لیست اختراعات مهدي حاتمي
محصول طراحي شده به نام ژل ضد عفوني كننده دست از لحاظ طراحي داراي امتيازات و مزاياي خاص به شرح ذيل مي باشد: 1- استفاده از نانو هيبريد (فلز- نيمه رسانا) در اين ساختار 2- ايجاد نانو كامپوزيت سيستم هيبريدي با پليمرها. (عامل دارا بودن سطح خارجي پوسته موجب ايجاد اتصال كووالانت هيدروژني اين سيستم با سيستم پليمري مي گردد كه اين امر براي جلوگيري از كلوخه شدن سيستم و توزيع شدن ساختار نانويي به طور يكنواخت مي باشد). 3- بدليل جلوگيري از مجتمع شدن غلظت مواد موثره به كار رفته شده بسيار پايين بوده و عملكرد بسيار بالاي آن را سبب مي گردد. 4- امتزاج پذيري سيستم توليد شده، با سيستم استفاده شده براي ژل دست باعث بهبود پايداري مجموعه مي گردد. محصول توليد شده، به عنوان ضد عفوني كننده در ساختار ژل دست وارد شده و باعث حذف درصد بالايي (9/99%) از ميكروارگانيسم مي گردد. مقايسه اين محصول با محصولات مشابه داراي عوامل ضد ميكروبي آلي نشان دهنده كارائي بسيار بالاتر اين محصول در مقايسه با ساير موارد مي باشد. تستهاي ضد ميكروبي و ضد ويروسي اين ژل بر عليه آنفلونزاي نوعA ،N11H توسط مراجع معتبر داخلي (انستيتو پاستور ايران) تاييد شده است.
اختراع با عنوان " ويال يكپارچه داراي مخزن آب مقطر و دارو " در حوضه پزشكي مي باشد. يكي از چالش هاي هنگام تزريق دارو هاي پودري و واكسن ها نيازمند آب مقطر، تزريق سريع است و عدم ان استريل كردن دارو و نيدل سرنگ است. كه در روش هاي معمولي تزريق دارو و واكسن احتمال آسيب به بيمار بصورت غير عمد وجود دارد و بدون اينكه خود بيمار متوجه بشود و باعث مراجعه دوباره به بيمارستان و درمانگاه مي شود. تزريق مجدد دارو، ما براي حل اين مشكل ويالي را طراحي كرده ايم كه داراي دو مخزن است يكي براي دارو و يكي براي آب مقطر ، كه بوسيله يك سطح عايق نفوذ ناپذير از جنس تيوپ( مانند ويال هاي رايج) و در مخزن آب مقطر يك نيدل وجود دارد كه با فشار دادن دو مخزن به سمت هم آب مقطر وارد مخزن دارو مي شود، اين اختراع در مواقع بحراني (سيل، زلزله، جنگ و ...) بسيار كاربرد دارد . و بصورت آماده مي توان اين محصول را عرصه كرد.
اين اختراع با عنوان “/ سرنگ مجهز به مخزن هپارين و محفظه سرمايشي و براي اندازه گيري گاز هاي خوني شرياني /“ در زمينه پزشكي يكي از چالش هاي بوجود آمده در زمينه گرفتن گاز هاي خوني شرياني ميزان هپارينه كردن سرنگ بوده و هپارينه كردن بيش از حد سرنگ باعث تغيير در نتايج آزمايش مي شود همچنين گرفتن نمونه خون با نيدل هپارينه (هپارين در سطح خارجي نيدل) هم ممكن است تغييراتي ايجاد كند و بعد از گرفتن نمونه خون گاز هاي خوني شرياني سريع بايد آن را روي يخ قرار دهيم يا در آب سرد قرار دهيم. ساختار سرنگ طراحي شده توسط ما داراي مخزن سرنگ در دسته ي پيستون سرنگ است كه با كشيدن ضامن مخزن هپارين وارد سرنگ و سرنگ هپارينه مي شود ولي نيدل سرنگ هپارينه نمي شود و بعد گرفتن نمونه آن را داخل محفظه نيتروژن مايع قرار مي دهيم كه اين محفظه با برداشتن درپوش شروع به سرد شدن مي كند و ديگر نيازي به يخ و آب سرد نيست و محفظه و سرنگ با هم فيكس و به آزمايشگاه فرستاده مي شود
موارد یافت شده: 3