لیست اختراعات با مالکیت
بهداد مسگريان
1 عدد
براي سالم سازي شير از روش هاي متعدد پر هزينه و پر دردسري با ضريب خطاي بالا استفاده مي شود. صرف نظر از زمان لازم براي پاستوريزاسيون كه فقط در صنعت قابل اجراست - براي سالم سازي شير بايستي هزينه بالا و انرژي زيادي را صرف كرد. در اختراع حاضر سعي بر آن است كه شير در كمترين زمان ممكن با بيشترين ضريب اطمينان و انرژي كمتري نسبت به روش هاي حاضر پاستوريزه و آماده استفاده در هر زمينه اي مي شود. اين دستگاه مي تواند با تكنيك جديد خود انقلابي را در صنعت پاستوريزه پديد آورد. اين دستگاه عملا استفاده ي صريح دارد از قوانين اعمال فشار و افزايش حجم در مايعات با افزايش حجم فشار كاهش مي يابد. بنا به رابطه ي معكوس فشار و حجم با افزايش حجم فشار داخل تانك كم مي شود و اين كاهش فشار سبب كاهش دماي جوش شير خواهد شد. پس براي جوشانيدن شير انرژي كمتر لازم است. افزايش حجم را جك و صفحه اي كه آب بندي شده براي اعمال فشار است پس از ورود شير به تانك و كم كردن هواي بالاي شير تا حد به صفذر رسيدن با استفاده از سنسور موجود روي صفحه به عهده دارند. با اتمام عمليات ورود شير به تانك و تخليه ي هواي بالاي شير و زير صفحه جك دستور را از pic ريافت كرده و عمليات افزايش حجم تا چهار برابر حجم اوليه آغاز مي شود. اين افزايش حجم كاهش فشار و در نهايت كاهش نقطه ي جوش را به دنبال دارد. پس از عمليات افزايش حجم و نگه داراي در حجم ثانويه PIC با ارسال دستور به هيترهاي موجود بر بدنه ي تانك استيل هيترها شروع به كار كرده و شير را به جوش مي رسانند. پس از نگه داري شير به مدت 3 دقيقه در دماي جوش با دستور PIC جك خلاص شده و شير پس از عبور از سيكل فريون قبل از شير استيل به صورت پاستوريزه با دمايي بسيار پايين آماده استفاده است. ابتدا شير از طريق مجراي تعبيه شده در زير تانك استيل به تانك وارد مي شود. سنسورها پس از اتمام ورود شير فعال مي شوند و تمام هواي بين صفحه و شر داخل تانك تخليه مي شود. شروع عمليات افزايش حجم تا 4 برابر با اتمام كار سنسورها همزمان است. پس از آن هيترها شروع به فعاليت كرده و سپس جك به حالت قبلي بازگشته و شير پس از گذر از مجراي سرد محاط به سيكل فريوني از طريق شير استيل خارج مي شود. شير حاضر بدون صرف زمان و هزينه هاي بالا به صورت پاستوريزه در اختيار قرار مي گيرد.
موارد یافت شده: 1