لیست اختراعات محمد مهدي پور


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1395/10/04
تاریخ ثبت: 1396/12/14
خلاصه اختراع:

اين فرآيند كه مرتبط با بخش «ج » و زير بخش «شيمي» است، مي‏تواند مقاومت قطعات لاستيكي را قبل استفاده در تجهيزات حوزه گازرساني مورد آزمون كيفي- عملكردي RGD قرار دهد. اورينگ‏ها و نمونه ‏هاي لاستيكي به كمك قطعات طراحي شده در نقشه ۱، روي نگهدارنده قرار مي‏گيرند كه طبق اندازه و طراحي قطعات هيچ يك با هم تماس نداشته، سطح عرضي كاملا در معرض نفوذ گاز بوده و امكان انجام آزمون‏ها در درصدهاي مشخص فشردگي روي قطعات لاستيكي امكان پذير مي‏باشد. طبق نقشه ۲ نيز امكان ايجاد يك فرآيند كاهش فشار ناگهاني براي بررسي مقاومت قطعات لاستيكي وجود دارد پارامترهاي شناسايي شده منجر به ايجاد يك روش جديد براي بررسي ميزان اين مقاومت شد و بر اساس آن يك سيستم كاهش فشار ساخته شد، به گونه‏اي كه قادر به انجام روش و ايجاد محيطي شود كه مقاومت قطعات تحت شرايط كاهش (نوسان) ناگهاني فشار گاز مورد ارزيابي قرار گيرند. مخزن سيلندر تحت فشار ، اتصالات و مجموع نگهدانده‏ها و تركيب گاز، آماده سازي آزمونه ها و اجراي سيكل هاي آزمون بر اساس شرايط واقعي طراحي و ساخته شده است و رويه انجام آزمون RGD مطابق با استاندارد بين المللي بومي سازي شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/07/26
تاریخ ثبت: 1400/06/15
مخترع/مخترعان: محمدمهدی پورنجفی
خلاصه اختراع:

اختراع الكترو پمپ آب كم مصرف و اتوماتيك سر خود، يك پمپ الكتريكي آب مي باشد كه علاوه بر كاهش ميزان برق به ميزان80 درصد، سيستم الكتريك آن داغ نميشود و از عمر بالايي برخوردار هست همچنين درون اين پمپ يك سيستم اتوماتيك سرخود قرار گرفته شده است كه حجم كمي دارد و ارزان قيمت بوده و قابليت تنظيم در فشار هاي مختلف را نيز دارد. اين الكتروپمپ آب، براي تمامي ساختمان ها و ... قابل استفاده مي باشد و با كاهش هزينه هاي مصرف برق و افزايش عمر و كم حجم شدن موتور، از نظر اقتصادي بسيار به صرفه مي باشد.

تاریخ ثبت: 1393/09/23
خلاصه اختراع:

با اين اختراع، در كليه مراكز درماني و خدمات پزشكي كه سرنگ مورد استفاده قرار مي گيرد احتمال بروز نيدل استيك شدن در هنگام جايگذاري درپوش بر روي سوزن آلوده، و تماس مستقيم دست با سوزن در هنگام جداسازي سوزن آلوده از سرنگ، (كه متاسفانه در حال حاضر بسيار بالا است) در درپوش هاي آنتي نيدل استيك نزديك به صفر مي رسد.

تاریخ ثبت: 1400/06/27
خلاصه اختراع:

13- خلاصه توصيف : ربات كَشنده تمام الكتريكي هواپيما (Electrical Pushback) در هوانوردي عمليات پوش بك به معناي حركت دادن)هل دادن(هواپيما به وسيلۀ يك قدرت خارجي است وبه وسيله خودروهاي ويژه اي بنامTug انجام ميشود .اگرچه بسياري ازهواپيماها خود قادربه (reverse thrust) عقب حركت كردن هستند. اما با توجه به شرايطي مانند ؛نداشتن ديد كافي ، آسيب رساندن به ساختمان ترمينال و امكان برخورد اشياي خارجي به موتور و همچنين براي كم كردن هزينه ها و به صرفه تر شدن جابه جايي هواپيما ، عمليات پوش بك .انجام مي شود . پوش بك ها در فرودگاه هاي شلوغ ، جهت تسهيل حركت زميني و با اجازه واحد كنترلي برج مراقبت پرواز انجام مي شود. اما انجام دادن اين عمليات به روش هاي قبل نقاط ضعف بسياري دارد از جمله نياز به 3 تا 5 نفر براي انجام عمليات هزينه هاي بالاي تعمير و نگهداري و مصرف سوخت زياد و به دليل محدوديت هاي اين نوع دستگاه ها در طراحي نمي توانند به خوبي از كل فضاي آشيانه استفاده كنند و از لحاظ زماني نيز كارآمد نيستند و دلايل ديگري پوش بك تراكتور ها را به ماشين هايي غير بهينه تبديل كرده اند. ربات پوش بك تنها به يك نفر براي انجام عمليات نياز دارد.ربات پوش بك ، يك پوش بك الكتريكي است كه با استفاده از راديو كنترل با دقت و ظرافت بالايي كنترل مي شود ؛اين ربات هوشمند نسل جديد تجهيزات فرودگاهي را تشكيل مي دهد كه با قابليت اطمينان بالا و كارائي فوق العاده ،.هزينه هاي عملياتي بسيار كمي در مقايسه با تراكتور هاي يدك كش متداول دارد. با توجه به خصوصيات ربات پوش بك ، ايمن ترين و كارآمد ترين راه انتقال هواپيماست. به دليل اينكه هدايت ربات و در نتيجه هواپيما با راديو كنترل انجام مي شود . اهداف طرح به شرح زير بيان ميشود : كاهش هزينه هاي عملياتي با كم كردن هزينه هاي تعمير و نگهداري و نياز نداشتن به سوخت فسيلي واستفاده بهينه از فضا و زمان كه در صنعت هوانوردي از اهميت بالايي برخوردار است و ... مزاياي طرح موارد زير مي باشد: بزرگترين مزيت ربات پوش بك :با استفاده از ربات پوش بك ، تنها به يك اپراتور نياز است و خود اپراتور wing walker خودش است ؛ و بدون نياز به گواهينامه اپراتوررانندگي و فقط با چند ساعت آموزش قادر به انجام عمليات پوش بك و جابه جايي هواپيماست.

تاریخ اظهارنامه: 1400/01/14
تاریخ ثبت: 1400/11/05
مخترع/مخترعان: محمدمهدی پورنجفی
خلاصه اختراع:

اختراع پروانه پمپ هاي توربيني آب ضد كاويتاسيون و بهينه شده با استفاده از آشفتگي، در واقع يك پروانه ساخته شده از جنس پلي آميد مي باشد كه به خاطر هندسه خاص آن و ايجاد سطوح ناهموار منظم بر روي سطوح پره ها، باعث شده كه در چاه هاي عميق تعداد پمپ هاي استفاده شده 20 درصد كمتر شود، همچنين داراي يك مكانيزم ضد كاويتاسيوني مي باشد كه علاوه بر افزايش عمر پروانه، باعث جلوگيري از آسيب ديدن به ديگر اجزاي پمپ در اثر انفجار حباب كاويتاسيون مي شود و نحوه ساخت و مونتاز آن به گونه اي مي باشد كه در اثر اسيب ديدن يكي از پره ها، بتوان پره معيوب را تعويض نمود. از اين جهت كمك شاياني به عملكرد و عمر پمپ هاي آب درون چاهي ميكند. علاوه برآن تعداد پمپ هاي درون چاهي در چاه هاي عميق، نيزكاهش مي يابد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/01/21
تاریخ ثبت: 1400/12/11
خلاصه اختراع:

اختراع سيستم ميعان بخار آب با استفاده از روش كاهش فشار چند مرحله اي در برج هاي خنك كننده، يك سيستم با مصرف انرژي بسيار كم مي باشد كه با تغيير فشار چند مرحله و براساس اصول ميعان و تغييرات فشار در سيستم؛ بخارات حاصله از برج هاي خنك كننده را به آب با درصد خلوص بالا تبديل ميكند. و علاوه بر صرفه جويي در برق براي تبديل بخار آب به مايع، آب مورد نياز براي واحد توليدي را نيز تامين مي كند و از هدر رفت آب به صورت بخار آب جلوگيري مي كند.

موارد یافت شده: 6