لیست اختراعات مهرنوش رهنما
خلاصه دستگاه اندازه گيري ظرفيت انتقال رطوبت و حرارت منسوجات به منظور رفع نواقص دستگاه هاي موجود طراحي و ساخته شد. دستگاه هاي موجود از دو شيوه براي شبيه سازي تعريق بهره مي گرفتند. در بعضي از دستگاه ها از يك مخزن آب كه گرم مي شود، بهره گرفته شده است. در اين دستگاه ها رطوبت منتقله به علت تشكيل شبنم در يك سمت نمونه، در فاز مايع است و همچنين كنترلي روي شرايط دما و رطوبت يك سمت نمونه وجود ندارد. در بعضي از دستگاه هاي موجود، رطوبت روي يك لايه جاذب ريخته مي شود، يك لايه با قابليت عبوردهي بخار و غيرقابل نفوذ از نظر رطوبت روي اين لايه جاذب قرار گرفته و نمونه مورد آزمايش روي آن قرار مي گيرد. اين دستگاه ها نيز رطوبت را درفاز مايع عبور مي دهند. در دستگاه اندازه گيري ظرفيت انتقال رطوبت و حرارت منسوجات طراحي شده از دستگاه بخور سرد استفاده شده كه باعث مي شود رطوبت منتقل شده از منسوج، در فاز گاز باشد. در اين دستگاه كنترل كيفي دقيقي روي شرايط رطوبت و حرارت محفظه وجود دارد كه آن را منحصر به فرد مي كند.
موارد یافت شده: 1