لیست اختراعات با مالکیت ابوعلي گلزاري
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1389/08/23
تاریخ ثبت: 1389/10/27
خلاصه اختراع:

ساخت سيستم پيوسته انساط ناگهاني سيال فوق بحراني (RESS) براي توليد نانوذرات در مقياس نيمه صنعتي اقدام به ساخت و راه اندازي سيستم پيوسته انبساط ناگهاني سيال فوق بحراني كرديم كه بعد از پيدا كردن تجهيزات مورد نياز براي راه اندازي اين سيستم و نصب و راه اندازي اين تجهيزات و بهينه كردن شرايط دستگاه ها و تجهيزات نهايي براي راه انداي به صورت زير پيشنهاد گرديد كه مجموعه اين تجهيزات قابليت توليد پيوسته نانو ذرات را دارند. 1- كپسول گاز دي اكسيد كربن 2- پمپ براي تامين فشار مورد نياز 3- پيش گرمكن سيال دي اكسيد كربن 4- حمام آب گرم 5- سل استخراج 6- نازل ها 7- ابزار دقيق و كنترلرها (فشار سنج ، دما سنج دبي سنج و...) 8- گرمكن هاي مسير جريان 9- محفظه براي جمع آوري نمونه 10-نمونه گير 11-اتصالات

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/23
تاریخ ثبت: 1389/10/27
خلاصه اختراع:

يكي از كاربردهاي بسيار مهم سيالات فوق بحراني بطور عام و دي اكسيد كربن فوق بحراني بطور خاص توليد ذرات بسيار ريز در صنايع مختلف و بويژه در در صنعت داروسازي مي باشد. يكي از راههاي افزايش جذب موثر مواد داروئي افزايش سرعت انحلال مي باشد كه بطور واضح تابع اندازه ذرات داروئي مي باشد. همچنين جذب موثر تابع مورفولوژي و توزيع اندازه مواد داروئي مي باشد. تحقيقات امروزي نشان مي دهد كه يكي از گزينه هاي بسيار مناسب جهت توليد ذرات بسيار ريز با توزيع اندازه ذرات بسيار فشرده و مورفولوژي مطلوب استفاده از سيالات فوق بحراني مي باشد. براي اين منظور و با هدف توليد نانو ذرات داروئي با اندازه نانومتري و كنترل مناسب موفولوژي، با ساخت سيستم پيوسته انبساط ناگهاني سيال فوق بحراني RESS موفق به توليد نانوذرات داروئي شديم كه براي نمونه نانوذرات پاراستامول به صورت زير در مقياس نيمه صنعتي توليد شد.

تاریخ ثبت: 1388/10/21
خلاصه اختراع:

در اين تحقيق، توليد نانوپودر در اكسيد اورانيوم توسط سيالات فوق بحراني در راكتورهاي فشار بالا، بررسي شده است كه براي عملي شدن اين امر نياز به ساخت راكتور فوق بحراني ناپيوسته بود كه پس از ساخت و تست 5 نوع راكتور، بهترين راكتور انتخاب شده و شروع به بررسي سيالاتي مثل آب، متانول، استون و متانل در شر ايط فوق بحراني بر روي ماده اوليه (نيترات اورانيل) براي توليد محصول نهايي دي اكسيد اورانيوم با تغيير 4 پارامتر دما، PH اوليه، غلظت اوليه و زمان ماند كرديم كه با اتانول فوق بحراني باشرايط بسيار خوبي موفق شديم نانوپودر دي اكسيد اورانيوم توليد كنيم. كليد واژه ها: نانو ساختارها، دي اكسيد اورانيوم، تكنولوژي هيدروترمال، سولووترمال، تكنولوژي سيالات فوق بحراني

تاریخ ثبت: 1388/08/26
خلاصه اختراع:

راكتور ساخته شده كه حاصل تجربه و ايده هاي به كار رفته در راكتورهاي ساخته شده قبلي بود اين مزيت را دارد كه در مدت زمان كمتري گرم و به دماي تعادل با كوره مي رسد و قابليت نصب فشارسنج بر روي آن فراهم است و پودرهاي توليدي به آساني از آن خارج مي شود و سبك و قابل حمل با دست است و به جهت سطح مقطع كم دهانه آن احتمال نشت در دماي بالا و زمان ماند طولاني به حداقل مي رسد و اين نوع راكتور قابليت تحمل دماي 500 درجه و فشار 600 بار را در مدت زمان طولاني دارند. و در صورت بالا رفتن بيش از اندازه فشار داخلي سيستم نشت از كله گي صورت مي گيرد كه يك ضريب اطمينان است تا سيستم نتركد و توسط آن نانوپودرهاي مختلفي توليد و ارائه شده است.

تاریخ ثبت: 1388/07/26
خلاصه اختراع:

به دليل خواص و ويژگيهاي جديدي كه اكسيدهاي فلزي در صنايع از خود نشان داده اند امروزه تمايل بسيار زيادي به فراوري و كاربرد آنها وجود دارد و در اين راستا روشهاي متعددي براي توليد اين مواد پيشنهاد شده است. نانو ذرات اكسيد لانتانيم مثال خوبي از اين دسته است. ماده پيشرفته اي با پتانسيل بالا كه مي تواند در زمينه هاي مختلف نقش هاي جديدي را ايفا كند. نانو ذره اكسيد لانتانيم در ساخت مواد نانو ساختار از جمله كروميت لانتانيم مورد استفاده در لايه كاتدي پيلهاي سوختي اكسيد جامد، به عنوان نانو ذره مغناطيسي ، جهت حذف فسفات در بيومديكال و تصفيه آب، در ليزرهاي كريستالي و اپتيكي ، در نانو سيم ها، نانو الياف ها، آلياژهاي خاص، در كاتاليستها (به عنوان نمونه در ريفورمينگ با بخار اتانول)، همچنين در فرمولاسيون انتقال حرارت نانو سيالات و ... مي تواند استفاده شود. اين كاربردها ما را بر آن داشت تا در جهت توليد آن قدم برداريم.

موارد یافت شده: 5