لیست اختراعات مهدی هاشمی
احتراق با توان و راندمان بالا و توليد آلايندگي پايين از مهمترين نيازهاي صنعت مي باشد. احتراق پيش مخلوط به دليل توان و راندمان بالاتر و توليد آلاينده هاي كمتر كه نسبت به احتراق غير پيش مخلوط دارد در سالهاي اخير بطور گسترده پذيرفته شده است. با توجه به نياز صنعت به احتراقهايي با توان بالا و توليد آلايندگي كم، ايده استفاده از مشعل تركيبي متخلخل - شعله آزاد مطرح و به طراحي و ساخت و شبيه سازي عددي آن پرداخته ايم. طي تحقيق هاي گسترده بعمل آمده، هيچگونه ايده و مطالعه ايي در مورد مشعل تركيبي متخلخل شعله آزاد مطرح و انجام نشده است. اين مشعل با افزايش نرخ آتش يا توان حرارتي به مقدار ۳۰ درصد نسبت به مشعل متخلخل در نوع خود بي نظير مي باشد. همچنين اين مشعل توليد آلاينده NO را تا ۲۰ درصد نسبت به مشعل محيط متخلخل كه خود توليد آلاينده NO پاييني نسبت به مشعل اتمسفريك دارد، كاهش مي دهد. كاربرد اين مشعل در توربين هاي گازي و در بويلرها و به طور كلي در تمام محفظه هاي احتراقي مورد نياز در صنعت است. افزايش محدوده توان حرارتي در اين نوع مشعل از جمله مواردي است كه موجب مورد توجه در سامانه هاي گرمايشي قرار خواهد گرفت. از آنجايي كه ميزان حرارت مورد نياز در يك مكان در شرايط مختلف متفاوت است، بنابراين بالا بون محدوده توان حرارتي از اهميت بسيار بالايي برخوردار مي باشد. اين مشعل بر اساس دو مكانيزم احتراق در محيط متخلخل و احتراق شعله آزاد كار مي كند.
سيستم انبساط بسته اتوماتيك با شرط ثابت بودن فشار آب شهر
سيستم اعلام هوشمند نام ايستگاهها\\" ، در زمينه فني الكترونيك مي باشد. اين اختراع به منظور: حل مشكل: سر در گمي در يافتن آدرس ها و ايستگاه ها. اساس راه حل ارائه شده: طراحي و ساخت دستگاهي در جهت خدمت رساني به شهروندان, تا بدين گونه بتواند سيستم حمل و نقل عمومي را در راستاي رسيدن به توسعه تا حد امكان و افزايش رفاه مردم و آرامش خاطر آنها در سفر و همچنين جذابيتهاي استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومي و مسائل رفاهي مردم در اين زمينه را افزايش دهد. كاربرد اين اختراع: براي تمامي وسايل نقليه عمومي قابليت اجرا دارد.
در اين تصويرنگار پيشنهادي براي اولين بار با استفاده از ساختار تكثير كننده الكتروني جم ضخيم ( THGEM) ، بدون نياز به صفحه جمعكننده بار و ساير ادوات و سيستمهاي الكترونيكي متداول، ميتوان مشخصه مكاني پرتوهاي راديواكتيو را با دقت مكاني كمتر از ميليمتر مشخص نمود. با توجه به شرط ريدر با جاروب كردن ولتاژ دو سر صفحات جم ضخيم و ثبت آستانه ولتاژي كه در آن ولتاژ در مسير پرتوهاي راديو اكتيو تخليه الكتريكي رخ ميدهد، ميتوان معياري از شدت پرتو در مشخصههاي مكاني مختلف را نيز بدست آورد. اساس كار بدين صورت است كه حضور پرتو هايي راديواكتيو در مقابل الكترودهاي THGEM،در ناحيه سوق، باعث يونش گاز درون آشكارساز ميگردند. الكترونهاي حاصل از يونش به درون حفرههاي صفحات جم ضخيم سوق مييابند. شدت ميدان الكتريكي درون اين حفرهها توسط ولتاژ اعمالي به صفحات THGEM تامين ميگردد كه با ازدياد آن ميتوان به شدت ميداني بيش از آستانه لازم جهت تكثير رسيد. افزايش بيشتر ولتاژ اعمالي باعث گسترش ناحيه تكثير و درنتيجه افزايش ضريبتكثير الكتروني درون اين حفرهها ميگردد. ديدن بلافاصله و بيواسطه موقعيت مكاني اشعه بدون نياز به پيشتقويتكننده و سيستمهاي پردازش تصوير همچنين قابلحملبودن سيستم و مقرونبهصرفه بودن آن از جمله خصوصيات اين شمارنده ميباشد.
با افزايش نياز به پهناي باند، بستر مخابراتي نيز نيازمند افزايش ظرفيت لينكهاي انتقال خود بوده و لذا استفاده از سيستمهاي STM-16 براي تجميع و انتقال ترافيك با نرخ 2.5Gbps ضروري ميباشد. سيستم قبلي STM-4 بوده كه نرخ بيت 622Mbps را دارا بود. سيستم طراحي شده قابليت ادغام چهار سيگنال STM-4 نوري به يك سيگنال STM-16 نوري در طول موج nm1550 با نرخ 2.5Gbps را دارد. ويژگي مهم اين سيستم پشتيباني از همزماني و حفاظت 1+1 است. بخشهاي سخت افزار و نرم افزار اين سيستم به صورت ماژولار و در ابعاد 1U در داخل كشور طراحي و ساخته شده است. از بخشهاي مهم سيستم همزماني آن مي باشد كه از خروجيهاي تراشه تايمينگ با فركانس 155.52MHz و اسيلاتورهاي با فركانس 77.75 MHz به عنوان سيگنال كلاك استفاده شده است. واحد كنترلر استفاده شده شامل پردازنده 32 بيتي با معماري ARM9 است. پيكربندي و كنترل سيستم توسط پردازنده انجام ميشود. از تراشه FPGA براي انجام برخي پردازشها استفاده شده است. كنترل و مديريت اين سيستم شامل نرمافزار GUI و بخش نرمافزار نهاده است كه طراحي آن كاملاً بومي بوده و از طريق شبكهي Ethernet يا درگاههاي ارتباطي توسط پروتكل SNMP با يكديگر در ارتباط بوده و از توابع استاندارد FCAPS پشتيباني مي كند.
امروزه در شبكهي اپراتورهاي تلفن همراه، صدا و سيما، شركت نفت و گاز براي انتقال صدا، تصوير و داده از سه روش فيبر نوري ، ماهواره و راديوهاي مايكروويو استفاده ميشود. راديوهاي مايكروويو پهن باند، براي برقراري ارتباط در مناطق صعب العبور و روستاهاي دورافتاده از اهميت ويژه اي برخوردار بوده و هزينه آن نسبت به ارتباطات ماهوارهاي به مقدار قابل ملاحظهاي كاهش مييابد. راديوي ساخته شده قابليت ارسال و دريافت اطلاعات 63E1 در قالب يك STM1 در باند 18 GHz را دارد. اين سيستم به صورت 1+1 اسپليت طراحي و از مدولاسيونهاي پيچيده و دشوار 64QAM و 128QAM استفاده شد. براي پياده سازي باند پايه فرستنده و گيرنده، همچنين اجراي كدينگ ها و اكولايزرها از فناوري FPGA استفاده شد. شكل دهي پالس در فرستنده و الگوريتم هاي كرير ريكاوري و كلاك ريكاوري در گيرنده از بخشهاي پيچيده پروژه بود كه براي پياده سازي آنها نيز از فناوريFPGA استفاده شد. در قسمت مدارهاي آنالوگ، از نوسان سازهاي فركانسي دقيق و با نويز فاز كم استفاده شده و مدارهاي تقويت كننده نيز به قدر كافي خطي طراحي شده تا براي اجراي مدولاسيونهاي چند سطحي مناسب باشند. كليه آلارمهاي راديو و دستورات كاربري از طريق يك كانكتور LCT قابل دسترسي هستند.
ربات ما با بهره گيري از تكنولوژي نانو كه الگو گرفته از پاي مارمولك مي باشد از ساختمان هاي شيشه اي و كامپوزيتي وسطوحي مانند آن تا ارتفاع 100 متر را بالا مي رود و با طراحي منحصر به فردي كه در سيستم حركتي آن لحاظ گرديده است از فريم هاي شيشه و زواياي مختلفي كه در نماي ساختمان وجود دارد عبور كرده و بوسيله بخارخشك و برس هاي استوانه اي نماي ساختمان را تميز مي نمايد همچنين كار بر بااستفاده از كنترل دستي و مانيتوري كه در اختيار دارد توسط دوربين بيسمي كه روي ربات نصب گرديده بر كيفيت كار نظارت مي كند. بهترين نوآوري بكار رفته در اين ربات نانو لوله هاي كربني چسبيده (الگوبرداري شده از پاي مارمولك) و تلفيق چند مكانيزم در سيستم حركتي آن مي باشد. كليه مراحل اين فناوري شامل طراحي ساخت توسط كارشناسان داخلي صورت مي گيرد و به شرح ذيل مي باشد: - نانو لوله هاي كربني كه كف پاهاي ربات را پوشانده و عمده ي وزن ربات را نگه مي دارد. - مكنده هاي لاستيكي كه خلاء نسبي را ايجاد مي كنند. - توربين مكش ايجاد كننده نيروي عمودي و كمكي - دوربين و كنترولينگ ربات كه به صورت بيسيم و از راه دور مي باشد. - سيستم بخار شوي خشك جهت نظافت سطح
موارد یافت شده: 21