لیست اختراعات مهدي صوفي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1391/12/14
مالک/مالکان: وحيد اصفهانيان
تاریخ ثبت: 1392/02/08
خلاصه اختراع:

در سيستم هيبريد الكتريكي سري كه بر روي اتوبوس شهري o457 پياده شده است چون نياز به استفاده از موتورهاي الكتريكي كششي علاوه بر موتور احتراقي مي‌باشد و از طرفي نيز موتور احتراقي استفاده شده در اين اتوبوس كوچگتر از موتور احتراقي متعارف اين اتوبوس مي‌باشد ، نياز به يك گهواره براي جانمايي اجزاي توليد و انتقال قدرت اتوبوس هيبريد مي‌باشد. با استفاده از اين سازه علاوه بر اينكه نياز به تغييرات بر روي شاسي اتوبوس را برطرف مي‌كند، از دسته موتور‌هاي متعارف اين اتوبوس برروي شاسي استفاده مي‌شود. با استفاده از اين سازه صرفه جويي قابل توجهي در هزينه و زمان در مرحله‌ي توليد انبوه اين اتوبوس انجام مي‌پذيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/04/07
مالک/مالکان: آقاي مهدي صوفي
تاریخ ثبت: 1394/11/17
مخترع/مخترعان: مهدي صوفي
خلاصه اختراع:

روغن روب استوانه اي از جمله تجهيزاتي است كه همواره براي جداسازي مواد نفتي از آب مورد استفاده قرار مي گيرد. اين تجهيز به واسطه ي استوانه ي چرخاني كه دارد، بر روي سطح آب و روغن قرار گرفته و مواد نفتي شناور بر روي سطح آب به سطح استوانه چسبيده و نهايتاً اين مواد نفتي توسط تيغه هايي از روي سطح استوانه جدا مي شوند. اين چرخش استوانه تا جمع آوري كامل مواد نفتي شناور بر روي آب ادامه مي يابد. حال در صورتي كه دماي هوا كاهش يابد، گرانروي مواد نفتي شناور بر روي آب نيز افزايش يافته كه اين مسئله باعث كاهش راندمان اينگونه روغن روب ها خواهد شد. بطوريكه هر چه گرانروي مواد نفتي كاهش پيدا كنند، با راندمان بهتري در جذب روغن توسط اين دستگاه مواجه خواهيم شد. لذا تغييراتي در اينگونه سيستم ها ايجاد شده تا تجهيز بتواند در هواي سرد و دماهاي پايين تر به وظيفه خود به نحو احسنت عمل نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/07/13
تاریخ ثبت: 1392/12/13
خلاصه اختراع:

باتري‌ها از مهمترين اجزاي خودروهاي الكتريكي و هيبريد الكتريكي است و تأثير بسياري بر ايمني و عملكرد خودرو دارد. اين جعبه باتري سبك، كم‌حجم و داراي استحكام مكانيكي بالايي است تا از باتري در برابر آسيب‌هاي مكانيكي همچون ضربه و ارتعاشات، آسيب‌هاي الكتريكي و نفوذ گردوغبار و آب محافظت ‌نمايد. اين جعبه‌باتري با استفاده از 7 سنسور دمايي كه در 7 نقطه مختلف بين سلول‌ها تعبيه شده است و با توجه به حداكثر دماي تعريف شده براي سامانه، دماي جعبه باتري را كنترل مي‌كند و درصورت بالا بودن دما، فن‌ها و ترموالكتريك به‌صورت خودكار به‌كار افتاده تا دماي مجموعه را پايين بياورد. از ويژگي‌هاي بارز اين سامانه استقلال آن است كه وابسته به يك سيستم خنك‌كاري خارجي مثل رادياتور نيست. اين مساله موجب كاهش هزينه‌ها و بهبود كارآيي آن مي‌گردد. هر جعبه باتري مجهز به كنتاكتور، فيوز، سيستم خنك‌كاري و برد سيستم مديريت باتري (BMS) است. با استفاده از برد كنترلي BMS ، سلول‌هاي ليتيومي باتري در برابر محدوده غيرمجاز كاري از جمله افزايش دماي بيش از حد، جريان و ولتاژ غيرمجاز محافظت مي‌شوند. براي بهبود كاركرد مجموعه، يكسان‌سازي ولتاژ سلول‌ها توسط برد سيستم مديريت باتري انجام مي‌شود. دماي كاري درنظر گرفته‌شده براي باتري‌ها حدود ۴0 درجه سانتي‌گراد است.

تاریخ اظهارنامه: 1386/01/18
تاریخ ثبت: 1386/03/18
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/01/18
تاریخ ثبت: 1386/03/24
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/01/18
مالک/مالکان: مهدي صوفي
تاریخ ثبت: 1386/03/26
مخترع/مخترعان: مهدي صوفي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 6