لیست اختراعات نويد قرباني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1397/04/09
تاریخ ثبت: 1398/08/13
خلاصه اختراع:

"سنگ مرمر و پليمر با رگه هاي طلا" يك ماده‌ي نوين كامپوزيتي است متشكل از خرده ها و قطعات سنگ مرمر طبيعي به صورت آرايش يافته در زمينه‌ي پليمري كه رگه هايي از طلا در بافت آن ايجاد شده است. ما با درنظر گرفتن مرغوبيت بالا و تنوع بسيار زياد در طرح و رنگ سنگ مرمر موجود در كشور و حجم زياد و ارزش مادي كم ضايعات آن و با استفاده از علم كامپوزيت، ماده اي جديد ساختيم كه محصولات بدست آمده از اين ماده علاوه بر دارا بودن ظاهري نو و منحصر به فرد داراي خواص نهايي بهبود يافته نسبت به سنگ مرمر خالص است و از لحاظ اقتصادي نيز ارزش مادي مواد اوليه را چندين برابر مي كند. روش ساخت، ريخته گري لايه اي است كه در لايه اول قطعات مرمر و اپوكسي(رزين اپوكسي C21H25ClO5 و هاردنرC7H18N2)، لايه دوم اپوكسي، ورق، خرده و پودر طلا و لايه سوم خرده هاي مرمر به همراه اپوكسي براي تشكيل ضخامت اصلي و تشديد استحكام اعمال مي‌شود.

تاریخ ثبت: 1394/08/30
خلاصه اختراع:

بنام خدا خلاصه اختراع: \\"كامپوزيت زمينه پليمري پرشده با خرده هاي پوست چوبي گردو\\" يك ماده نوين كامپوزيتي است كه از خرده هاي پوست چوبي گردو معلق در زمينه اي پليمري تشكيل شده‌است . با توجه به توليد فراوان گردو در ايران و كاربرد محدود پوست چوبي آن، بسياري از پوست چوبي توليد شده تبديل به زباله مي گردد، در نتيجه براي بهره بردن از اين فرصت موجود در كشور، با بررسي ويژگي هاي پوست چوبي گردو توانستيم يك كامپوزيت جديد بسازيم كه ويژگي‌ها و ظاهري منحصر به فرد ، هم طيف با چوب و فرآورده‌هاي چوبي داشته و براي ساختنش نيازي به قطع درختان و تخريب محيط زيست نمي باشد . از مخلوط پوست چوبي گردو خرد شده در رزين پلي استر غير اشباع به همراه اوكتوات كبالت (C16H30CoO4) و متيل اتيل كتون پراكسيد (C8H18O6) خميري بدست مي آيد كه مي توان به هر شكلي متناسب با كاربرد مورد نظر قالبريزي نمود و پس از پرداخت، محصول نهايي را ايجاد كرد . اين كامپوزيت در قالبهاي صفحه اي ميتواند جايگزين و مكمل خوبي براي سنگ‌هاي طبيعي و مصنوعي ، چوب ، MDF‌ و مصالح مشابه در ساختمان‌هاي مسكوني ، اداري،تجاري، رستوران‌ها و... ‌باشد .

تاریخ ثبت: 1388/05/10
خلاصه اختراع:

رادار در واقع يك سيستم الكترومغناطيسي است كه براي تشخيص موقعيت و در بعضي موارد تشخيص سرعت يك شي مورد استفاده قرار مي گيرد. يكي از مزاياي اصلي رادارها تعيين فاصله هدف مورد نظر است كه كاربرد اين وسيله را در بسياري از زمينه ها از جمله صنايع نظامي و فضايي اهداف هوايي و دريايي و زميني افزايش داده است. همچنين در هواشناسي و زمين شناسي و نقشه هاي جغرافيائي رادار كاربرد وسيعي پيدا كرده است. رادارها از سه قسمت فرستنده آنتن و گيرنده تشكيل شده است. آنتن در رادار نقش مهمي را ايفا مي كند. امواج بوسيله فرستنده به آنتن ارسال مي شود و آنتن امواج را به طرف هدف مورد نظر مثل يك ابر باران زا منعكس مي كند. پژواك برگشتي از هدف بسيار ضعيف بوده كه بوسيله آنتن به سمت گيرنده هدايت مي شود و در آن امواج تقويت مي شوند. با بررسي مدت زمان رفت و برگشت امواج مي توان فاصله هدف را و با بررسي تغيير طول موج در اثر دوپلر مي توان سرعت آنرا به دقت تعيين كرد. رادارها از امواج مايكروويو استفاده مي كنند. امواج مايكروويو گستره وسيعي از طول موج را درا مي باشد كه بسته به كاربرد رادار از پهناي باند خاصي استفاده مي شود. براي استفاده از طول موج هاي مختلف مي بايست از آنتن هايي با فاصله كانوني متفاوت استفاده كرد. اين يك اشكال بزرگ براي رادارها است كه براي موارد استفاده مختلف بايد آنتن آن را تعويض كنند. بمنظور رفع اين نقيسه در اين تحقيق كه آن را با مخفف IRD مي خوانيم سيستم هوشمند آنتن دار را طراحي و اجرا نموديم كه اين امكان را فراهم خواهد كرد كه با ساخت يك آنتن رادار با تكنولوژي (LMT) دوران سيالي و ازجنس پليمرهاي هوشمند (IPG) و ايجاد تغيير در شرايط محيطي آينه همچون دما PH ميدان مغناطيسي جريان الكتريكي اطراف ذرات آينه و ... ويژگي هاي آنتن از جمله فاكتورهاي حجمي مثل قطر ضخامت و همچنين انحناي سطحي آنتن را كنترل نماييم كه در نهايت ما با ساخت يك رادار IRD و كنترل آن n حالت رادار جديد را در اختيار خواهيم داشت و بموجب آن n حالت رادار متفاوت را پديد مي آوريم.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/25
تاریخ ثبت: 1389/09/24
خلاصه اختراع:

خلاصه:‏ ‏در ضربه گيرهاي رايج امروزي به هنگام حركت پيستون (مخصوصا در حالت كشيدگي) انرژي قابل توجهي به صورت گرما تلف مي شود ولي در ضربه گير اختراع شده توسط ما اين مشكل رفع گرديده و بجاي اتلاف انرژي به صورت گرما ‏، توليد انرژي به صورت الكتريسيته صورت مي گيرد. ‏به طور كلي سامانه ما يك مدارهيدروليكي است كه سيلندر و پيستون در آن همانند يك پمپ عمل مي كند و روغن را پمپاژ مي نمايد تا پس از عبور از مسيرهاي تعيين شده _ كه توسط شيرهاي يكطرفه محدود گرديده _ و چرخاندن هيدروموتور دوباره روغن به سيلندر بازگردد . از مهمترين ويژگي هاي اين مدار توليد الكتريسيته در هردو مرحله كشيدگي و فشردگي پيستون است كه سبب افزايش بازده سامانه مي شود . درسامانه ما براي توليد الكتريسيته(چرخاندن ژنراتور) و ايجاد مقاومت و ميرايي از يك هيدروموتور جابه جايي متغير استفاده شده است كه علاوه بر توليد الكتريسته ، سبب اعمال ويژگي ضربه گير مي شود . ما براي كامل كردن چرخه و تامين سيال از يك انباره گازي پيستوني استفاده كرديم ، وآن را پس از هيدروموتور قرار داديم تا نقش خود را به خوبي ايفا كند ، به طور كلي سامانه ما مي تواند به راحتي در انواع اتومبيل ها قرار گيرد و سبب توليد الكتريسيته و كاهش سوخت گردد.

موارد یافت شده: 4