لیست اختراعات پروین منصوری


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/14
تاریخ ثبت: 1391/03/21
خلاصه اختراع:

تشخيص سريع و حساس اونيكومايكو زيس (ترايكوفيتون روبروم ) در نمونه هاي باليني مشكوك با استفاده از روش مولكولي PCR

تاریخ ثبت: 1392/04/25
خلاصه اختراع:

جهت تهيه ميكروامولسيون حاوي عصاره زردچوبه ، عصاره هيدروالكلي ريزوم زردچوبه كه به روش پركولاسيون تهيه شده بود و توسط دستگاه Rotary evaporator تغليظ و در نهايت توسط Spray dryer به شكل پودري با ذرات ريز در آمده بود با همكاري شركت كشت و صنعت و فرآوري گياهان دارويي سها جيسا تهيه گرديد. فرمولاسيون ميكروامولسيون با انحلال و سونيكيت نمودن 5 گرم عصاره خشك ريزوم زردچوبه در اتانول 96 و استفاده نمودن از منتول به عنوان افزاينده جذب كه به اتانول اضافه مي شد ، اولئيك اسيد به عنوان فاز روغني ، امولسيفاير توئين20 و آب كه زير همزن به آرامي اضافه مي شدند تهيه گرديد. هر قوطي به ميزان 50 گرم از ميكروامولسيون پر مي شود . بر روي فرمولاسيون نهايي كنترل هاي فيزيكوشيميايي انجام گرفت و همگي مورد تائيد بودند. رديابي كوركومين در تست هاي كنترلي توسط دستگاهHPLC-UV صورت گرفت. براي اين كار استاندارد كوركومين تهيه گرديد و بر طبق مطالعات انجام گرفته ، مقدار كوركومين در نمونه هاي حاصل از استخراج تعيين گرديد. تاثيرات كلينيكال اين فرمولاسيون بر روي 34 بيمار مبتلا به پسوريازيس خفيف تا متوسط در مطالعه اي به صورت مزدوج ، دوسكور و پلاسبو كنترل انجام شد. پرسشنامه تعيين كيفيت زندگي ، ( Psoriasis Area and Severity Index)PASI و عكس از ضايعات بيماران قبل و بعد از درمان جهت ارزيابي درمان انجام شد. نتايج نشان داد كه فاكتور هاي كلينيكي و كيفيت زندگي در ضايعات درمان شده با دارو نسبت به قبل از درمان و درمقايسه با پلاسبو، با برتري ميكروامولسيون امولسيون گياهي، به طور معني داري بهبود يافته است.

تاریخ ثبت: 1399/07/29
خلاصه اختراع:

اگزما شايعترين بيماري التهابي پوست است و اگزماي دست يا درماتيت دست فراوانترين نوع اگزما است كه حدود 9-2% از جمعيت جهان به آن مبتلا هستند و يك بيماري وابسته به شغل مي باشد. در اين ميان طب سنتي درمان هاي مختلفي براي رفع آن پيشنهاد كرده است. اين اختراع شامل يك فرمولاسيون ترميم كننده اگزماي دست مي باشد. تمركز بر روي ميوه كدو به علت ويژگي هاي خاص كدو (moschata cucurbita (pumpkin، شامل خاصيت ضد التهابي، آنتي ميكروبيال، ضد درد و نيز آثار ترميمي مي باشد. جهت تهيه اين فرولاسيون ترميم كننده، ابتدا 600 گرم گوشت كدو حلوايي پس از هموژنيزه شدن در هاون، در1200 سي سي آب مقطر 72 ساعت خيسانده مي شود. بعد از حرارت (به مدت شش ساعت در دماي 50 درجه) و كاهش حجم مايع موجود، به تدريج روغن بادام به ميزان چهار برابر حجم مايع باقي مانده اضافه مي شود. سپس مايع حاصل از حرارت در دكانتور ريخته شده تا فاز روغني از فاز مايع جدا شده و به تدريج به اوسرين اضافه مي شود و با به كارگيري هموژنايزر پماد يكنواختي تهيه مي گردد

موارد یافت شده: 3