لیست اختراعات با مالکیت
احسان پرندين
5 عدد
مولد نيروي برق از آب جاري با استفاده از پيچ ارشميدس . اين اختراع با استفاده از هدايت آب در يك كانال و انتقال انرژي پتانسيل آب به پيچ ارشميدس حول يك محور مولد نيرو مي باشد. كه در زمينه علمي مكانيك سيالات- هيدروليك مي باشد. اهميت برق در توليد و اقتصاد كشور يكي از مولفه هاي اصلي توسعه به شمار مي رود. انرژي الكتريكي از انواع انرژيهاي است كه داراي كاربردهاي منحصر به فردي بوده و ميتواند در برخي زمينهها جايگزين منابع انرژي مختلفي باشد، با شناسايي برق به عنوان منبع انرژي و برتري آن بر ساير انرژيها از لحاظ آثار زيست محيطي و با توجه به افزايش قيمتهاي سوختهاي فسيلي، گرايش به سرمايهگذاري در توليد برق افزايش يافته است. انرژي الكتريكي علاوه بر آنكه يك انرژي پاك ميتواند جايگزين انرژيهاي آلاينده محيطزيست شود، داراي كاربردهاي اختصاصي است كه شايد نتوان به جاي آن از ديگر منابع انرژي استفاده نمود. گذشته از اينكه برق به عنوان يك كالاي نهايي مصرفي(روشنايي) مورد استفاده قرار ميگيرد، اما قابليت مهم آن ورود به عرصه توليد به صورت يك نهاده است كه از اين مجرا ميتواند سطح توليد كل اقتصاد را نيز تحت تأثير قرار دهد. با توجه به اهميت نيروي برق در حال حاضر براي توليد برق از نيروگاه هاي زيستي ، آبي ، اتمي ، نيروگاه هاي فسيلي استفاده ميكنند . نيروگاه هاي زيستي از زباله هاي عالي براي توليد برق استفاده مي كنند كه مرغوبه به صرفه نيست به دليل هزينه ي زيادي كه براي راه اندازي نياز است و بازده كمي دارد. در نيروگا ه آبي از آب پشت سد استفاده مي شود كه با خروج آب پشت سد و راه اندازي توربين ها برق توليد مي شود و حال با توجه به وضعيت كم آبي كشور باز شدن دريچه خروجي آب پشت سد به تدريج شده است. براي نوليد برق از نيروگا هاي اتمي خيلي گرما و حرارت زيادي توليد مي كند و احتمال نشت وجود دارد كه باعث ايجاد آلودگي اتمي مي شود كه برطرف كردن اين آلودگي خيلي مشكل است. براي توليد برق از سوخت هاي فسيلي خيلي هزينه بردار و علاوه بر آن ايجاد آلودگي زيست محيطي مي كند و راه مفيدي براي توليد برق نمي باشد . با توجه به بررسي انجام شده در كل توليد برق با استفاده از اين نيروگاه ها آلودگي خاصي به همراه دارند
دستگاه پمپاژ آب از طريق انرژي آب هاي جاري كه در زمينه مكانيك سيالات – هيدروليك مي باشد. اين اختراع براي انتقال آب از يك پتانسيل كم به محلي با پتانسيل بيشتر با استفاده از به كار گرفتن نيروي جاري آب با بيشترين بازده . كه اين گونه دستگاه ها با عنوان رم پمپ ياد مي شده است . در زمينه فني مكانيك سيالات- هيدروليك مي باشد. پمپهاي آبي معمول حال حاضر، عمدتاً در دو دسته برقي و سوخت فسيلي قرار ميگيرندكه با توجه به افزايش سالانه بهاي حاملهاي انرژي، هزينههاي زيادي را دربر ميگيرند و از طرفي با محيطزيست سازگار نيستند. پمپهايي كه از نوع سوخت فسيلي هستند نيازمند تعمير و نگهداري بهصورت مستمر و هزينه سرويس و نگهداري مي باشد و تعمير و سرويس پمپهاي معمول حال حاضر، امري زمانبر بوده كه حداقل به فرد متخصص و يا ابزار تخصصي نيازمند است. گفتني است كه اين نوع پمپ قابلت استفاده داعم را ندارد و زمان بروز اشكال در سيستم مشخص نيست و به صورت آني مي باشد. اختراع حاضر با استفاده از انرژي جريان آب جاري و تبديل آن به ضربه هاي قوچي مانند براي انتقال آب به ارتفاع بالاتر . اين اختراع از هرگونه تعمير و انرژي براي راه اندازي دور است.
اجاق مسافرتي تاشونده چوب سوز اجاق مسافرتي تاشونده مورد بحث، شامل مجموعه اي از 6 صفحه فلزي، پين هاي لولا و دو بازوي نگهدارنده فلزي كه به آن پرچ شده است ميباشد. همچنين يك صفحه اضافه فلزي به همراه سه تيغه فلزي كه بعنوان لوازم جانبي و تكميل كننده كاربري اجاق عمل ميكنند. در ابتدا هر كدام از اين صفحات فلزي توسط دستگاه پانچ، برش ليزر يا ابزاري مشابه، طبق نقشه اختراع برش داده مي شوند. در مرحله بعد، زائده هاي بيروني صفحات مذكور توسط دستگاه لولا زن يا پرس تبديل به لولا مي شوند. هر دو صفحه مجاور هم با توجه به نوع و جهت تا شدن، فاصله مورد نياز درحالت تاشده و ضخامت ورق، لولاي منحصر به فردي دارد. اتصال اين صفحات به گونه اي است كه نيمي از حلقه لولا روي يك صفحه و نيمه ديگر در صفحه مجاور آن تعبيه شده كه به صورت كام و زبانه در هم قفل ميشوند و متصل شدن آنها به يكديگر توسط پين لولا كه به صورت دستي يا بكارگيري ابزار درون لولاها قرار ميگيرد، انجام مي شود. اجاق مسافرتي مذكور به گونه اي طراحي شده كه سه كاربري اجاق، منقل و بريان كن را داشته و به راحتي قابليت تبديل شدن به يكديگر را دارد. طراحي هر صفحه از طرفي به منظور بالا بردن بازده اجاق و از طرف ديگر به منظور تخت ماندن و عدم پيچش صفحات به دليل انبساط و انقباض دائمي اين صفحات در هر مصرف است. بعنوان وسيله گرمايي و يا اجاق پخت پز قابل حمل در شرايط مسافرتي يا اضطراري كه قابليت سوزاندن انواع سوخت هاي طبيعي را دارد. همچنين ميتوان از آن به عنوان پايه نگهدارنده براي تجهيزاتي مانند چراغ الكلي يا بنزيني يا نمونه هاي مشابه ديگر استفاده كرد.
اختراع حاضر مربوط باتري قابل تعويض ماژولار در وسايل نقليه برقي و جايگاه هاي شارژ و تعويض اين باتري ها است. در اين اختراع سعي شده با استاندارد سازي نوع خاصي از ماژول و سيستم ارتباطي آنها بستري فراهم شود كه از طرفي مدت زمان شارژ مجدد يك خودرو الكتريكي به حداقل رسيده و از طرف ديگر شبكه هوشمندي از خدمات اين نسل باتريها ارائه شود كه راندمان صنعت خودرو هاي الكتريكي را از منظر مصرف كننده خودرو، توليد كننده خودرو، توليد كننده باتري و محيط زيست بالا ببرد. ماژول هاي ارايه شده توانايي ساخت اشكال هندسي بالايي را داشته و محدوديتي براي طراحي خودرو هاي الكتريكي در آينده ايجاد نميكنند. همچنين اتصال و ارتباط الكتريكي آنها توسط سر باتري هاي مخصوص داراي اتصالات پنوماتيكي ترتيبي در حداقل زمان و دقت بسيار بالا انجام ميپذيرد.
دستگاه تثبيت فشار از طريق فشرده سازي هوا كه در زمينه علمي مكانيك سيالات و هيدروليك مي باشد . در حال حاضر براي ايجاد فشار از پمپ استفاده مي شود كه پمپ مصرف كننده برق و هزينه بردار مي باشد در صورتي كه اختراع اين اختراع يا دستگاه با استافده از قوانين فيزيك به طور كلي باعث تثبيت فشار اوليه ايي كه پمپ در مسير جريان ايجاد مي كند ، مي شود. به طور واضحه تر در زماني كه شير كنترل كننده جريان با زمي شود در ابندا فشار psi 60 را دارد . همان فشار پشت شير كنترل كننده كه عامل اصلي ايجاد اين فشار پمپ مي باشد . در زمان باز شدن شير به مدت خيلي كوتاه فشار خروج آب همان 60 psi مي باشد كه با گذشت اي مدت كوتاه افت كرده و به يك مقدار ثابت مي رسد حال اين سامانه از يك سري مخزن به صورت موازي تشكيل شده است كه يك ورود ي و يك خروجي دارد در زماني كه شير خروجي بسته باشد و شير ورودي باز شود آب در مخازن مي آيد و باعث فشرده شدن هوا در مخازن مورد نظر مي شود و در آخر با باز كردن شير خروجي سامانه آب با همان فشار 60 PSI به مدت زمان بيشتري كه حائز اهميت و قابل توجه مي باشد خارج مي شود . در كل اين سامانه فشار اوليه كه در پشت شير بسته هست را به مدت طولاني تري حفظ مي كند و مدت زمان افت فشار را به تاخير مي اندازد .
موارد یافت شده: 5