لیست اختراعات وحيد عزيزي
سيب زميني از جمله با ارزش ترين مواد غذايي است كه با توليدي قريب بر 300 ميليون تن در سال چهارمين محصول دنيا محسوب مي شود كشور ايران با توجه به وضعيت اقليمي از توانايي بسياري در زمينه توليد اين محصول برخوردار است. مكانيزه كردن زراعت اين محصول مي تواند يكي از راه حل هاي مناسب براي كاهش هزينه هاي توليدي باشد. شركت بلند اختران توس در اين تلاش كوشيده است تا با ارائه ي دستگاه برداشت سيب زميني موگل گامي ارزشمند در راستاي توليد سيستم مكانيزه ي برداشت سيب زمين در كشور فراهم آورد. اين دستگاه در زمين هاي كشاورزي توسط تراكتور كشيده مي شود. در بخش جلويي دستگاه تيغه هاي برداشت تعبيه شده است. با حركت دستگاه فيلمي از خاك به همراه سيب زميني از زمين زراعي جدا و از بخش جلويي به درون دستگاه انتقال مي يابند. در پايان مسير اضافات بر روي زمين ريخته و سيب زميني در مسير خود به درون كسيه انتقال پيدا مي كند. اين دستگاه در دو نمونه ي يك رديفه و دو رديفه قابل توليد است. توان برداشت دستگاه بين 0/3 تا 1 هكتار در هر ساعت بوده و براي كشيدن آن مي توان از تراكتور مسي فرگوسن 285 ساخت شركت تراكتور سازي تبريز بهره گرفت.
در اين اختراع بويلر فولادي ارائه گرديده است كه بدون نياز به لوله، عمل انتقال حرارت را انجام مي دهد. در اين ساختار، محصولات احتراق پس از عبور كوره، وارد فين هاي مارپيچ مي شود و پس از انتقال حرارت به آب، از دودكش خارج مي شود. ساختار ارائه شده در اين بويلر و فين هاي چرخشي آن باعث كاهش دماي خروجي دودكش و افزايش راندمان بويلر مي شود. اين نوع بويلر از نوع وت بك بوده و نياز به عايق بتني ندارد و با توجه به عدم نياز به لوله و عايق هاي بتني، عمر آن نسبت به بويلرهاي فولادي ديگر بسيار بيشتر است. اين بويلر عمودي است و نسبت به حجم و وزن آن داراي ظرفيت بيشتري نسبت به بويلرهاي فولادي ديگر بوده و هزينه توليد آن نيز كمتر است. با بهره گيري از كويل استيل در اين بويلر مي توان آب گرم مصرفي را هم علاوه بر آبگرم سيستم گرمايش در يك پكيچ ارايه داد و با كاربرد مواد مقاوم به اسيد مي توان اين بويلر را به بويلرهاي چگالشي ارتقاء داد و به راندمان بالاي 90 درصد رسيد. از اين نوع ساختار مي توان در توليد ديگ هاي بخار، ديگ هاي آبگرم، ديگ هاي روغن داغ و اكونومايزر استفاده كرد.
عنوان اختراع: مشعل پسمخلوط گازي مادولار زمينه فني اختراع: اين طرح در زمينه مكانيك و صنعت احتراق است. مشعل پسمخلوط گازي مادولار با ايجاد شعلهاي پريميكس ميتواند در افزايش راندمان سامانههاي گرمايشي و همچنين كاهش انتشار آلايندگيها، گازهاي گلخانهاي و كاهش مصرف سوخت كمك كند. مشعلهاي پيشمخلوط موجود با استفاده از ادواتي همچون ونتوري و فن ضد انفجار اختلاط كامل گاز و هوا را قبل از فن ايجاد ميكند. اين مشعلها داراي شعلهاي پريميكس هستند. عدم دسترسي مناسب به ادوات مذكور و قيمت تمام شده بالا از معايب اين مشعلها است. بنابراين با ايده پردازي مشعل پسمخلوط با استفاده از يك مكانيزم ميكسر آبشاري اختلاط گاز و هوا بعد از فن ايجاد ميشود. با اين كار اداوت مورد نياز براي مشعلهاي پيشمخلوط حذف خواهد شد. در مشعل پسمخلوط، گاز پس از عبور از شير پروانهاي وارد مكانيزم آبشاري ميشود. طراحي بهينه اين ميكسر و همچنين استفاده از چند رديف پره با ايجاد يك جريان چرخشي كنترل شده موجب اختلاط كامل گاز و هوا ميشود. اين ميكسر به شكل يك استوانه تو خالي است كه روي سطوح بيروني و داخلي آن سوراخهايي با زاويه و آرايش خاص وجود دارد كه گاز را با زاويه مناسب به جريان هوا تزريق ميكند. در نهايت مخلوط سوخت و هوا وارد سري حرارتي شده و احتراق صورت ميگيرد.
موارد یافت شده: 3