لیست اختراعات ويدا كارگر دهنوي
دستگاه پرتابل براشينگ پريوي دندانپزشكي از اين دستگاه براي پاليش كردن دندان ها جهت رفع جرم هاي سطحي و براق شدن آنها استفاده مي شود. به اين صورت كه با استفاده از برس براشينگ كه بر سر دستگاه هندپيس دندانپزشكي نصب مي شود و نيز خمير پرو فلاكسي كه برس به آن آغشته ميگردد عمليات براشينگ دندان صورت مي گيرد. در روشهاي معمول با آغشته كردن برس براشينگ به خمير پروفلاكسي اين كار انجام مي شود (عملي شبيه به آغشته كردن برس كفاشي به واكس براي واكس زدن كفش كه در دفعات متعدد اين عمل صورت مي گيرد) . ولي در اين اختراع خمير پروفلاكسي توسط دستگاه ساخته شده به طور كنترل شده و اتوماتيك توسط نيروي پنوماتيك يونيت دندان پزشكي بر روي برس براشينگ شارژ مي شود..
در بيشتر مكانيزم هايي تزيق خمير براي پاليشينگ تزريق مواد توسط نيروي دست صورت مي گرفت و اين خود باعث به وجود آمدن محدوديت هاي از قبيل: 1-\tخستگي زود هنگام دست. 2-\tافزايش زمان كار. 3-\tعدم كنترل دقيق در هنگام تزريق و ... مي شود. بنابراين جاي خالي مكانيزمي كه مواد را به صورت كنترل شده و اتوماتيك تزريق كند احساس مي شود. با در نظر گرفتن تحقيقات و بررسيهاي اجمالي و تحليل سيستمها موجود و نواقص اين سيستمها مانندعدم وصل بر روي هندپيس هاي معمولي كنترل مرحله اي و مطلوب نقطه اي دقيق پنوماتيك كه توسط مدارات پيچيده به صورت كنترل اتوماتيك باشد. در اين طراحي سعي كرديم پارامتر ها ي قابليت اتصال به انگل وا كنترل نيروي تزريق پنوماتيك اتوماتيك بصورت لحظه اي(فشار-زمان-پالس) و همچنين سبك بودن وارزان بودن را تحت پوشش قرار دهيم.
انتقال و انتشار بيماريهاي ويروسي و باكتريايي خصوصا ويروس SARA-CoV-2 از طريق ايروسل و دراپلت به علت نزديكي بيماران و دندانپزشكان و پاشش قطرات سيال حاوي ويروس بخاطر استفاده از ابزارهاي چرخشي مانند انگل و توربين شغل دندانپزشكي را جز مشاغل خطرناك قرار داده است. از اهداف طراحي اين دستگاه ارگونوميك ايزوله براي بهبود شرايط كار و جلوگيري از انتقال عوامل بيماري زا (مانند ويروس SARA-CoV-2)براي دندانپزشك وبيمار مي باشد. كاربرد اين دستگاه در مطبها و كلينيكها جهت جلوگيري از انتقال ويروس در سيالات از ورود و خروج مايعات (دراپ لت)و انتقال هوا(ايرو سل) و پرش بزاق و ديگر ذرات مايع به دندانپزشك مي باشد. از مشكلات اساسي دستگاههاي هود و تهويه سنترال مطبها و كلينيكها به عدم مكش سيالات بين بيمار و دندانپزشك درزمان پاشش ايروسل و دراپ لت مي توان اشاره كرد.راه حل اين مشكلات ساخت دستگاه جديد با استفاده از تكنولوژيهاي مبني بر رعايت اصول ارگونومي در طراحي و استفاده از سيستم تخليه محاسبه شده جهت محدود كردن حركت ايروسل و دراپلت مي باشد.سپس انتقال سيال به فيلتر جهت جلوگيري از نشر به محيط و استفاده از پارامترهاي گرما و نور ماورا بنفش و ازن براي استريل كردن واز بين بردن ويروس و باكتري مي باشد.
موارد یافت شده: 3