لیست اختراعات با مالکیت
جواد ملكي
2 عدد
به منظور پوشش دهي نانو ذرات آهن از روش املسيون معكوس inverse emulsion استفاده شد. ابتدا 1 گرم نشاسته در 100 ميلي ليتر آب رئي همزن مغناطسي در ردماي 80 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت حل شده و سپس دما به 50 درجه سانتي گراد كاهش داده شد. در ادامه 15 ميلي ليتر از محلول نانو ذرات آهن كه حاوي 90 ميلي گرم آهن صفر است به محلول نشاسته افزوده شد و اختلاط به مدت 15 دقيقه ادامه يافت. از سوي ديگر 25 درصد گرم پلي وينيل الكل وزني مولكولي 22000 گرم بر مول سخت شركت RIEDEL –DE HAEN به عنوان سورفكتانت در 50 ميلي ليتر آب روي همزن به مدت 1 ساعت سپس فاز آبي محلول PVA به محلول نشاسته نانو ذرات آهن تهيه شد. در مرحله بعد اين فاز آبي به صورت قطره قطره به 300 مول فاز آلي شامل مخلوط سيكلوهگزان كلروفروم 1 به 4 در زير هموژنايز مدل 600 DIAX محصول شركت HEIDOLPH با دور 20050 RPM به خمدت 5 دقيقه افزوده شد. سپس امولسيون به دست آمده به مدت 1 ساعت روي همزن 50 درجه سانتي گراد قرار گرفت تا حلال هاي آلي خارج شوند.در پايان محلول حاوي ميكروسفرها فيلتر و با آب دو بار تقطير شستشو داده شدند و در ويل هاي رابرسيل شده در دماي يخچال نگهداري شدند.
خلاصه به منظور سنتز نانو ذرات آهن صفر از روش شيميايي استفاده شد. در اين روش سنتز ذرات نانوي فلزي بر اساس احياي يون هاي فلزي با احيا كننده هاي شيميايي صورت مي گيرد. در اين روش 25ميلي ليتر محلول 84/1مولار Na8H4 (محصولMerck )به صورت قطره قطره به 50 ميلي ليتر محلول 18/0 مولار FeCl3.6H20 (محصول merck )حاوي 5/2 درصد حجمي محلول سورفكتانت نشاسته طبق واكنش زير اضافه شد. اين محلول به مدت ٩٠ دقيقه در زير همزن مكانيكي با پره شيشه اي (ساخت شركت شيمي فن، ايران) با دور rpm 400 مخلوط شد. در ضمن كليه محلول ها در آب دو بار تقطير و يونيز شده آماده شدند. جهت آماده سازي سورفكتانت نشاسته، ابتدا نشاسته گندم خريداري شده از شركت merck در دماي ٨٠ درجه سانتيگراد در آب حل شد، سپس ۵ ميلي ليتر حجمي اسيد كلريدريك به اين محلول اضافه و جوشانده شد. در ادامه محلول را به دماي محيط رسانده و فيلتر گرديد. ا ز محلول فيلتر شده به عنوان سورفكتانت در مرحله سنتز نانو ذرات آهن استفاده شد.
موارد یافت شده: 2