لیست اختراعات مريم تاج آبادي ابراهيمي و مهديه شيرزاد
در اين اختراع با افزودن پروبيوتيك (باكتري¬هاي مفيد) به خمير پيتزا، ارزش غذايي اين فراورده در حال گسترش افزايش داده شد. پروبيوتيك اسپري دراي شده باسيلوس كواگولانس (لاكتوباسيلوس اسپوروژنز) در غلظت مناسب به همراه ساير مواد اوليه در ميكسر مخلوط شد، به طوري كه ميزان آن به ۱۰۸ CFU در هر بار مصرف برسد. اسپورها تا حدود زيادي حرارت بالاي پخت خميرپيتزا را تحمل مي كنند و به طور غير فعال در خمير پيتزا باقي مي مانند. پس از مصرف اين محصول، باكتري¬ها بر اثر شوك pH ، فعال شده و رشد خود را در روده آغاز مي¬نمايند. از آنجايي كه خمير پيتزا مانند ساير محصولات با پايه ي گندم، حاوي گلوتن و ديگر پروتئين هاي مضر است، باعث تحريك دستگاه گوارش در گروهي از مصرف كنندگان مي شود. افزودن باكتري¬هاي پروبيوتيك به اين غذا باعث از بين رفتن اين پروتئين هاي مضر، كمك به گوارش غذا و تنظيم تعادل ميكروفلور روده مي¬شود. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
موارد یافت شده: 1