لیست اختراعات مينا كارگزاري
به منظور توليد فراورده¬ي گوشتي تخميري، فرمولاسيون مورد استفاده عبارت بود از: گوشت شتر 80 %؛ چربي كوهان 20 %؛ نمك 25 گرم/كيلوگرم (وزن گوشت و چربي)؛ سير تازه 10 گرم/كيلوگرم؛ ساكارز 4 گرم/كيلوگرم؛ فلفل قرمز 7 گرم/كيلوگرم؛ فلفل سياه 5 گرم/كيلوگرم؛ زيره 9 گرم/كيلوگرم؛ فلفل سياه پيمنتو 5/2 گرم/كيلوگرم؛ نيتريت 15/0 گرم/كيلوگرم معادل 150 ppm؛ كشت آغازگر Bactoferm F-SC-111 (لاكتوباسيلوس ساكئي و استافيلوكوكوس كارنوسوس) كه مطابق دستورالعمل شركت سازنده به ميزان 2/0 گرم در كيلوگرم گوشت اضافه شد و حدود 15 دقيقه قبل داخل 15 ميلي¬ليتر آب مقطر حل شد. در ابتدا مواد را ظرف¬هاي جداگانه وزن كرده؛ سپس با يك چرخ گوشت با قطر منافذ 2/1 گوشت چرخ شد. در مرحله¬ي بعد كوهان به طور جداگانه چرخ شد. سپس گوشت و مواد ديگر را با هم مخلوط كرده و در نهايت چربي را اضافه كرده عمل ورز دادن انجام شد. نيتريت و كشت آغازگر جداگانه در آب مقطر حل شده و قبل از افزودن چربي به گوشت اضافه شد. خمير سوسيس به دست آمده، در پوشش كلاژني (قطر 5/5 سانتيمتر) توسط دستگاه پركن (stuffer) پر شد. پوشش¬ها از قبل در آب خيسانده شد تا حالت ارتجاعي به خود بگيرند. طي عمليات پركني و نيز پس از بستن سر سوسيس، حباب¬هاي ايجاد شده با استفاده از سوزن استريل از بين برده شد. سپس سوسيس¬ها به اتاقك رسيدن (Ripening chamber) انتقال يافته و آويخته شدند. برنامه¬ي تخمير عبارت بود از: C°2 ± 24 و رطوبت نسبي %3 ±90 به مدت 3 روز،C °2 ± 22 و رطوبت نسبي %3 ± 85 به مدت 4 روز،C °2 ± 18 و رطوبت نسبي %3 ± 80 به مدت 9 روز.
موارد یافت شده: 1