لیست اختراعات مسعود حيدري
اختراع " فرآيند توليد كنسانتره سنگ آهن به روش خشك" در زمينه فني : بخش و : مكانيك - زير بخش مهندسي به مفهوم عام آن بخش ب : انجام عمليات مختلف؛حمل ونقل و ترابري – زير بخش : جدا سازي روش هاي معمول و مرسوم در ايران و ساير كشورهاي جهان كه توليد كنسانتره سنگ آهن صرفاً به روش تر و با استفاده از آب انجام مي گيرد. در روش تر مواد بصورت پالپ نقل و انتقال داده مي شوند و به همين دليل به مخازن بزرگ، پمپ هاي خاص اسلاري، لوله هاي ضدسايش و شيرآلات خاص كه توأم با هزينه زياد و استهلاك بالا مي باشند، نياز مي باشد. همچنين جهت جمع آوري آب و برگشت آن به مدار اوليه خط نياز به پمپ هاي خلاء، انواع مختلف فيلترها، تيكنرها و ساير سيستم هاي آبگيري با هزينه جاري فراوان (پارچه هاي فيلترها و فلوكولانت هاي گرانقيمت) مي باشد. اساس كار فرآيند جدايش ذرات آهن دار از باطله هاي همراه آن با استفاده از نيروهاي ثقل، نيروي گريز از مركز، نيروي مغناطيسي و نيروي باد (سيال) مي باشد. ابتدا مواد توسط كراش استون بصورت هوشمندانه آزاد مي شوند و بعنوان مرحله خردايش اوليه محسوب مي گردد و بعد از جداكننده مغناطيسي درام طراحي شده عبور داده مي شود. دستگاه كلين سپراتور جهت پرعيارسازي ثانويه استفاده مي گردد. اين دستگاه براساس نوع بار ورودي به دستگاه متغير طراحي مي شود. در نهايت مواد توسط آسياهاي گلوله اي و كنترل ابعاد خروجي آن توسط دستگاه جدايش ابعادي (ميكروني ) مواد معدني فلزي به روش خشك عبور داده مي شود و در نهايت جهت توليد كنسانتره با عيار و بازيابي بالا از دستگاه جداساز آهن از مواد معدني به روش خشك و در نهايت براي حذف مواد نرمه مزاحم از دستگاه تفكيك كننده ابعاد ميكرونايز كنسانتره سنگ آهن از ريز دانه ها و عناصر مزاحم عبور داده مي شوند
يكي ازاصلي ترين اجزاي سازه هاي ساخته شده ي بشري ديوارهاي جانبي وجداكننده هاي داخلي مي باشد و دركشورما عنصر اصلي آن بلوك ها و آجرها مي باشند. ما دراين پروژه سعي نموديم نوعي از بلوك را طراحي نماييم كه در ضمن سادگي اجرا متناسب بامحل استفاده ونياز پروژه دربرگيرنده ي ضوابط مهندسي بوده وهزينه هاي اجرا را نيز كاهش و سرعت اجرا را چند برابر نمايد. دراين راستا اين بلوك بايد بتواند پس ازتشكيل المان ديوار در مقابل كليه نيروهاي وارده بر اجزاي ديوار خصوصا"نيروهاي برشي استقامت لازم را دارا باشد. ما دراين پروژه ضمن شناسايي نيروهاي وارد راه ايجاد ومقاومت لازم را بررسي نموده ايم وتوانسته ايم متناسب با موارد استفاده از اين سيستم ديوار چيني با هزينه ي متناسب، سازه اي مقاوم و مهندسي ايجاد نماييم.
هدف از ارائه اين طرح ساخت ويترين متحرك خورشيدي است . براي اين كار 6 چرخ و زنجير در نظر گرفته شده است . حركت اين چرخ و زنجير توسط موتوربا توان (hp4/1)Kw 0.180 و دور rpm 1425 تامين مي گردد .دور آن توسط گيربكس چرخ حلزوني به rpm 20 كاهش يافته و ازطريق شفت به چرخ و زنجير منتقل مي شود .منبع انرژي موتور و روشنايي چراغ هاي ويترين از طريق انرژي خورشيد تامين مي گردد .محاسبات فني چرخ و زنجير از طريق استاندارد DIN صورت گرفته است . الگوي پايه 6 عدد لباس بوده كه با حركت چرخ و زنجير با نماي كامل به حركت در مي آيد .سرعت زنجير 0.12متر بر ثانيه برآورد شده است ،سرعت آهسته اين امكان را به مشتري مي دهد كه با توصيف ذهني كاملتري نسبت به لباسها و مقايسه آن ها در كنار هم پرداخته و انتخاب گزينه مناسبي را درخريد لباس داشته باشد . نوآوري اين طرح متحرك بودن لباسها در ويترين است ،همچنين استفاده از انرژي خورشيد كه كاملا پاك ،رايگان،قابل دسترس و مقرون به صرفه است .مزيت اين طرح قابليت جابجايي ويترين و ساخت آن در مقياسهاي متفاوت به انتخاب مشتري مي باشد .مدلسازي اين طرح توسط نرم افزار Catia V5 انجام گرفته است .قطعات چرخ و زنجير از نرم افزار استاندارد قطعات Trace Parts انتخاب شده است.
بدنه كشتي بعد از گذشت مدت زماني كه در آب قرار دارند توسط خزه ها و نرم تنان و سخت پوستان پوشيده شده و ضمن ايجاد خرابي در بدنه كشتي، باعث افزايش وزن و كاهش سرعت كه منجر به افزايش مصرف سوخت مي شود. از اين رو بايد نسبت به پاك كردن آن اقدام كنند. به منظور پاك كردن بدنه ، نياز به انتقال كشتي به حوضچه خشك و صرف هزينه و زمان بالا مي باشد. در برخي از كشتي هاي بزرگ مانند نفتكش ها به دليل نبود حوضچه خشك مناسب در كشور يا از غواص استفاده ميشود و يا به ديگر كشورها كه داراي تجهيزات مناسب هستند سفر ميكنند كه در هر دو صورت هزينه بسيار سنگيني متحمل مي گردند. با استفاده از اين ربات، ميتوان بنده كشتي را در آب به وسيله اپراتور مستقر در روي آب مانيتور كرد و در صورت لزوم اقدام به تميز كردن آن قسمت نمود.
اين اختراع، تركيبي است شامل كمپلكس مس II كه بر روي بستر مزومتخلخل سيليكاتي SBA-15 متصل و به عنوان كاتاليست هيبريدي براي واكنش اكسيداسيون آلدهيدها به كربوكسيليك اسيدها مورد استفاده قرار گرفته است. اكسيداسيون برخي از آلدهيدها به كربوكسيليك اسيدها از واكنشهاي مهم در صنعت مدرن ميباشد. كمپلكس فلزي سنتز شده از يك سو قابليت اتصال به فلز مس و ديگر فلزات واسطه را داشته و از سوي ديگر داراي گروههاي عاملي است كه توانايي اتصال به سطح بستر كاتاليست را فراهم ميكند. واكنش اكسيداسيون در محيط استونيتريل و در حضور هيدروژن پراكسيد به عنوان اكسيدكننده صورت گرفت. بالاترين بازده بدست آمده از اكسيداسيون آلدهيدها به كربوكسيليك اسيدها، 99 درصد ميباشد. خصوصيات فيزيكي و شيميايي كاتاليست مورد نظر بوسيله آناليزهاي پراش پرتو اشعه X، طيف سنجي تبديل فوريه مادون قرمز FT-IR، ميكروسكوپ الكتروني روبشيSEM ، جذب و واجذب نيتروژن BET و آناليز تجزيه حرارتي TGA مورد اندازهگيري قرار گرفت.
در اين اختراع ابتدا ساختار مزوپورس كربني CMK-3 را از طريق قالب گيري سخت، سنتز كرديم و پس از آن به كمك فرآيند اكسيداسيون سطحي خشك و مرطوب كه منجر به افزايش نقايص در ساختار CMK-3 مي گردد، كارايي و خواص كربوكاتاليستي آن را ارتقا داديم. در ادامه CMK-3 و دوساختار تغييريافته ي CMK-3-D و CMK-3-W را كه براثر اكسيداسيون سطحي به دست آمده بودند، از طريق آناليزهاي فيزيكوشيميايي نظير BET، BJH، XRD و SEM مورد ارزيابي و مشخصه يابي قرار داديم. سپس ساختار CMK-3 و ساختارهاي تغييريافته ي آن را به عنوان كربوكاتاليست هاي نانوراكتور در اكسيداسيون سولفيدهاي آلي به سولفوكسيد ها مورد آزمايش ومطالعه قرار داديم. اكسيداسيون سولفيدهاي آلي به سولفوكسيدها از جمله واكنش هاي حائز اهميت در صنعت مدرن ميباشد. براساس نتايج اوليه CMK-3-W به عنوان كربوكاتاليست ايده آل با بالاترين بازده (99<) و مدت زمان مناسب انتخاب شد. در ادامه ي بهينه سازي روش و كسب بهترين نتيجه، مصرف 2/1 اكي والان از H2O2 به عنوان اكسنده و50 درصد وزني از كربوكاتاليست در دماي اتاق و بدون حضور هيچگونه حلال آلي به عنوان بهترين شرايط محرز شد. در شرايط بهينه شده، مشتقات مختلفي از سولفيدهاي آلي با انتخابگري عالي و بازده بالا طي دو تا شش ساعت تبديل به مشتقات سولفوكسيد شدند. همچنين قابليت بازيابي و استفاده مجدد كربوكاتاليست سنتز شده تا چهار مرتبه محرز شد. در تمامي واكنش ها پيشرفت واكنش با استفاده از TLC مورد ارزيابي قرار گرفت و در انتهاي واكنش پس از استخراج حلال با دي كلرومتان، بازده ي نهايي با استفاده از GC تخمين زده شد بررسي توانايي خانواده CMK-3 به عنوان پاك ترين خانواده از كربوكاتاليست ها در اكسيداسيون سولفيدها به سولفوكسيدها براي نخستين بار در اين اختراع صورت گرفت.
اختراع حاضر دستگاه تقويت كننده مچ دست مربوط به بخش سرگرمي و تفريحات به خصوص وسايل ورزشي مي باشد كه در كنار ست هاي بدنسازي داخل پارك ها و سالن هاي ورزشي جا دارد و علاوه بر بالابردن توان و تقويت مچ دست به تقويت ساعد دست نيز كمك مي كند.
شته مومي كلم، Brevicoryne brassicae (Hemiptera, Aphididae)، يكي از آفات مهم خانواده چليپائيان (شامل دانه هاي روغني چون كلزا و سبزيجاتي چون انواع كلم، شلغم، ترب، تربچه و خردل) در ايران است. عدم كارايي حشره كش هاي شيميايي در كنترل اين آفت و هم چنين باقيمانده سموم در اين محصولات كه عمدتا مصرف تازه خوري دارند اهميت كنترل غيرشيميايي را دوچندان ساخته است. استفاده از تركيبات طبيعي و زيست بنياد به عنوان حشره كش چه از نظر اقتصادي و چه از نظر سلامت مصرف كنندگان منافع بيشتري دارد و نه تنها باعث كاهش آلودگي هاي محيطي و آشفتگي كمتر در توازن طبيعي و پايداري اكولوژيك مي شود بلكه باعث حفظ تنوع زيستي دشمنان طبيعي شده و مديريت شته مومي را پايدار مي سازد. در اختراع حاضر، با بكارگيري تنوع ژنتيكي بومي كشور (استفاده از اسانس يكي از گياهان داروئي مهم در ايران بنام زيره سياه) و استفاده از فناوري نانو (تهيه فرمولاسيون نانوكپسول)، حشره كشي گياه پايه و زيست بنياد توليد مي شود كه كارايي بالايي در كنترل شته مومي كلم دارد. با تجاري شدن توليد اين حشره كش گياهي، علاوه بر تامين نياز داخلي به اين شته كش زيست بنياد، توليد محصول سالم و ارگانيك، و اشتغال زايي فراوان براي افراد متخصص، به صادرات اين محصول و ارزآوري آن نيز مي توان اميدوار بود.
موارد یافت شده: 8