لیست اختراعات با مالکیت
حسام رمضان زاده
3 عدد
موضوع اين اختراع يك دستگاه اسانسگير خانگي هوشمند با استفاده از كولر ترموالكتريك ميباشد كه در آن مخلوط بخار آب و اسانس عبوري از لوله كندانسور، به دليل سرد بودن ديواره لوله به مايع اسانس تبديل ميشود. در اين اختراع مايع مبرد در يك سيكل بسته كار ميكند بدين صورت كه، بين محفظه كندانسور و رادياتورهاي آب متصل به قسمت سرد كولر ترموالكتريك، گردش ميكند و همواره دماي مبرد را خنك نگه ميدارد. براي تنظيم دماي مايع مبرد موجود در كندانسور از يك سنسور دماي مقاومتي استفاده شده است. در اين سيستم به شخص استفاده كننده امكان تنظيم دماي دلخواه كندانسور داده شده است. در اين اختراع براي گردش آب از پمپ آب 12 ولت و براي دفع گرماي مدول هاي ترموالكتريك از هيت سينك و فن استفاده شده است. اين دستگاه به دليل حجم كم مايع مبرد در گردش و استفاده از كنترل دمايي از نظر انرژي و مصرف ماده بهينه است.
موضوع اين اختراع ساخت يك دستگاه اسانس گير يكپارچه سرمايش مستقيم با استفاده از اثر پلتير ميباشد كه در آن مخلوط بخار آب و اسانس با عبور از كانال انتقال بخار وارد كندانسور شده و به دليل سرد بودن ديواره كندانسور به مايع اسانس تبديل ميشود. در اين سيستم ديواره هاي محفظه كندانسور به وسيله المان هاي ترموالكتريك متصل سرد ميشود. در اين اختراع براي گردش آب در رادياتورهاي خنك كننده مدول هاي ترموالكتريك از پمپ آب 12 ولت استفاده شده است. سيستم كاري اين دستگاه به گونه اي طراحي شده است كه بويلر و كندانسور دستگاه در يك مجموعه يكپارچه واقع شده اند كه اين موضوع از فضاي اشغال شده توسط دستگاه به شدت ميكاهد. در اين دستگاه به دليل تماس بدون واسطه ماژول هاي خنك كننده با ديواره كندانسور بازدهي دستگاه بسيار بالاست.
طراحي و ساخت دستگاه زمان بندي پيش انطباقي عنوان لاتين Design and made of anticipation coincident apparatus در تمام تحقيقاتي كه در زمينه زمانبدي پيش انطباقي صورت پذيرفته است محققان با دستمايه قرار دادن عواملي بر قابليت پيش بيني افراد تاثير مي گذارند، به بررسي جنبه هاي مختلف اين موضوع پرداخته اند. براي دستيابي به اين مهم، نياز به دستگاهي است كه بتوان تمام متغيرهاي موجود و اثرگذار بر توانايي پيش بيني افراد را با استفاده از آن به آزمايش گذراد و از طرفي از دقت بالايي هم برخوردار باشد. دستگاه زمان بندي پيش بين باسين، كاربرد بسيار محدودي دارد به طوري كه با كمك آن تنها مي توان به دامنه محدودي از اطلاعات دست پيدا كرد. بنابراين، اين طرح به دنبال طراحي و ساخت دستگاهي است كه ابعاد مختلف تكاليف مربوط به پيش بيني را مدنظر قرار داده و انجام بسياري از تحقيقات بديع و نو را در اين حيطه ممكن و آسان گرداند. از آنجا كه نرم افزار مي بايستي از روايي و پايايي قابل قبولي برخوردار باشد لذا مرحله بعد از طراحي و ساخت نرم افزار، بررسي روايي و پايايي آن است. روايي اين نرم افزار با استفاده از همبستگي امتيازات آزمودني ها در اجراي تكاليف زمان بندي پيش بين با استفاده از هر دودستگاه ( دستگاه تهيه شده و دستگاه زمان بندي پيش بين باسين ) مورد بررسي قرار گرفت . براي تعيين پايايي دستگاه از روش آزمون مجدد استفاده شد و در طي آن، از تعداد مشخصي آزمودني در دو مرحله آزمون به عمل آمد. به منظور تعيين روايي نرم افزار، تعداد داوطلب با سنين يكسان كه هيچكدام از آنها با دستگاه هاي مربوطه آشنايي نداشتند انتخاب و تكليف ملاك را با استفاده از هر دو دستگاه اجرا كردند. همبستگي بين امتيازات حاصل از اجراهاي افراد در دودستگاه (ضريب همبستگي پيرسون) ، مشخص كننده ميزان روايي نرم افزار مورد نظر است كه ميزان آن 0.83 به دست آمد. همچنين به منظور تعيين پايايي نرم افزار، تعداد 100 داوطلب با سنين يكسان تكليف را در دو بازه زماني جداگانه توسط نرم افزار مورد نظر اجرا كردند. همبستگي بين نمرات افراد در اين دو اجرا (همبستگي پيرسون) برابر 0.87 بود كه نشان دهنده پايايي دستگاه است.
موارد یافت شده: 3