لیست اختراعات محمود محمودي
گزارشات فراواني در مورد سقوط از ارتفاع هنگام كار بر روي تيربرق¬ها مشاهده شده است. در راستاي ايجاد امكان كار ايمن در ارتفاع بر روي اين تيربرق¬ها و به دليل عدم وجود دستگاهي كه تضمين كار ايمن را نمايد، اين مجموعه طراحي شده است. با توجه به اينكه كار گزاري اين مجموعه و جمع آوري آن پس از انجام كار، از روي سطح زمين انجام مي¬شود، كارگر از زمان شروع صعود تا پايان فرود در حمايت كارگاه ايمن ايجاد شده توسط اين مجموعه خواهد بود. با آموزش استفاده از اين مجموعه و بكارگيري ابزارآلات عمومي استاندارد صعود صنعتي مانند طناب¬هاي استاتيك، كارابين¬هاي استاندارد، كمربند ايمني و ... احتمال سقوط ناشي از كمبود ابزار به صفر نزديك خواهد شد. با اين ابداع، به ميزان قابل توجهي در حفظ سرمايه انساني و كاهش زيان¬هاي مالي پيشرفت حاصل خواهد شد.
امروزه، توسعه مهندسي ژنتيك امكان توليد پروتئين هاي نوتركيب جهت توليد داروها، واكسن هاي مختلف و همچنين استفاده از ناقل هاي غذايي براي مصارف درماني را فراهم كرده است. اگر چه ميزبان هاي مختلفي براي بيان پروتئين هاي نوتركيب مورد استفاده قرار مي گيرند اما هيچكدام امكان استفاده به صورت خوراكي و در قالب مدل غذايي را دارا نمي باشند. در اين پژوهش براي اولين بار ژن كد كننده پروتئين Amar.2 وارد وكتور گريد غذايي pNZ7025 شد و سپس طي فرايند الكتروپوريشتن، pNZ7025-Amar.2 وارد باكتري پروبيوتيك و داراي گريد غذايي Lactococcus lactis NZ1330 گرديد. برخلاف ساير سازه هايي كه ثبت اختراع شده و مبناي انتخاب باكتري كلون شده بر روي محيط كشت استفاده از آنتي بيوتيك مي باشد، براي اين باكتري و وكتور، مبناي انتخاب كلني ترانسفرم شده استفاده از آمينواسيد آلانين است. جهت اصلاح ساختار وكتور براي بيان پروتئين، 8 نوكلئوتيد كه فاصله ميان جايگاه اتصال ريبوزوم و كدون شروع بود با تكنيك Site-Directed Mutagenesis حذف و وكتور اصلاح شده مجدد وارد باكتري Lactococcus lactis NZ1330 شد. محيط كشت M17 به همراه گلوكز 1.5 درصد براي رشد باكتري نوتركيب استفاده شد. همچنين ديگر مزيت سازه بياني و ميزبان مورد استفاده قرار گرفته در اين اختراع اين است كه بر خلاف ساير سازه هاي موجود براي شروع بيان پروتئين نيازي به القاگر ندارد كه اين ويژگي در راستاي گريد غذايي بودن اين اختراع مي باشد. بيان پروتئين با استفاده از روش وسترن بلاتينگ و آنتي بادي Antipoly-histidine peroxidase مورد آناليز قرار گرفت كه بيشترين ميزان بيان در روز پنجم مشاهده شد. اميد است اختراع حاضر بتواند الگويي را فراهم اورد كه در ساير موارد مشابهي كه نياز به توليد پروتئين نوتركيب در شرايط in situ وجود دارد، مورد استفاده قرار گيرد.
روش تركيب سوز گاز و بنزين براي فرآيند احتراق كامل سوخت و هوا طراحي شده و چون در مكانيزم قبلي طئري پيچ گاز را تنظيم كردند كه بتوان از گاز استفاده نمود تا ماشين در سربالايي قدرت لازم را داشته باشد كه اين عمل باعث افزايش مصرف سوخت بين 10 الي 20 درصد مي شود لذا براي حل مشكل ما مصرف سوخت گاز را طوري تنظيم مي كنيم كه مصرف گاز جهت فعال نگه داشتن خودرو استفاده شود در صورتي كه ماشين گشتاور بيشتري نياز داشته باشد توسط فرمان الكترونيكي كه واسط بين ECU و انژكتور مي باشد فرمان ECU را گرفته و مقدار زمان پاشش را ECU مي دهد را مقداري كه براي مصرف گاز مي باشد كم كرده و مقدار پاشش اضافي را به انژكتور داده تا جبران گشتاور خودرو گردد در اين روش از پاشش اضافي انژكتور هم مي كاهد تا نسبت به تركيب هوا و سوخت به هم نريزد مثلا چنانچه ماشين در حالت فعال يا بنزين مقدار پاشش آن 2.5ms باشد انژكتور ها پاشش نخواهد داشت چنانچه ECU پاشش بيشتر از 2.5 ms فرمان داده شود مدار الكترونيكي فرمان بيشتر از 2.5 ms را گرفته از 2.5 ms كم كرده و ما بقي را به انژكتور ها مي دهد چون بيشتر آلايندگي هوا توسط خودروهايي كه به علت احتراق ناقص سوخت و هوا مي باشد در حالتي كه ورودي هوا مقداري ثابت مي باشد با تزريق سوخت اضافي به سيلندرها باعث احتراق ناقص سوخت و هوا مي شويم و اين سبب آلايندگي و توليد گاز هاي سمي و خطرناك مي شود در روش تركيب سوز گاز و بنزين نسبت تركيب سوخت و هوا طوري است كه احتراق كامل در سيلندر انجام مي شود و مشابه پاشش چند نقطه كار مي كند
من بعد از 10 سال فعاليت براي رسيدن به هدفي بزرگ كه چگونه ميتوان اين پالايشگاه با مواد اوليه هاي كه از اب فاضلاب + اب دريا يا اب شور فعاليت ميكند تا اب رايگان توليد كند توليد برق+تصفيه فاضلاب+تبديل اب غيرشرب به اب قابل شرب+توليد باران مصنوعي و شبنم+توليد اب گرم-اب سرد(براي مصلرف خانگي و غيره)+كنترل ريزگردها و تصويه هوا+اشتغال زاي پايدارو ... توليد اب شرب به اين روش بسيار اسان و كم خرج است كه همانند حرارت دادن اب و تبخير شدن ان است كه ان بخار خود توليد برق از بخار را ايجاد ميكند و ان هم برق مورد نياز جهت حرارت را تامين ميكند براي نيفتادن درجه حرارات و از ان به بعد هم ميرسيم به قسمت تحقيقم كه نمونه توليد ابر مصنوعي قادر به توليد پشم را در يك انبار انجام دادم كه ريزگردها و گرده و غبار را كنترل ميكند در ان عكس قابل مشاهده است .
من بعد از 10 سال فعاليت براي رسيدن به هدفي بزرگ كه چگونه ميتوان هزينه زندگي افراد جامعه را كاهش داد وقتي نميتوانيم افزايش دهيم درامدهاي انهارا پيگيري ميكردم تا با حداقل سرمايه مورد نياز حداكثر بهره وري را بتوانيم ببريم . چون اعتقاد ندارم براي پيشرفت ميبايست راهي را كه كشورهايي كه جلوتر هستند را برويم تا به انها برسيم بلكه اعتقادم اين است كه ببينيم انها در چه مسيري هستند و ميخواهند به كدام سو بروند و ما راه ميانبر را انتخاب كنيم كه نه تنها از صنعت روز انها جلو بزنيم بلكه انچه انها ارزو دارند به ان سمت بروند را هم با مديريت خوب از انها جلوتر را ببينيم و بدين صورت كه با حداقل هزينه حداكثر بهره را ببريم . اين پالايشگاه با مواد اوليه هايي كه از زباله ها+نخالها+تصفيه فاضلاب+اب دريا يا اب شور فعاليت ميكنند تا انواع انرژي ها و مواد اوليه رايگان توليد كند. توليدبرق+تصفيه فاضلاب+تبديل اب غيرشرب به اب قابل شرب+توليدباران مصنوعي و شبنم+توليد اب گرم+اب سرد(براي مصارف خانگي و غيره)+مواد اوليه ارزان از انواع دورريزها+كنترل ريزگردها و تصويه هوا+اشتغال زاي پايدار و ...
اين مدار مصرف سوخت خودروهاي مختلف از يك مدل را روي يك عدد ثابت حداقل سوخت مورد نياز تنظيم نموده و به صورت يك رابط بين ECU و انژكتورها، فرمان را از ECU دريافت و پس از اصلاح به انژكتور ارسال مي كند. فرض مي كنيم در يك خودروي پرمصـرف، يك پالس به عرض 6 ميلي ثانيه از ECU به انژكتـور ارسال ميگردد.اين در زماني است كه پاشش سوخت مورد نياز سيستم تنها 4 ميلي ثانيه بوده و 2 ميلي ثانيه ديگر، ناشي از عيوب گفته شده مي باشد.همين خودرو، زماني كه زير بار قرار مي گيرد و ECU فرمان پاشش سوختي به طور مثال با عرض 15 ميلي ثانيه را به انژكتور ارسال مي كند، پهناي پالس مورد نياز سيستم 13 ميلي ثانيه بوده و همان 2 ميلي ثانيه اي كه گفته شد، پاشش مازاد محسوب مي گردد.در نتيجه، مشاهده مي شود كه مقدار پاشش سوخت مازاد تقريباً در تمام شرايط برابر است. مدار طراحي شده مي تواند عيب مذكور را برطرف و دستور پاشش سوخت مازاد را حذف نمايد.البته بديهي است كه تمامي اعداد گفته شده فرضي و تنها جهت بيان مقصود عنوان شده اند.
با افزايش روز به روز جمعيت نياز به مواد غذائي بويژه مواد پروتئيني افزايش مي يابد. لذا دانشمندان علوم دامي با تحقيقات گسترده در زمينه هاي مختلف ماننددژنيتك ، تغذيه و فيزيولوژي به دنبال بهبود كمي و كيفي توليدات دامي هستند. از جمله منابع مهم تامين كننده پروتئين تخم پرندگان مي باشد. اندازه گيري خصوصيات تخم پرندگان مانند سطح، حجم، محيط ، وزن و ابعاد تخم با دقت بالا و مدت زمان خيلي كم و سالم بودن آن براي متخصصان طيور در انجام تحقيقات حائز اهميت است، همچنين براي مديريت بهتر مرغداري هاي صنعتي ، بررسي شرايط پرورش و تغذيه پرندگان، كاهش زمان و هزينه ها، صرفه جويي و استفاده بهينه از انرژي دانستن خصوصيات تخم مانند حجم، وزن و ابعاد تخم اهميت زيادي دارد، به عنوان مثال بين حجم و وزن تخم با جوجه متولد شده ارتباط مستقيمي وجود دارد. دستگاه مدل ساخته شده با استفاده از تكنيك هاي پردازش تصوير، قادر به اندازه گيري خصوصيات مختلف تخم پرندگان مي باشد. اين دستگاه شامل يك دوربين عكاسي، جعبه مخصوص عكس گرفتن و نرم افزار طراحي شده براي آناليز نهائي مي باشد و قادر است با عكس گرفتن از تخم، خصوصيات فيزيكي آن مانند حجم، مساحت، محيط ، ابعاد ، وزن و سالم بودن تخم را با دقت بالا و زمان خيلي كم برآورد كند. كار بر به راحتي مي تواند با آن كار كند، حمل و نقل آن راحت و قيمت مناسبي دارد. چنين دستگاه مدل مورد نظر با اين خصوصيات براي اولين بار در كشور ايران ساخته شده است و با توجه به ويژگي هاي آن علاه بر بازارهاي داخلي مي توان بازارهاي خارجي را نيز بدست آورد.
خلاصه دستگاه سنجش سطح برگ گياهان دستگاه سطح برگ سنج در مراكز تحقيقات كشاورزي استفاده زيادي دارد. و از آنها جهت اندازهگيري پارامترهاي مختلف مربوط به سطح برگ همچنين تشخيص بيماري استفاده مي شود. در اين اختراع يك دستگاه سنجش سطح برگ ساخته شد كه شامل دو بخش مربوط به جمع آوري تصاوير و نرم افزار پردازشگر تصاوير مي باشد. دانشمندان كشاورزي و زيست شناسان براي انجام آزمايشات و تحقيقات خود بر روي گياهان مختلف نياز به اندازه گيري سطح برگ همچنين محيط و ابعاد آن داشته اند، پيش از اين از روش هاي سنتي استفاده مي كردند كه علاوه بر دقت پايين هزينه و زمان بالايي نياز داشت، يا در حالت پيشرفته تر برگ گياه را از درخت جدا كرده و به محيط آزمايشگاه مي آوردند، كه در اين حالت نيز علاوه بر آسيب به درخت با گذشت زمان، برگ آب خود را از دست داده و دقت نتايج پايين مي آمد. دستگاه ساخته شده با استفاده از تكنيك هاي نوين مانند پردازش تصوير دقت را بالا برده و در حداقل زمان و هزينه نتيجه مطلوب را نشان مي دهد، علاوه بر اين اين دستگاه قابل حمل بوده و مي تواند بدون آسيب به گياه علاوه بر اندازه گيري هاي لازم به تشخيص بيماري بپردازد. نمونه خارجي اين دستگاه با طراحي و ويژگي هاي متفاوت وارد كشور مي شود. با كاهش واردات اين دستگاه ها علاوه بر ايجاد اشتغال در زمينه توليد براي متخصصين ايراني و خودكفايي، امكان ساخت دستگاه هايي كه با محصولات داخلي تست شده و طراحي شده بيشتر بوده و در اين صورت نسبت به نمونه هاي خارجي نتايج دقيقتري بدست خواهد آمد.
كليد پنل و احضار غير لمسي آسانسور ، با كمك تكنولوژي هوشمند مافوق صوت ، تجهيزي است كه با بهره گيري از فناوري ارسال و دريافت امواج فرا صوت ( Ultrasonic ) زمان انتشار موج از فرستنده به دست و برگشت آن از دست به گيرنده را مطابق سرعت صوت (343 متر بر ثانيه) در برنامه هوشمند خود محاسبه و عمل كليد زني را انجام مي دهد و اين امر نياز هر گونه تماس دست با كليد را در صنايع برق و آسانسور كه موجب مشكلاتي چون خرابي مكانيكي كليد ، خطر برق گرفتگي ، خطر انفجار ، نياز به لوازم جانبي ، تماس دست با مواد بيولوژيك يا شيميايي و انتشار عوامل بيماري زاي محيطي مانند كرونا مي شود را به طور كامل بر طرف مي نمايد
موارد یافت شده: 11