لیست اختراعات مهزاد اقازاده مشگي
1- شير خوراكي به علت حرارت زياد در دماي پاستوريزاسيون بسيار ياز پروتئين هاي خود را از دست مي دهد. 2- روغن ماهي منبع غني از پروتئين كه بعد از استخراج به شير افزوده شده و اين كمبود را جبران مي نمايد. 3- سبب بهبود كيفيت شير شده. 4- سبب افزايش زمان ماندگاري شير مي گردد. 5- در بو و طعم شير هم بسيار تأثيرگذار مي باشد. در اين اختراع استخراج روغ ماهي انجام يافته و پس در سه مرحله به شير خوراكي تهيه شده افزوده مي گردد و از لحاظ لوگانوپتيك درصد 3/5 درصد مورد تأييد آزمايشي قرار گرفت. ادعا: غني سازي شير با پروتئين ماهي كه غني از پروتئين حيواني مي باشد.
موارد یافت شده: 1