لیست اختراعات نازنين پيروز نيا


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1390/07/24
مالک/مالکان:
تاریخ ثبت: 1391/01/28
خلاصه اختراع:

اين سيستم برا بهبود ديد اپراتورهاي تاور كربن و همچنين افزايش ضريب ايمني كار در كارگاه ها مورد استفاده قرار مي گيرد و با ايجاد ديد عمودي براي اپراتور كه توسط نمايشگر نمايش داده مي شود باعث كاهش خطاي ديد حاصله از ديد زاويه دار 0 تا حد صفر مي گردد. قابل توجه مي باشد كه سيستم ارائه شده در دنيا بي نظير بوده و قابليت هاي زير را مي توان براي آن نام برد: زوم دار بودن دوربين آنالوگ كه به همراه وايرلس بودن سيستم انتقال اطلاعات مي باشد عدم نياز به سيم كشي جهت برق رساني استفاده از سيستم كنترل بدون سيم (وايرلس) جهت ارسال داده هاي كنترلي و اعمال فرمان بزرگ نمايي عملكرد پايه دار در برابر نويز و اختلالات الكترومغناطيسي و لرزش تاور كربن و شارپوت زمان شارژ كوتاه و زمان STAND BY بالا برخورداري از سيستم over charge protection جهت افزايش طول عمر باتري و ...

تاریخ اظهارنامه: 1390/06/19
تاریخ ثبت: 1390/12/20
خلاصه اختراع:

درماتوفيت ها يكي از مهمترين منابع آلودگي قارچي انسان هستند كه سبب ايجاد بيماري درماتوفيتوزيس مي گردند. درماتوفيت ها قارچ هايي كراتينوفيليك اند بنابراين باعث آسيب پوست سر ، مو، پا و ناخن مي گردند. گياه لرك يا نام علمي Pterocarya fraxinifolia يكي از اعضاي خانواده گردو يا joglandaceae مي باشد. اين گايه بومي حاشيه درياي خزر ايران و آناتوليا است و از آستارا تا مينودشت ديده مي شود مقاومتي كه گونه هاي مختلف درماتوفيت در مقابل داروهاي شيميايي از خود نشان مي دهند. روز اثرات جانبي ناشي از مصرف اين داروها طولاني بودن مدت درمان و البته بار مالي نسبتا سنگين اين دارو ها توجه محققان را به يافتن داروهاي ثمر بخش ديگر از منابع گياهي با اثرات جانبي كمتر معطوف نموده است. بنابراين ما بر آن شديم تا در پژوهشي جديد و سيستماتيك اثر عصاره گياه لرك را روي گونه هاي مختلف قارچ هاي درماتوفيت بررسي كرده و پس از شناسايي تركيبات موثر هر فراكشن عصاره اين گياه را در تركيب كرم گياهي موثر بر قارچ هاي مورد نظر استفاده عصاره گيري از برگ گياه لرك با استفاده از حلال هيدروالكلي و به روش خيساندن انجام شد. سپس اثر ضد قارچي اين عصاره روي سويه هاي شايعدرماتوفيت بررسي شد و mic عصاره اندازه گيري شد. سپس با استفاده از TLC فراكشن ها مختلف عصاره جدا شده و با استفاده از MS تركيبات ضد قارچ موجود در عصاره تعيين ساختار شدند سپس يك فرمولاسيون مناسب از كرم تهيه شد و ويژگي هاي فيزيكي و شيميايي آن مورد بررسي قرار گرفت.

موارد یافت شده: 2