لیست اختراعات منصور محمدي
علائم كمبود عناصر و مواد غذايي در گياهان به دليل فقر شديد آن ها در خاك كميت و كيفيت توليد محصولات كشاورزي را به شدت تحت تاثير قرار داده است. شيوه هايي كه در حال حاضر براي اضافه كردن عناصر ريز مغذي به خاك مورد استفاده قرار ميگيرنر به صورت اضافه كردن محلول عناصر در آب به خاك مي باشد. در اين شيوه در ابتدا مقادير زياد عناصر در اختيار گياه قرار مي گيرد. كه اين مسئله ممكن است باعث سميت در گياه نيز گردد. در مدت زمان كوتاهي با چندين آبياري قسمت اعظم عناصر از دسترس گياه خارج مي گردد در صورتيكه گياه در گلدان باشد عناصر از گلدان خارج مي شود. و در مزرعه و باغ نيز عناصر با آبياري به لايه هاي زيرين خاك مي روند و از دسترس گياه خارج مي شوند. اختراع حاضر براي نخستين بار شيوه اي جديد در كاربرد موثر عناصر ريزمغذي در خاك را ارائه مي دهد. در اين روش عناصر ريز مغذي با نسبت 1000/1 با آب مخلوط مي شوند و سپس در گياه قرار مي گيرند. اين عمل به سه شيوه زير قابل اجراست استفاده از ا اسفنج هاي جاذب رطوبت آغشته به عناصر ريز مغدي براي نگهداري بلند مدت تر گل هاي شاخه بريده استفاده از اسفنج هاي جاذب وطوبت به صورت مكعب هاي با اضلاع 3 ميليمتر به عناصر ريز مغذي و اضافه كردن آن به خاك گلدان براي گياهان آپارتماني و گلخانه اي آغشته به عناصر ريز مغذي استفاده از اسفنج هاي جاذب رطوبت به صورت مكعب هاي با اضلاع ٣ ميليمتر به عناصر ريز مغذي و اضافه كردن آن به خاك مزارع و باغ. شيوه هاي ذكر شده غير از تامين عناصر ريز مغذي آن ها، از خارج شدن از دسترس گياه با آب آبياري خارج مي سازد.
موارد یافت شده: 2