لیست اختراعات مژده كريمي
اختراع حاضر تحت عنوان " سطل زباله دو محفظه اي داراي كيسه ضد باكتري و ضد قارچ براي پسماندهاي آزمايشگاهي و بيمارستاني " وسيله ايست كه به منظور دفع پسماندهاي عفوني در مراكز درماني، بهداشتي، آزمايشگاههاي تشخيصي پزشكي و تحقيقاتي و ساير مراكز مشابه به كار برده ميشود. يكي از مهمترين مسائل در هنگام كار در اين مراكز، مديريت پسماندهاي پزشكي ويژه يا زباله هاي ايجاد شده حين كار، ميباشد كه در جهت افزايش ايمني و حفظ بهداشت كاركنان و مراجعهكنندگان به اين مراكز، بسيار حياتي ميباشد. اختراع فعلي با دارا بودن محفظه دروني مجزا ، قادر به جلوگيري از آلودگي محيط توسط بيوآئورسلها هنگام استفاده ميباشد.همچنين پلاستيكهاي ويژه آن با لايهاي از جنس پارچهي تافته داراي نانوذرات نقره بوده و آغشته به محلول تركيبي ضد قارچ ميباشد . اختراع حاضر به منظور ايجاد ايمني بيشتر در آزمايشگاه با كاهش امكان آلودگيها با بيوآئورسلها و كاهش خطر براي كاركنان خدماتي و حمل و نقل هنگام دفع پسماندهاي عفوني، كاهش هزينههاي آزمايش و بيخطرسازي، افزايش ايمني در مراكز بهداشتي و آزمايشگاهي و بهبود روند مديريت پسماندهاي آزمايشگاهي و پزشكي ويژه و اقدامات كنترلي مهندسي/ محيطي طراحي گرديده است.
كيت بهداشتي، تغذيه اي و كمكهاي اوليه پزشكي در شرايط بحران و بلاياي طبيعي جهت كمك رساني اوليه، تامين نياز هاي ضروري، و ايجاد حداقل وسايل مورد نياز براي كاهش ميزان مرگ ومير و صدمات جاني در بلايي طبيعي همچون سيل، زلزله، آتش سوزي، بهمن و ... تا زمان امداد رساني مناسب مورد استفاده قرار مي گيرد. اختراع حاضر تحت عنوان " كيت كمك هاي اوليه در سيل و زلزله و شرايط بحران" با طراحي ساده و دستور العمل استفاده از ابزار و محتويات داخل آن، داراي كاربري آسان مي باشد. وجود تجهيزات ضروري و با اهميت ويژگي متمايز اين كيت نسبت به نمونه هاي مشابه آن در خارج از كشور مي باشد . همچنين ويژگي ديگر اين كيت وجود سيستم GPS ميباشد كه باعث مكان يابي بسته هاي ارسالي ميگردد. بر روي نوار شبرنگ قرار دارد كه باعث تسهيل ديده شدن در شب ميگرددجنس كيت مورد نظر از فوم پلاستيك فشرده ميباشد كه ضد ضربه و ضد حريق بوده و همچنين نسبت به آب نيز نفوذ ناپذير است.
اختراع حاضر تحت عنوان " ني فيبر سلولوزي حاوي روي شلاته كننده شكر" وسيله ايست كه به عنوان كاهش مواد قندي موجود در نوشيدني هاي قابل استفاده است.. يكي از مشكلات اصلي استفاده از نوشيدني هاي صعنتي كه مقدار بسيار زياد مواد قندي در آن استفاده شده است، منجر به چاقي و بيماري هاي ناشي از آن مانند چاقي و بيماري هاي متابوليك مانند ديابت مي شود. لذا اخراع حاضر به منظور كاهش مواد قندي در نوشيدني هاي بدون تغيير در طعم و كيفيت مواد غذايي و قابل در مكان هاي مانند رستوران ها ، خانه و...محيطي طراحي گرديده است.
موارد یافت شده: 3