندارد هاي لازم بدون دخالت نيروي انساني ونيروي هاي خارجي در محيطي بسته ، به دور از نور، در دماي استاندارد، به آرامي و بدون تكان وهموليز دركوتاه ترين زمان ، مسير بخش به آزمايشگاه را طي كرده و انتقال صورت پذيرد.
حسگر كجي¬سنج ماره¬اي در علوم مختلف براي تعيين كجي و انحراف از حالت شاقولي ناشي از تنش¬هاي اعمال شده از عوامل مختلف بر مصالح، سازه¬ها و ساختارها مورد استفاده قرار مي¬گيرد. اندازه¬گيري كجي با دقت¬ و محدوده ديناميكي بالا، بدون تأثيرپذيري از شرايط محيطي مانند دما و نويزهاي الكترومغناطيسي همواره حائز اهميت بوده است. در اختراع ارائه شده از يك سيستم مكانيكي كه درواقع يك آونگ مكانيكي است، براي دريافت و آشكارسازي كجي و از تكنيك ماره براي اندازه¬گيري مقدار كجي رخ داده و تبديل آن به سيگنال الكتريكي قابل ثبت استفاده شده است. از دو توري ماره مشابه، كه يكي بر روي يك قاب متصل به بخش مكانيكي متحرك و ديگري كه به قاب ثابت شده به بدنه حسگر متصل شده است، براي تشكيل طرح ماره استفاده شده است. يك ديود ليزري و يك فوتوديود در دو سمت توري¬ها و در بخش مكانيكي متحرك، قرار دارند. با اتصال حسگر به جسم هدف و در صورت كجي و انحراف، توري¬ها نسبت به هم جابجا شده كه در اثر آن فريزهاي ماره نيز جابجا مي¬شوند و شدت نور دريافتي توسط فوتوديود تغيير كرده كه باعث تغيير در سيگنال خروجي مي¬شود. تغييرات سيگنال تعيين كننده كجي ايجاد شده است.
تابلوهاي نماشگر LED امروزه به يكي از مهمترين ابزارهاي اطلاع رساني در سطح شهرها مي باشند. كه استفاده روز افزون اين نوع تابلوها را در كاربردهاي گوناگون شاهد هستيم. برخي ويژگي هاي اصلي اين تابلوها عبارتند از: جذاب بودن اين نوع نمايشگر براي بيننده ارزان بودن نسبي آنها اين تابلوها نوعي تبليغات پايدار به شمار مي روندو ... از معايب عمده اين تابلوها مي توان به ابعاد نسبتا بزرگ وزن زياد نياز به سخت افزار جانبي براي برنامه ريزي نداشتن كيفيت نمايش قابل ملاحظه و ... اشاره كرد. در نمايشگر طراحي شده توسط اين جانب سعي در تغيير كلي در اساس كار اين نوع تابلو شده است. به طوري كه با طراحي مناسب سخت افزار محدوديت هاي زيادي از اين نوع تابلو حذف و آن را تبديل به ابزاري كارامدتر براي تبليغات و اطلاع رساني نموده است. مهمترين ويژگي اين اختراع امكان خم نمودن نمايشگر است كه اين قدرت را به كاربر مي دهد كه تابلو را مانند يك پوستر در هر حالت و در جاي مورد نظر نصب كند و اطلاعات مورد نظر را بر روي آن به آساني و با استفاده از يك ريموت كنترل نمايش دهد. بدليل طراحي ويژه در سخت افزار ميتوان ابعاد تابلو را تا حدودي بدون محدوديت در نظر گرفت به طوري كه مثلا براي افزايش طول نمايشگر مي توان آنها را به صورت سري به هم متصل كرد و اطلاعات بطور خوكار و بدون نياز به سخت افزار جانبي به بلوك بعدي هدايت مي شوند و نيازي به اضافه كردن سخت افزار واسطه نخواهد بود. بدين ترتيب تقريبا مي توان هر طول دلخواهي را براي نمايش اطلاعات در نظر گرفت ضمن اينكه نمايشگر حجمي تقريبا معادل يك پوستر را اشغال مي كند.
موارد یافت شده: 7