لیست اختراعات با مالکیت آب
500 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
نتایج سرچ > ۵۰۰
تاریخ اظهارنامه: 1395/09/19
تاریخ ثبت: 1398/01/19
خلاصه اختراع:

اين محيط كشت انتخابي قادر به شناسايي و غربالگري تمامي سويه هاي ميكروبي گرم منفي داراي مقاومت به كليسيتين با حساسيت و اختصاصيت بالا مي باشد كه اميد است با توليد انبوه و با توجه به قيمت ارزان كمكي در جهت برنامه هاي كنترل مقاومت، كمك به بيماران نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/12/27
تاریخ ثبت: 1398/01/19
مخترع/مخترعان: رضا ايلخاني
خلاصه اختراع:

درمان سنگ كليه در پزشكي مدرن عمدتا بر پايه جراحي و يا سنگ شكن از طريق امواج استوار است كه معمولا پر هزينه، داراي عوارض و از نظر تكنولوژي وابسته به خارج است. در اين اختراع از دانش طب سنتي و تحقيقات پزشكي جديد و تجارب شخصي استفاده شد، تا با تركيب چند داروي طبيعي بتوانيم باعث درمان سنگ هاي با ابعاد كمتر از دو سانتيمتر در بيماران مبتلا به سنگ كليه شويم. مواد تشكيل دهنده اين فراورده اختراعي عبارتند از: ترب سياه، كرفس و بوره ارمني. اين مواد با نسبت خاصي با هم تركيب و پس از انجام يكسري از فرآيند ها كپسول مورد نظر تهيه مي گردد. اين فراورده به صورت مجتمع در يك داروي واحد، سابقه اي ندارد. علاوه بر اينكه فرايند تهيه چنين دارويي با استفاده از تكنولوژي روز، بديع و بي سابقه است. عنصر اختراعي با خواص مبتني بر هر يك از اجزاي تشكيل دهنده با كنار هم قرار گرفتن در تركيب حاضر به علت خاصيت حل كنندگي سنگ و مدري )ديورتيك( كه داشته، موجب افزايش توليد ادرار شده و همچنين سبب پاكسازي كليه و مجاري ادراري از سنگ مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/07/04
تاریخ ثبت: 1398/01/19
خلاصه اختراع:

تولد محلول تقويت دهنده موي سر با قابليت چند كاربرده انجام شد. كه قابليت :1-سازگاري با موي سر تمام افراد 2- كمك به مقاوم سازي ، رشد ، جلوگيري از ريزش مو 3- نداشتن عوارض جانبي 4- هزينه كم 5- منقضي شدن دراز مدت . افرادي هستند كه از ريزش موي سر خود رنج مي برند و رو به استفاده از داروهاي شيميايي (قرص يا آمپول) و يا كاشت مو به روش SUT مي آورند. هر كدام از اين روش ها عوارض جانبي به همراه دارد و هزينه هاي بالايي را به اين افراد تحميل مي كند. در اين حالت بهتراست اين افراد از اين محصول استفاده كنند .اين محلول تقويت كننده مو است كه در درمان جلوگيري از ريزش مو و تقويت ساقه مو و كمك به رشد موي سر بسيار موثر است . اين ماده از مواد كاملاً گياهي كه براي پوست و موي سر مفيد هستند تهيه شده .هيچگونه عوارض جانبي نيز ندارد . اين ماده با انواع موي سر سازگار ا ست و علاوه بر هزينه پايين و قدرت ماندگاري بالا نيز دارد .

تاریخ اظهارنامه: 1397/02/02
تاریخ ثبت: 1398/01/20
خلاصه اختراع:

هدف از اين پژوهش توليد انواع نبات طعم‌دار با استفاده از طعم دهنده (د-ليمونن) ريزپوشاني شده با پوشش مقاوم نظير صمغ عربي و مالتودكسترين بود چراكه در حال حاضر تنها روش طعم دار كردن نبات با استفاده از روكش كردن يا همان روش غوطه وري انجام مي شود كه علاوه بر ماندگاري بسيار پايين آن ها، سبب ايجاد كدورت بسيار زيادي و ظاهري ناخوشايند در زمان مصرف مي شود. لذا در اين اختراع با استفاده از تكنيك ريزپوشاني به توليد ريزكپسول هاي مولد عطر وطعم پرداخته مي شود؛ جهت بكارگيري ريزكپسول طعمي به بهينه يابي شرايط توليد نبات طعم‌دار پرداخته شد

تاریخ اظهارنامه: 1397/07/16
تاریخ ثبت: 1398/01/20
خلاصه اختراع:

قيم درختان مثمر(پربار) به عنوان تكيه گاه شاخه هاي پربار درختان ميباشد.كه در حال حاضر از طبيعت و شاخه هاي بريده شده درختان جنگل تهيه ميشود.اختراع قيم درختان از نوع پليمري ميباشد جهت درختان مثمر و پربارو در حوزه كشاورزي و محيط زيست و جنگلباني كاربرد دارد.شايد درنگاه اول اين اختراع ساده به نظر ايد اما با اندكي تامل به مزاياي اين اختراع خواهيم پرداخت: 1-جلوگيري از تخريب جنگلها و قاچاق بي رويه چوب از جانب سودجويان2-عدو پوسيدگي اين قيم پليمري در سالهاي متمادي در قرار گرفتن در معرض رطوبت-يخ زدگي و باران و قابل شستشو بودن3-مقرون به صرفه بودن براي كشاورز كه در اين مقطع زماني ,كاهش هزينه براي كشاورز بهترين موهبت مي باشد.4-به دليل سادگي اين محصول ,كشاورز براي استهلاك و قطعات ان هرينه مجدد پرداخت نمي كند-5جمع اوري اين نوع قيم پس از برداشت محصول با تاشدن قيم در باكسهاي مخصوص به سادگي امكانپذير ميباشد6-قابليت تنظيم ارتفاع در اين نوع قيم كه در نوع چوبي اين امكان وجود ندارد7-نوك تيز و استحكام اين قيم در فرورفتن در خاك8-دسترسي راحت براي تهيه اين نوع قيم كه بر عكس نوع چوبي ان كه كشاورز دغدغه زيادي براي تهيه ان داشته و علاوه بر هزينه, نيازمند افراد نفوذي در جنگلباني بوده كه اين امر نيز در روحيه سلامت كشاورزان خدشه وارد ميكند

تاریخ ثبت: 1397/05/18
خلاصه اختراع:

مطالعات حاكي از آن است كه از اگزوزوم هاي هدفمند نشان دار شده با راديونوكلئيد ها مي توان جهت تشخيص محل تومور استفاده نمود. اين كار نياز به نشانداركردن اگزوزوم با مواد راديو اكتيو دارد. مطالعات بسيار كمي در زمينه نشاندارسازي اين نانوذرات با راديوايزوتوپها تاكنون صورت گرفته است. از سوي ديگر مي توان اين نانوذرات را به گونه اي مهندسي نمود كه در سطح آنها ليگند هايي به تمايل بالا به رسپتورهاي گوناگون بيان شود. براي مثال تا كنون پپتيدهايي براي اتصال به گيرنده هايي مانند HER2 طراحي شده است. كه مي توان آنها را در سطح اگزوزوم بيان نمود و از اين رو به نانوذراتي كه به طور اختصاصي به گيرنده HER2 متصل مي شوند دست يافت. يكي از اين ليگاند ها پروتئين G3 دارپين است. اگزوزم هاي هدفمند داراي تگ هيستيديني ( 6 هيستيدين در انتهاي ليگاند دارپيني) در سطح خود هستند از اين رو با كمپلكس 99mTc(H2O)3(CO)3+ واكنش مي دهد و به هيستيدين هاي ليگاند متصل گرديد. دماي محيط براي نشاندارسازي استفاده شد كه به حفظ ساختار و اندازه ي نانوذرات كمك مي كند. كنترول كيفي نانوذرات نشاندار در حلال استيك اسيد 0.1 ملار با استفاده از TLC انجام شد. از آنجا كه كمپلكس 99mTc(H2O)3(CO)3+ حلال استيك اسيد 0.1 ملار در TLC فاكتور بازداري برابر 0.3-0.5 دارد و اين مقدار براي نانوذرات برابر صفر است لذا اين نانوذرات با رانمان بالا 98 درصد نشاندار شده اند. بررسي هاي سايز نانوذرات با استفاده از DLS تغير اندازه ي معني داري براي نانوذرات قبل و بعد از نشاندارسازي نشان نداد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/04/10
تاریخ ثبت: 1398/01/20
خلاصه اختراع:

تانسيلكتومى يا برداشتن لوزه يكى از شايع‌ترين اعمال جراحى، در فيلد گوش و حلق و بينى مى‌باشد. به طورى كه سالانه اين عمل بر روي بيش از 530 هزار كودك كمتر از 15 سال انجام مى شود. علي رغم تلاش زياد جراحان جهت جلوگيرى، خونريزى شايع ترين عارضه تانسيلكتومى است به طوري كه ميزان مرگ و مير ناشي از خونريزي در اعمال تانسيلكتومي 1 نفر در هر 15000 نفر مي باشد. مقدار خونريزي از 5/0 تا 10% متفاوت است و ميزان بروزش در تكنيك هاي مختلف جراحي متفاوت گزارش شده است. خونريزي ممكن است حين عمل يا 24 ساعت بعد از عمل (خونريزي زودرس) و يا بعد از 24 ساعت (خونريزي ديررس) اتفاق بيفتد. روش پيشنهادي ما براي انجام تانسيلكتومي دستگاه جديد "رزكشن بايپولار تانسيلكتومي" مي باشد؛ ابزاري كه علاوه بر كاهش مدت زمان بسترى و درد و هزينه بيمار، در عرض كمتر از 3 دقيقه هم لوزه ها را بر مي دارد و هم عمل هموستاز را انجام مي دهد. اين وسيله علاوه بر برداشتن لوزه، در جراحي هايي كه امكان بخيه‌زدن در نقاط غيرقابل دسترس وجود ندارد نيز به‌كار برده مي‌شود.

تاریخ اظهارنامه: 1397/05/01
تاریخ ثبت: 1397/05/01
خلاصه اختراع:

در اكثر كارهاي انجام شده تا كنون، ايجاد ساختار گرادياني به صورت لايه¬اي صورت گرفته و در نهايت يك نمونه غير هموژن بدست آمده است. در اين روش ايروژلي ساخته مي¬شود كه در آن ساختار گرادياني ايجاد شده در نمونه به صورت هموژن صورت گرفته و يك نمونه يكپارچه بدست مي¬آيد. با انجام اين روش تاثير تعداد لايه¬ها و چگالي لايه بهينه حذف شده و ايروژل به صورت يكپارچه در نظر گرفته مي¬شود. در اين روش با استفاده از ايجاد گراديان در جرم مولكولي و غلظت، معايب روش¬هاي پيشين رفع مي¬شود، بدين صورت كه از محلول¬هايي با جرم مولكولي و غلظت متفاوت، به عنوان سل استفاده كرده و پس از فرآيند پليمريزاسيون سل–ژل و خشك كردن ژل، ساختار گرادياني در طول نمونه يا توزيع پيوسته و يكنواخت اندازه حفرات ايجاد مي¬شود.

تاریخ اظهارنامه: 1396/05/19
تاریخ ثبت: 1398/01/20
مخترع/مخترعان: بهمن عسگري
خلاصه اختراع:

بازسازي و تعمير خطوط بولينگ به همراه طراحي و توليد قطعات 5 خط از 10 خط موجود به همراه ريخته گري قطعات، جلوگيري از خروج ارز، بومي سازي طرح براي اجراي طرح هاي مشابه

تاریخ اظهارنامه: 1397/09/21
تاریخ ثبت: 1398/01/21
مخترع/مخترعان: اسكندر بابائي
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف اختراع~~دستگيره پانيك فشاري(تاچ) محصولي است كه براي باز نمودن درب هاي مقاوم به حريق و همچنين دربهاي خروج اضطراري مورد استفاده قرار مي گيرد و با ابداع و نوآوري در مكانيزم هاي عملكردي آن مشكلات محصولات پيشين وارداتي به كشور ( از جمله: تغيير شكل قسمت فشاري در مدت كوتاه ، دفرمگي در محل برخورد صفحه فشاري با بدنه ثابت ، مقاومت پايين قسمت زبانه نسبت به حريق ) برطرف گرديده است.~~نوآورهاي اعمال شده جهت رفع مشكلات :~~الف - طراحي جديد مجموعه صفحه فشاري دستگيره كه از سه قطعه تشكيل شده است و با استفاده از 2 عدد پين پرچ و 2 عدد بوش ، از تغيير شكل صفحه فشاري محصول در قسمت دهانه آن پيشگيري بعمل مي شود~~ب- طراحي مكانيزم جديد لولا كه از 6 قطعه تشكيل شده است ، اين مكانيزم داراي كورس ثابت بوده و ميزان پايين آمدن مجموعه صفحه فشاري توسط پين 4.75 ميليمتري محدود شده و از تماس مستقيم صفحه فشاري با بدنه ثابت جلوگيري بعمل مي آورد ~~ج-فرايند توليد زبانه دستگيره پانيك ، ريخته گري دقيق و يا متالوژي پودر مي باشد كه در نتيجه باعث افزايش مقاومت به حريق محصول به بالاي دماي 1100 درجه سانتيگراد مي گردد و جنس آن آلياژ آهن مي باشد~~

نتایج سرچ شما بیش از ۵۰۰ عدد می باشد