لیست اختراعات مريم رفسنجاني فيروزي
يكي از اهداف صنايع توليد مواد غذايي در كشور توليد محصولاتي سالم با كيفيت بالا مي باشد كه علاوه بر تامين سلامت مصرف كننده مطابق با استانداردهاي ملي و بين المللي باشد. نتايج اين پژوهش مي تواند از طريق آگاهي دادن به صاحبان صنايع در زمينه توليد محصولاتي با ارزش تغذيه اي بالاتر و كيفيت مطلوب تر و توليد موثر واقع گردد. انار از محصولات فراوان در ايران بوده كه گاه به سبب نبود صنايع تبديلي مناسب، ضايع مي گردد. خشك كردن يكي از متداول ترين روش هاي فرايند مواد غذايي است و تكنيك هاي متعددي در آن به كار گرفته مي شود. امروزه خشك كردن پاششي در تمام شاخه هاي صنعت راه يافته است مثلا از صنايع غذايي و دارويي كه به شرايط ملايم نياز دارند تا صنايع شيميايي و سنگين (از جمله تبديل سنگ هاي معدني و رسي) كه در شرايط سخت و با ظرفيت بالاي توليد انجام مي شود. به همين دليل محصولات زيادي در زندگي ما وجود دارند كه مي توانند دامنه وسيع استفاده از خشك كن هاي پاششي را نشان دهند. ما توانستيم با استفاده از فرمولاسيون خاص و با بهره گيري از خشك كن پاششي و انجمادي پودري با كيفيت بالا توليد نماييم. اين پودر با اين تكنيك و فرمولاسيون براي اولين بار در دنيا توليد شده است.
موارد یافت شده: 1