لیست اختراعات مسعود امانلو


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1392/08/18
خلاصه اختراع:

زمينه فني: پزشكي در صورتي كه يك زوج بعد از گذشت يك سال بدون استفاده از روش هاي پيشگيري از بارداري باردار نشوند، نابارور محسوب مي شوند. يكي از علل ناباروري افزايش ميزان راديكال هاي آزاد اكسيژن در بدن است. توليد مقادير بالاي راديكال هاي آزاد اكسيژن تاثيرات منفي بر اسپرم دارد ازجمله سبب كاهش بقاي اسپرم، آسيب به ساختار و تماميت هسته اسپرم مي شود. فرآيند اخير با ميزان لقاح تخمك- اسپرم و همچنين با كاهش تحرك اسپرم ها ارتباط دارد و مي تواند سبب ناباروري شود. آنتي اكسيدان ها تركيباتي هستند كه از سلول در برابر آسيب هاي ناشي از راديكال هاي آزاد اكسيژن حفاظت مي كنند. اين تركيبات به دو دسته مصنوعي و طبيعي تقسيم مي شوند. در بسياري از گونه هاي گياهان آنتي و با نام بوميCalligonum گونه comosumاكسيدان هاي طبيعي يافت مي شوند، از جمله اين گياهان اسكنبيل از راسته علف هفت بند مي باشد. ثابت شده است كه عصاره اين گياه داراي خواص آنتي اكسيداني مي باشد و در صورت تجويز مي تواند بر كارايي سيستم توليد مثل تاثير بگذارد و از ميزان ناباروري كه از معضلات جوامع پيشرفته محسوب مي شود، بكاهد.

تاریخ ثبت: 1399/08/21
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر، مربوط به پروتئين L اصلاح شده با ظرفيت اتصال پوياي بهينه به قطعات آنتي بادي حاوي زنجيره سبك كاپا مي باشد و همچنين اتصال اين پروتئين اصلاح شده به عنوان ليگاند به يك بستر پلي مري كه در كروماتوگرافي تمايلي به منظور تخليص قطعات آنتي بادي حاوي زنجيره سبك كاپا از مخلوط پروتئين¬هاي سلول ميزبان استفاده مي¬شود. با توجه به توليد قطعات آنتي بادي دارويي در سلول¬هاي زيستي، به عنوان ابزاري كارآمد براي تخليص اين قطعات آنتي بادي از مخلوط پروتئين-هاي سلول ميزبان استفاده خواهد شد.

تاریخ اظهارنامه: 1386/09/07
تاریخ ثبت: 1386/11/06
خلاصه اختراع:

يك سري از تركيبات مزدوج مشتق شده تبائين با آلكيل و آريل ماله ايميدها از طريق واكنش ديلز - آلدر تهيه و اثر ضد دردي آنها توسط آزمون فرمالين و عملكرد اختصاصي آنها از طريق مهار انقباض الكتريكي عضلات صاف ايلئوم خوكچه هندي و وازوفران مورد بررسي قرار گرفت. نتايج آزمون فرمالين و مطالعات كامپيوتري مشخص نمود با افزايش حلاليت در چربي ميزان اثر ضد دردي بالا رفته بطوري كه تركيب F بيشترين فعاليت ضد دردي را در مقايسه با مرفين از خود در فاز مزمن نشان داد. تركيبات تهيه شده در فاز حاد درد مشابه مرفين عملكرده و تنها تركيب C در اين فاز موثرتر از مرفين بوده است. تركيب C علاوه بر اثر ضد دردي قوي در هر دو فاز نسبت به مرفين با IC50 كمتري به گيرندهµ ايجاد اتصال مي نمايد و بطور اختصاصي تر عمل مي نمايد. مطالعات داكنيگ مشخص نمود كه همين تركيب در موقعيت مناسب تر با گيرنده µ نسبت به ساير تركيبات اتصال ايجاد كرده و بطور غير اختصاصي به گيرنده كاپا و دلتا اتصال مي يابد. علت فعاليت بيشتر تركيبات در فاز مزمن درد را مي توان به ساختار ليپوفيل آنها و رسيدن تركيبات به قسمتهاي داخليتر مغز دانست و يا آنرا به علت تداخل ساير سيستمهاي موثر در حس درد و مهار اين مسير بطورهمزمان دانست.

تاریخ اظهارنامه: 1382/12/10
تاریخ ثبت: 1383/06/08
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 5