لیست اختراعات محمد عباس زاده
دستگاه هشدارگر تشنج (SAS) دستبندي است كه، در عين ساده بودن كاربردي و پيشرفته است، و با دقت بالا ميتواند فعاليتهاي فيزيولوژيكي را بطور همزمان يا جداگانه اندازهگيري كند و اطلاعات جامعي را از وضعيت بدني در اختيار بيمار و درمانگر قرار دهد. تغييرات فيزيولوژيكي كه براي دستگاه SAS در نظر گرفته شده است ضربان قلب، ريتم تنفس، و لرزش عضلاني است كه در صورتي كه فعاليت هر كدام از اين تغييرات 2 انحراف استاندارد بيشتر از وضعيت فرد در حالت عادي باشد صفحه دستگاه در مرتبه اول (1 دقيقه) قرمز ميشود و در صورتي كه سه مرتبه پشت سرهم و به صورت همزمان به تعداد مشخص شده برسد دستگاه صداي بمي را پخش ميكند. بدين ترتيب فرد با آگاهي از احتمال بروز حمله، مي تواند اقدامات لازم را جهت جلوگيري از حمله انجام دهد.
پوشش هاي نانو كربني( DLC): با توجه به اينكه بهبود و ارتقاي عمر ابزار در برش سنگ و حفاري معادن بسيار حائز اهميت مي باشد و نيز با وجود توسعه تكنولوژي ساخت ابزارهاي با دوام،هنوز فقدان ابزارهاي با عمر بالا با هزينه توليد كمتر و حداقل سايش، به طور جدي احساس مي شود. در اين طرح، پوشش هاي كربني(DLC) بر روي ديسك هاي برشي مورد استفاده در برش سنگ و نيز سرمته هاي حفاري مورد استفاده در حفاري معادن بكار گرفته شده اند. اين پوشش به صورت لايه نازك سخت بر روي ابزار برشي ايجاد مي شود و سببب ارتقاي خواص تريبولوژي و ضد سايشي ابزار مي شود. علت استفاده از اين پوشش ها افزايش قابل توجه عمر ابزار ونيز افزايش راندمان توليد به جهت دارا بودن حداقل اصطكاك در فصل مشترك بين ابزار و سطح تحت برش و نيز حداقل سايش ابزار مي باشد. اين اختراع در حوزه مهندسي مكانيك و معدن مي باشد.
چكيده: سيستم با الگوريتم خاص و طراحي منحصر به فرد خود و با برنامه نويسي دقيق بمنظور تفكيك مصرف كننده از بدن انسان بشناسايي مصرف كننده پرداخته و با قطع برق در صورت نبود مصرف كننده از برق گرفتگي محافظت مي نمايد. خلاصه: سيستم با اعمال فركانس (پالس) كه مقدار آن بصورت آزمايشي بدست آمده است بشناسايي مصرف كننده مي پردازد اين پالس از port B.0 آي سي ميكرو كنترلر AVR ايجاد شده و پس از عبور از مصرف كننده (در صورت وجود) به port C.0 آي سي بر مي گردد. اين پالس كه پارامتري براي تفكيك مصرف كننده از بدن انسان مي باشد در صورت برگشت به port C.0 بمعني شناسايي مصرف كننده توسط سيستم بوده و برق متصل مي گردد و مصرف كننده عمل خواهد كرد. اما در صورتيكه پالس به آي سي نرسد بمعني شناسايي بدن انسان و يا نبود مصرف كننده بوده و در نهايت برق متصل نگرديده و برق گرفتگي صورت نخواهد گرفت. برنامه نويسي اين سيستم به زبان BASIC بوده و در نرم افزار AVR BASCOM كامپايلر و پروگرم شده است. اعمال فركانس با استفاده از دستور تايمر دروني آي سي بوده و با استفاده از فيوط بيت هاي داخلي آي سي مقدار آن را تنظيم كرده و بهترين جواب براي تفكيك مصرف كننده بدست آمده است. مزايا: 1- جلوگيري از برق گرفتگي ناشي از تماس بدن با سيستم هاي حامل جريان 2-جلوگيري از برق گرفتگي ناشي از بي احتياطي اطفال در برخورد با كليد و پريز برق 3- جلوگيري از آتش سوزي ناشي از اتصال سيم هاي فرسوده 4- قطع جريان برق در دستگاه ها و وسايل برقي متصل به پريز بهنگام خاموش بمنظور جلوگيري از اتصالي و صرفه جويي در مصرف برق
سيستم zmr يك نوع سيستم محاصره شكن هوشمند است كه در نوع خود منحصر به فرد بوده و از طرف سازمان نظامي سپاه و دانشگاه هاي مختلف مورد قبول واقع شده كه خلاصه اي از نحوه ي عمل كرد آن به شرح زير است اين سيستم بعد از روشن شدن و قرار گرفتن اسلحه بر روي آن شروع به چرخش كرده و با توجه به سنسورهايي كه بر روي آن قرار گرفته اعم از سنسور تشخيص رنگ لباس و مادون قرمز و كنترل از راه دور به دنبال اهداف مورد نظر مي گردد قابل ذكر است كه هر كدام از اين سنسورها را هم به تنهايي و هم به صورت مشترك مي توان مورد استفاده قرار داد اما در صورت مشترك بودن بايد متراژها هماهنگ با يكديگر باشد. در ادامه ي چرخش بعد از شناسايي هدف مدت زماني كه بين شناسايي و شليك در نظر گرفته شده 1 ثانيه است و بعد از طي اين زمان سيستم اقدام به شليك مي كند. بعد از آن كه هدف را از بين برد دوباره به چرخش خود ادامه مي دهد تا هدف ديگري را شناسايي كند در اين زمان كه سيستم عمليات پاكسازي را انجام مي دهد. نيروي خودي اين فرصت را پيدا مي كند كه خود را از محاصره نجات دهد.
سيستم با الگوريتم خاص و طراحي منحصر بفرد خود و با برنامه نويسي دقيق بمنظور تفكيك مصرف كننده از بدن انسان بشناسايي مصرف كننده پرداخته و با قطع برق در صورت نبود مصرف كننده از برق گرفتگي محافظت مي نمايد. سيستم با اعمال فركانس (پالس) كه مقدار آن بصورت آزمايشي بدست آمده است بشناسايي مصرف كننده مي پردازد. اين پالس از Port B.0 آي سي ميكروكنترلر AVR ايجاد شده و پس از عبور از مصرف كننده (در صورت وجود) به port C.0 آي سي بر مي گردد. اين پالس كه پارامتري براي تفكيك مصرف كننده از بدن انسان مي باشد در صورت برگشت به Port C.0 بمعني شناسايي مصرف كننده توسط سيستم بوده و برق متصل مي گردد و مصرف كننده عمل خواهد كرد. اما در صورتيكه پالس به آي سي نرسد بمعني شناسايي بدن انسان و يا نبود مصرف كننده بوده و در نهايت برق متصل نگرديده و برق گرفتگي صورت نخواهد گرفت. برنامه نويسي اين سيستم به زبان BASIC بوده و در نرم افزار AVR BASCOM كامپايلر و پروگرم شده است. اعمال فركانس با استفاده از دستور تايمر دروني آي سي بوده و با استفاده از فيوز بيت هاي داخلي آي سي مقدار آن را تنظيم كرده و بهترين جواب براي تفكيك مصرف كننده بدست آمده است.
محلول پروبيوتيكي باكتري لاكتوباسيلوس رامنوسوس (Lactobacillus rhamnosus) جهت غني سازي آب و غذاي سگ پروبيوتيك ها به ميكروارگانيسم هاي زنده اي اطلاق مي شوند كه اثرات مفيدي روي سلامت ميزبان دارند و پروبيوتيك تراپي به معني درمان توسط يك ميكروارگانيسم مفيد به عنوان پروبيوتيك است. استفاده از پروبيوتيك تراپي روز به روز در حال افزايش است و دليل آن كاهش استفاده از آنتي بيوتيك توسط فرد و افزايش ايمني بدن مي باشد. در گذشته مطالعه روي باكتريهاي لاكتيك اسيد به توليد غذاها ، تغذيه و فرايندهاي تخميري محدود مي شد اما امروزه اثر آنها روي افزايش سلامت ، توجهات را به خود جلب كرده است. اين باكتري ها غالب اند، مقاوم به اسيد هستند، فعاليت ضد ميكروبي دارند و قادرند در محيط هاي هوازي و غير هوازي رشد كنند. در اين مطالعه 9 قلاده سگ نر بالغ به 3 گروه 3 تايي تقسيم شدند. . گروه A (كنترل) روزانه 5 ميلي ليتر نرمال سايلين، گروه B، روزانه 5 ميلي ليتر پروبيوتيك لاكتوباسيلوس رامنوسوس با دوز CFU 108×1 و گروه C روزانه 5 ميلي ليتر پروبيوتيك با دوز CFU 1010×1 به مدت 3 هفته دريافت كردند. اثرات مصرف پروبيوتيك روي بعضي از فاكتورهاي سلامت سگ بررسي شد. فاكتورهاي مورد بررسي در اين مطالعه، امتياز مدفوعي، امتياز توده بدني ( BCS )، جمعيت ميكروبي مدفوع، ميزان اشتها، وزن بدن، غلظت كلسترول، تري گليسيريد و پروتئين تام سرم بودند. سگ ها از دو هفته قبل از شروع مصرف پروبيوتيك، تحت درمان ضد انگلي و واكسيناسيون قرار گرفتند و با غذاي استاندارد تغذيه شدند. نتايج نشان داد كه مصرف پروبيوتيك لاكتوباسيلوس رامنوسوس باعث افزايش وزن، اشتها و ايده آل شدن BCS مي شود. همچنين افزايش تري گليسيريدها، پروتئين ها و كاهش كلسترول خون و قرار گرفتن در محدوده نرمال غلظت، جهت هرچه طبيعي تر شدن اين فاكتورها در خون را سبب مي شود. كاهش باكتري هاي مضر دستگاه گوارش شامل كلستريديوم پرفرينجنس، اي كلاي، انتروباكترها و كمپيلوباكترها، جهت سلامت فلورميكروبي دستگاه گوارش و خود فرد، از ديگر دستاورد هاي مصرف اين پروبيوتيك است. در نهايت مي توان نتيجه گرفت كه باكتري لاكتوباسيلوس رامنوسوس اثرات مثبتي روي فرد اعمال مي كند و مي توان از آن به عنوان پروبيوتيك مفيدي جهت پيشگيري و درمان بسياري از بيماري ها از جمله بيماري هاي رژيمي و تغذيه اي در سگ استفاده كرد.
طرح فرآيند ساخت نانوروانكار و بكارگيري آن در فرآيندهاي شكل دهي مواد در حوزه علوم مهندسي مكانيك، شيمي و مواد مي باشد. همان طور كه قبلا نيز بيان شد، مشكل اساسي در فرآيندهاي شكل دهي (حجمي- ورق- پيشرفته- سنتي) اصطكاك ايجاد شده در موقع تماس ابزار شكل دهي با قطعه تحت شكل دهي و نيز تماس قطعه با قالب است. اصطكاك بالاي موجود در اين فرآيندها علاوه بر ممانعت از رسيدن به محصولي با دقت و كيفيت بالا، به علت ميزان سايش بالاي ايجاد شده باعث كاهش عمر مجموعه قالب مي شود. صنعتگران به صورت تجربي و محققان و پژوهشگران به صورت علمي و از طريق آزمايشات متعدد، عدم كارايي كافي روانكارهاي موجود و متداول مورد استفاده در صنعت شكل دهي را در كاهش قابل ملاحظه اصطكاك ثابت كرده اند. پس بايد به دنبال راه چاره اي براي حل اين مشكل بود. در طرح حاضر، با ساخت و بكارگيري نانوروانكار به عنوان روانكاري جديد در صنعت شكل دهي مواد، به صورت تجربي، شبيه سازي و نيز به صورت مقايسه اي با روانكارهاي متداول و حالت خشك به خوبي نشان داده شد كه نانوروانكار ساخته شده از قابليت و توانايي بسيار بالايي در كاهش اصطكاك بوجود آمده در طول فرآيندهاي شكل دهي برخوردار است. به طوري كه در صورت بكارگيري نانوروانكار در فرآيندهاي شكل دهي ورق، اصطكاك به ترتيب به ميزان 57 و 33 درصد نسبت به حالت بدون استفاده از روانكار و روانكار متداول كاهش مي يابد. هم چنين در فرآيندهاي شكل دهي حجمي، در صورت بكارگيري نانوروانكار اصطكاك به ترتيب به ميزان 52 و 15 درصد نسبت به حالت هاي بدون استفاده از روانكار و روانكار متداول كاهش مي يابد. بنابراين، در صورت استفاده از نانوروانكار در فرآيندهاي شكل دهي، ميزان اصطكاك به طور قابل توجهي كاهش يافته و سبب ارتقا و افزايش راندمان اين فرآيندها از طريق كاهش اصطكاك، كاهش سايش ابزار و قالب شكل دهي و نيز افزايش كيفيت و دقت محصول توليدي خواهد شد. برجسته ترين ويژگي اين طرح، بر پايه تكنولوژي نوظهور نانوبودن آن است. زيرا در اين طرح با استفاده از علم نانو و بكارگيري نانوذرات، به روانكاري جديد با خصوصيات روانكاري فوق العاده دست يافته ايم كه براي استفاده در فرآيندهاي شكل دهي مواد بسيار مناسب است.
موارد یافت شده: 12