لیست اختراعات مهيار رمضان زاده
خلاصه كاربرد ميكروحباب ها به دليل توانايي هايي كه در صنايع مختلف از قبيل صنايع مهندسي، پزشكي، بهداشتي و مهم تر از همه در صنعت تصفيه آب دارند رشد روز افزوني پيدا كرده است. تشكيل، رشد و فروپاشي ميكروحباب ها در محلول اغلب به كاويتاسيون مربوط مي شود. كاويتاسيون ايجاد شده به دليل تغييرات فشار در مايع در حال جريان به عنوان كاويتاسيون هيدروديناميكي تعريف مي شود. توليد كننده ميكروحباب از دو بخش اصلي تشكيل شده است كه عبارت است از محفظه مولد حباب و ونتوري. با تشكيل حباب در ستون مولد حباب و انتقال حباب ها به داخل ونتوري حباب هايي در اندازه قطر ميكرو در خروجي ونتوري توليد شدند. ونتوري به عنوان يكي از مهم ترين توليدكننده هاي ميكروحباب به شمار مي رود و اساس عملكرد آن در توليد ميكروحباب كاهش فشار مي باشد. ونتوري از سه بخش عمده تشكيل شده است كه شامل ورودي همگرا، گلوگاه و خروجي واگرا مي شود. زماني كه مخلوط آب و حباب هاي هوا از گلوگاه ونتوري عبور مي كنند حباب ها به دليل كاهش فشار كه توسط افزايش سرعت اعمال مي شود رشد مي كنند. سپس حباب ها در قسمت واگراي ونتوري به دليل بازگشت فشار متلاشي مي شوند. حباب هاي توليد شده با اين روش يكنواخت هستند و اندازه اكثر حباب هاي توليدي كوچكتر از 100 ميكرومتر هستند.
موارد یافت شده: 1