لیست اختراعات نگين فريدوني
خلاصه دستگاه سنجش اجزاي تشكيل دهنده مواد غذايي اين دستگاه بهمنظور كمك به افراد در جهت پيشگيري از بيماريهاي قند و كلسترول و يا كنترل اين بيماريها انجامشده است. ميزان قند زياد در سلولهاي بدن موجب بروز بيماريهايي چون ديابت ميگردد. در ابتدا با تركيب كردن ميزان معيني از نمونه مورد آزمايش و شناساگر قند يا كلسترول موجود در دستگاه محلولي رنگي به دست ميآيد كه بايد در سيستم الكترونيكي تعبيهشده قرار داده شود. در اين هنگام براي اينكه آزمايش كنترلشدهاي داشته باشيم از يك مدار الكترونيكي در كنار دستگاه استفاده ميكنيم كه وظيفه كنترل شرايط آزمايش را بر عهده دارد. پس از گذشتن مدتزمان معين براي هر نوع از آزمايش (بسته به نوع آزمايش كلسترول يا گلوكوز زمان متفاوتي نياز است) محلول آماده عكسبرداري ميشود. سپس محلول را در جعبهي طراحيشده براي عكسبرداري توسط گوشي ميگذاريم كه اين جعبه وظيفه همگن ساختن نور و يكسانسازي شرايط نوري محيط براي تمام نقاط عكسبرداري را فراهم ميكند. در اين جعبه از بوم رنگ مرجع (Color Checker) استفاده كرديم تا عكس نمونه و تصوير مرجع را مقايسه با هم مقايسه كنيم و اطلاعات دقيقي از عكس به دست آوريم. سپس با دوربين گوشي عكسي گرفته ميشود كه دادههاي ميزان رنگ محلول را كه متناسب با ميزان گلوكوز و كلسترول است از طريق برنامه طراحيشده گوشي (اندرويد) با نامCalorimeter به دست ميآوريم.
موارد یافت شده: 1