لیست اختراعات نسيم رضائي
خلاصهاي از توصيف اختراع: يكي از بهترين روش ها، جهت تخليص پروتئين ها ، كلون كردن و افزودن دنباله اي مناسب همچون گلوتاتيون اس ترانسفراز در ساختار پروتئين ها وبيان آنها به صورت نوتركيب مي باشد.استفاده از دنباله سبب تسهيل در تخليص پروتئين ها درآزمايشگاه مي شود. در خالص سازي پروتئين هاي داراي دنباله به بستر متصل شده و طي مراحل شست وشو پروتئين هايي كه به صورت غير اختصاصي متصل شده اند از بستر جدا مي شوند.با افزودن بافر استخراج پروتئين مورد نظر خالص مي شود. طي تحقيقات انجام شده بستر مناسب براي خالص سازي پروتئين ها ساخته و مورد ارزيابي قرار گرفته است. براي ساخت رزين، وابتدا سيليكا با گروه هاي عاملي \\\\\\"تيول\\\\\\" عامل دار شده و سپس گروههاي مركاپتو بوسيله لينكر 2,2′-Dithiodipyridine مورد اصلاح قرار گرفته اند. ماده گلوتاتيون در مرحله بعدي به عامل هاي روي سطح بستر سيليكا متصل مي شوند. از بستر براي تخليص پروتئين هايي با دنباله گلوتاتيون اس ترانسفراز استفاده مي¬شود.
با استفاده از ست آنژيوكت مجهز به رابط تسهيل كننده اتصال به ست سرم، مي توانيم مددجو را از درد كانتريزاسيون اضافي،پرسنل را از اتلاف وقت و انرژي، بيمارستان و دولت را از صرف هزينه هاي درماني غيرضروري، نجات دهيم. استفاده از اين وسيله كوچك و كارا براي اجراي ساير پروسه هاي درماني مزاحمتي ايجاد نمي كند.رابط اين وسيله از يك لوله كوتاه (با طول ٢ سانتي متر)، يك كلمپ كوچك، دو دريچه در دو انتها و يك پيچ براي سر آزاد آن تشكيل شده است. هنگامي كه پرستار براي نصب يك آنژيوكت اقدام مي كند، بعل از نصب و فيكس كردن آن بر روي بدن مددجو و قبل از وصل كردن سر ست سرم به انژيوكت به طور مستقيم يعني به همان گونه اي كه هم اكنون در همه مراكز درماني انجام مي شود، ابتدا رابط را به آنژيوكت وصل كرده و سپس در صورتي كه تا زمان خاصي نياز به وصل كردن ست سرم نباشد جهت جلوگيري از برگشت خون به داخل رابط، كلمپ كوچكي را كه روي لوله رابط تعبيه شده است،مي بندد. بنابراين هر زماني كه نياز به انفوزيون وريدي باشد، پرستار به بالين مددجو مي آيد و به جاي فشردن و مهار انژيوكت با انگشتان ٢ ، 3، 4 و ۵ دست غير غالب خود، لوله ي رابط را در دستش نگه مي دارد و به آساني و بدون وارد آوردن فشار به انژيوكت و رگ مددجو، پيچ سر رابط را باز ميكند و ست سرم را به همان سادگي به آن وصل مي كند. بعد از اطمينان از فيكس شدن سر ست در داخل سر رابط، كلمپ رابط را باز مي كند تا سرم جريان يابد. به اين ترتيب راه اندازي مجدد انفوزيون وريدي، با كم ترين عواقب براي مددجو، پرسنل، بيمارستان و دولت، انجام خواهد شد و با استفاده از اين وسيله ي ساده، مددجو از يك كانتريزاسيون زودتر از موعد، نجات يافته است.
سرنگ ايمن با قابليت جدا كردن سريع و آسان سر سوزن با حفظ طراحي و ساختار سرنگ هاي متداول ايمني كامل فرد تزريق كننده را در مقابل خطر مبتلا شدن به بيماري ها و عفونت ها فراهم مي آورد. در طراحي اين سرنگ از قطعه ي كوچكي به نام شستي استفاده شده است كه به راحتي بر روي بدنه ي سرنگ (پشت سوزن) قرار مي گيرد. فرد تزريق كننده، پس از اجراي پروسه ي تزريق مي تواند در حالي كه سرنگ ايمن را بالاي Safety Box نگه داشته است با فشار اندكي به شستي تعبيه شده بر روي آن ، سوزن آلوده را با ايمني و اطمينان كامل به داخل safety Box بياندازد. به اين ترتيب عمل جدا كردن سوزن آلوده به بهترين و سريع ترين نحو ممكن و بدون احتمال كوچك ترين خطري براي پرستار انجام مي شود و پرستار مي تواند با آسودگي خيال، آرامش و سرعت عمل بيشتر سراغ پروسه ي بعدي برود.
درپوش گذار ايمن و آسان سرنگ، خطر Needle Stick دشن را به صفر مي رساند. اين وسيله كه بسيار سبك و كوچك است، به راحتي در كنار همه ي تخت ها نصب مي شود و براي اجراي ديگر پروسه هاي درماني مزاحمتي ايجاد نمي كند. اين وسيله بر روي خود دو جايگاه استوانه اي شكل به اندازه ي درپوش سوزن سرنگ دارد. هنگامي كه پرستار براي اجراي پروسه ي تزريق به بالين مددجو مي آيد، ابتدا درپوش سوزن را بر مي دارد و آن را درون يكي از جايگاه هاي اين وسيله مي گذارد. سپس عمل تزريق را انجام ميدهد و در پايان براي انجام عمل درپوش گذاري سوزن (recap9، كافي است سوزن با احتمال آلودگي را كه به سرنگ متصل است (بدون نياز به دخالت دست ديگر)، به سمت درپوشي كه قبل از انجام عمل تزريق درون جايگاه اين وسيله قرار داده است، ببرد و سرنگ را به سمت پايين و درون درپوش فشار دهد. بدين ترتيب، عمل recap با امنيت كامل، سرعت بالا و به اساني انجام مي پذيرد.
موارد یافت شده: 5