لیست اختراعات مصطفی کشاورزمروجی
كاتاليست فرايند فنتون. در زمينه فني بخش ج: شيمي و متالورژي - زيربخش: شيمي. جهت توسعه كاتاليستي براي فرايند فنتون كه بتواند آهن دو ظرفيتي را به مدتي طولاني در وضعيت دو ظرفيتي نگه دارد، بتواند از منابع آهن سه ظرفيتي كه ارزانترين نوع آهن است سود جسته و آن را به آهن دو ظرفيتي كه مورد نياز واكنش فنتون است تبديل كند و در كنار آن، ارزان باشد، سمي نباشد و به طور فراواني در دسترس باشد و نيز پس از اعمال در فرايند، موجب توليد آلودگي درجه دو نشود و براي محيط زيست ضرري نداشته باشد، اين اختراع صورت گرفته است. اين اختراع شامل كاتاليستي با مزاياي ذكر شده است كه شامل يك تركيب فعال است كه از واكنش بين مواد آلي با اثر كاهندگي بالا با منبع داراي آهن توليد شده است. از ميان كاربردهاي اين كاتاليست ميتوان به سترون سازي، تجزيه آلودگيها و نيز ايجاد اثر لومينسانس بر پايه لومينسانس شيميايي توسط فرايند فنتون اشاره كرد.
كاتاليست فلزي فرايندهاي اكسايش-كاهش بر مبناي ليگاندهاي چند دندانه. در زمينه فني بخش ج: شيمي و متالورژي - زيربخش: شيمي. جهت توسعه كاتاليستي براي فرايندهاي اكسايش-كاهش كه بتواند در محيطهاي آبي به مدتي طولاني در وضعيت فعال باقي بماند، عدد تبديل بزرگي داشته باشد و در كنار آن، ارزان باشد، سمي نباشد و به راحتي تهيه شود و نيز پس از اعمال در فرايند، موجب توليد آلودگي درجه دو نشود و براي محيط زيست ضرري نداشته باشد، اين اختراع صورت گرفته است. اين اختراع شامل كاتاليستي با مزاياي ذكر شده است كه شامل كمپلكسهايي فلزي است كه از واكنش بين ليگاند پنج دندانه با منبع حاوي فلز توليد شدهاند. از ميان كاربردهاي اين كاتاليست ميتوان به تسريع واكنشهاي اكسايش-كاهش، توليد هيدروژن و نيز افزايش بازده تمامي فرايندهايي كه طي مراحل اكسايش-كاهش صورت ميگيرند، اشاره كرد.
روش الگوبرداري از غشاء سلول در گذشته توسط محققان مختلف معرفي شده است و برروي سلولهاي مختلف انجام شده است. در اين روش از غشاء سلولها الگوبرداري شده و اين الگو به عنوان زمينه جديدي در پليت كشت سلولي براي كشت سلولهاي بنيادي مورد استفاده قرار گيرد. بزرگترين مشكل اين روش بازدهي كم آن است. در واقع قرارگيري سلولها كاملاً تصادفي است و لذا احتمال اينكه سلول ثانويه در مكان سلول اوليه قرار گيرد كاهش مييابد. اين لايه ممكن است در محيط كشت غوطه ور شود و در كشت سلولها خطا ايجاد شود. لذا در اين اختراع با هدف حذف اشكالات مذكور براي اولين بار به روش ميكروفلوئيديك سلولها به كمك دو مرحله درون چيپها كشت ميشوند. با توجه به اينكه كل مراحل درون چيپها انجام ميشود لذا فضاي كشت سلولها در هر دو حالت قابل كنترل و قابل پيش بيني است. علاوه براين كشت كاملاً پيوسته و محيط به صورت دائمي در طول زمان برروي سلولها قرار ميگيرد. از اين روش ميتوان جهت تمايز سلولهاي بنيادي به سلولهاي مورد نظر و يا حفظ حالت تمايز سلولها در درمانهاي سلولي بهره برد به گونهاي كه تأثير استفاده از عوامل رشد شيميايي را به حداقل ممكن برساند.
موارد یافت شده: 3