لیست اختراعات محمد موحدي نيا
در اختراع موجود بر خلاف آتلهاي عملكردي شكستگي بازو (Sarmiento Brace) قبلي، تنها دو بخش فوقاني و تحتاني بازوي بيمار با آتل پوشش داده مي شود و در واقع تحت فشار مستقيم آتل قرار ميگيرد بنابراين با وجود همين يك نكته (وجود نگهدارندههاي بالايي و پايين) انتظار ميرود كه آتل مورد بحث در اين اختراع فشار كمتري را به بازوي شكسته بيماران اعمال كند و بنابراين بيمار احساس راحتي بيشتري داشته باشد. يك ايراد قابل تصور براي اين ساختار، كاهش احتمالي پايداري آتل و برهم ريختن خواص بيومكانيكي آن در ثابت نگه داشتن قطعات شكسته است. اما در اين اختراع ما با تعبيه بازوها(ميلهها)ي قابل تنظيم مستحكم بين دو بخش آتل پايداري قابل قبولي را براي اين آتل ايجاد نمودهايم. اين ميلهها علاوه بر اضافه كردن پايداري لازم به كليت ساختار آتل، با دارا بودن يك مفصل گوي و كاسه در قسمت مياني و همچنين دو بسط پيچي در دو انتهاي خود (براي تنظيم طول هر ميله) قابليت تنظيم ارتباط بين قطعات استخواني شكسته را به آتل اضافه نمودهاند و در واقع نكته متمايزكننده اين نوع از آتلهاي قابل تنظيم با آتلهاي سنتي پيشين ميباشند.
مي توان گفت ميكروسكوپ يكي از بزرگترين و خلاقانه ترين اختراعات بشر مي باشد كه توانسته است در مدت بسيار كوتاهي از ساده ترين نوع به پيشرفته ترين آن تبديل شود و مشكل بزرگي را از پيش روي دانشمندان و پژوهشگران علاقه مند به علوم زيستي بردارد. اما يكي از بزرگترين مسائل و مشكلات ميكروسكوپ ها در عصر سريع و پيشرفته ي امروزي مشكل تنظيم دستي وضوح آن هاست كه علاوه بر اتلاف وقت، دقت كار را نيز پايين مي آورد. بنابراين وجود نوع خاصي از ميكروسكوپ ها و يا دستگاهي كه بر روي آن ها نصب گردد و قادر به حل اين مشكل باشد و به امر پژوهش سرعت بخشد. بسيار ضروري احساس مي شود كه در صورت ساخته شدن مي تواند در بسياري از مراكز پژوهشي ، بيمارستان ها، آزمايشگاه ها؛ كلاس هاي آموزشي و ... مورد استفاده قرار گيرد. از اين رو در پي يافتن راهي براي حل اين مشكل ، طراحي تصور شد كه قادر باشد وضوح تصوير اشيا، زير ميكروسكوپ را به طور خودكار تنظيم كرده و علاوه بر داشتن دقت كافي از سرعت مناسبي نيز برخوردار باشد . با توجه به هدف مورد نظر، شروع به جمع آوري اطلاعات نموده و بعد از مشخص شدن نقشه ي كلي دستگاه (كه شامل سه موتور و سه پايه و يك تخته چوبي مي باشد) ، جنس مواد مورد استفاده (كه چوب و تفلون براي پايه ها و يك تخته چوبي براي قرار گرفتن در زير طرح است) و چگونگي ارتباط موتورها با هم (اين كه طوري برنامه ريزي شوند كه بعد از چرخش يك موتور ديگري شروع به چرخيدن كند)، مرحله ي ساخت دستگاه آغاز شد و با نصب موتورها و برنامه ريزي آن ها طرح به اتمام رسيد. از آن جا كه اين طرح قابليت نصب بر روي هر ميكروسكوپي را داراست مي توان از آن براي مجهز كردن ميكروسكوپ هاي بيمارستان ها، آزمايشگاه ها، مدارس و پژوهشكده ها استفاده نمود و بدين وسيله شرايط را براي پيشرفت علوم زيستي و پزشكي مساعد نمود.
پيچ ثابتسازي شكستگيهاي مفصل ساكروايلياك به گونهاي طراحي شده است كه كه در تمام انواع شكستگيها مفصل ساكروايلياك بتواند در عين ايجاد پايداري كافي، حركات ضروري مفصل را نيز حفظ كند. در طراحي اين پيچ دو بخش ابتدايي و انتهايي رزوهدار درنظر گرفته شده است. بعد از قرارگيري كامل پيچ، اين دو بخش ابتدايي و انتهايي دقيقا در محل مفاصل ساكروايلياك دو طرف قرار خواهند گرفت. بنابراين از اين پيچ ميتوان هم در موارد شكستگي يكطرفه و هم شكستگيهاي دوطرفه مفصل ساكروايلياك استفاده كرد. جهت پيچش رزوهها در هر دو سمت همسو با هم (ساعتگرد) خواهد بود. همسو بودن جهت رزوهها موجب ميشود كه قدرت پيچ در ثابت كردن شكستگي بسيار بيشتر از زماني باشد كه رزوهها در جهات مختلف باشد. جنس پيچ از تيتانيوم ميباشد كه يكي از بهترين متريالهاي مورد استفاده در پيچ و پلاكهاي ارتوپدي است كه مقاومت (Stiffness) بالايي دارد و اين منجر به عملكرد بهتر پيچ و جوش خورد بهتر و سريعتر شكستگي ميگردد. پيچ در حدي انعطاف پذيري طراحي خواهد شد كه در هنگام راه رفتن مانع حركات طبيعي مفصل ساكروايلياك نشود و در عين حال از مقاومت قابل قبولي برخوردار باشد. ۳ عامل اساسي در رسيدن به اين هدف، (۱) وجود رزوه صرفاً در دو بخش ابتدايي و انتهايي پيچ و (۲) همسو بودن جهت رزوهها و (۳) جنس متريال استفاده شده براي ساخت پيچ است.
موارد یافت شده: 3