لیست اختراعات با مالکیت
بهرام حسني
3 عدد
فرايند خشك كردن براي محصولات فصلي مانند ريواس كه در سال فقط چند ماه در دسترس مصرف كننده قرار مي گيرند اهميت زيادي دارد چون با اعمال اين فرايند علاوه بر جلوگيري از فساد امكان استفاده از اين محصول در تمام سال فراهم مي شود. در اين تحقيق بعد از خشك كردن ساقه ريواس و تعيين پارامترهاي سنتيكي خشك كردن و در نهايت تهيه پودر ريواس شاخص هاي كيفي شامل اسيديته و رطوبت PH شدت رنگ دانستيه و ويتامين ث اندازه گيري شد. اين شاخص ها در سه نمونه اي كه با دماي 50 و 60 و 70 درجه سانتي گراد و توسط آون خشك شده بود وهمچنين در نمونه خشك شده در آفتاب سنجيده شد. و در نهايت تست پنل براي انتخاب بهترين فرمولاسيون جهت تهيه چاشني از پودر ريواس انجام گرفت. نتايج نشان داد شرايط بهينه خشك كردن ساقه ريواس دماي 70C با بالاترين سرعت و كمترين زمان خشك كردن مي باشد در تهيه چاشني از پودر ريواس فرمولاسيوني كه حاوي 20 گرم پودر ريواس 5 گرم فلفل سفيد 2/5 گرم پودر خردل و 2/5 گرم جوز هندي بود از نظر پاتليست ها به عنوان بهترين فرمولاسيون انتخاب شد. در مقايسه نمونه ها از نظر حفظ خصوصيات كيفي نمونه خشك شده در آفتاب به روش سنتي كمترين امتياز را داشت.
موارد یافت شده: 3