لیست اختراعات با مالکیت ابوطالب رحيميان بن گيسويي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1390/04/12
تاریخ ثبت: 1390/06/28
خلاصه اختراع:

خلاصه طرح بيش از نيمي از ظروف استقاده شده در پخت و بز در ايران از جنس آلومينيوم و يا ديگر آلياژهاي اين فلز مي ياشند. طبق تحقيقات اتجام گرقنه توسط متخصصان تغذيه و بهداشت استقاده از اين ظروف براي سلامتي مضربوده و بهتر اسنت از اين ظروف استقاده نشود. اما به دليل قيمت پايين ، سبكي و فراوان بودن اين فلز، بيشتر ظروف پخت وپزاز اين جنس مي باشند . طبق تحقيقات متخصصان، يكي از بهترين ظروف جهت استفاده درپخت وپز، ظروف مسي قلع اندود شده مي باشند. اما به دليل سنگين يودن ظروف توليده شده از اين فلز و قيمت بالاي آن نسبت به ظروف آلومبنبومي، كمتر از اين ظروف استقاده مي شود. روش ساخت : ابتدا ورق آلومينيوم و مس به ضخامت و ابعاد مشخص تهيه مي شود و سپس در مرحله اول سطوح ورق ها را با مواد شيميايي تميز كرده و در مرحله دوم با استفاده از برس عمليات تميزكاري را انجام مي دهيم . با انجام عمليات حرارتي بر روي دو ورق ، دو ورق را بر روي هم قرار داده و به منظور اتصال و جوش دو ورق آنهارا دردستگاه نورد قرار مي دهيم. زماني كه جوش انجام گرفت ، لايه دوم كه مس بوده را با قلع مذاب پوشش مي دهبم.

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/12
تاریخ ثبت: 1390/06/28
خلاصه اختراع:

استفاده از ظروف آلومينيومي طبق تحقيقات متخصصان تغذيه و بهداشت براي سلامتي بدن مضر بوده و بهتر است از اين ظروف استفاده نشود. و باز با توجه به تحقيقات متخصصان يكي از بهترين ظروف براي پخت و پز ظروف مسي قلع اندود شده مي باشد كه قيمت تهيه آن تقريبا بالا است. ابتدا ورق آلومينيوم و مس به ضخامت و ابعاد مشخص فراهم گشته و سپس بعد از عمليات تميزكاري و عملميات حرارتي ورق ها را به منظور برقراري اتصال در دستگاه نورد قرار داده و بعد قلع ذوب شده را بر روي لايه دوم كه مس مي باشد قرار مي دهيم اين ورق سه لايه را به منظور توليد ظرف در دستگجاه پرس قرار مي دهيم.

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/08
تاریخ ثبت: 1390/06/28
خلاصه اختراع:

استفاده از ظروف آلومينيومي طبق تحقيقات متخصصان تغذيه و بهداشت براي سلامتي بدن مضر بوده و بهتر است از اين ظروف استفاده نشود باز با توجه به تحقيقات متخصصان يكي از بهترين ظروف براي پخت و پز ظروف مسي قلع اندور مي باشد كه قيمت تهيه آن نقريبا بالا است. ابتدا ورق آلومينيوم و مس به ضخامت و ابعادد مشخص فراهم گشته و سپس در مرحله اول سطوح ورق ها را با مواد شيمياي تميز كرده و در مرحله دوم با استفاده از برس عمليات تميزكاري را انجام مي گيرد سپس دو ورق را در دستگاه نورد قرار داده و با استفاده از ورق جوش خورده در دستگاه نورد مي توان در ساخت ظروف استفاده كرد.

تاریخ ثبت: 1390/12/28
خلاصه اختراع:

بيش از نيمي از ظروف استفاده شده در پخت و پز در ايران از جنس آلومينيوم و بار ديگر آلياژهاي اين فلز مي باشند. طبق تحقيقات انجام گرفته توسط متخصصان تغذيه و بهداشت استفاده از اين ظروف براي سلامتي مضر بوده و بهتر است از اين ظروف استفاده نشود اما به دليل قيمت پايين سبكي و فراوان بودن اين فلز بيشتر ظروف پخت و پز از اين جنس مي باشند. طبق تحقيقات متخصصان يكي از بهترين ظروف جهت استفاده در پخت و پز ظروف مسي قلع اندود شده و استيل مي باشند. اما به دليل سنگين بودن ظرف توليد شده از مس و قيمت بالاي آن نسبت به ظروف آلومينيومي ، كمتر از اين ظروف استفاده مي شود به علت اينكه استيل حرارت را در خود نگه نمي دارد استفاده از آن در پخت و پز با مشكل مواجه است. با روكش دار كردن ظروف استيل با مس و يا آلومينيوم مشكل عدم جذب حرارت در ظروف استيل برطرف شده و با روكش دار كردن ورق آلومينيوم با مس و استيل مثل ورود يون آلومينيوم توسط ظروف آلومينيومي نيز برطرف مي شود. روش ساخت: براي ساخت ورقه هاي چند لايه ما از روش جوشكاري فشاري سرد كه از انواع جوشكاري فشاري حالت جامد است استفاده كرده ايم. تكنيك اتصال در حالت جامد در بازه وسيعي از انواع فلزات و مواد امكان پذير است. اين مواد ممكن است همجنس و با خواص يكسان يا متفاوت و با خواص متالوژيكي و مكانيكي بسيار متفاوت باشد. در اين روش ابتدا ورقه ها به ضخامت و ابعاد مشخص فراهم گشته و سپس سطح دو ورق را ابتدا با مواد شيميايي مثل استن تميز كرده و يك مرحله تميزكاري مكانيكي نيز انجام مي شود دو ورق را بر روي هم قرار مي دهيم و با اعمال فشار توسط دستگاه نورد ورقه ها را به هم جوش مي دهيم براي اينكه ورقه ها توانايي شكل پذيري داشته باشند يك محرله عمليات حرارتي نيز بر روي ورقه ها انجام مي گيرد. در انتها ورقه ها به روش پرس و يا گرد كردن به ظرف و يا وسايل مختلف تبديل مي شود.

موارد یافت شده: 4