لیست اختراعات با مالکیت
خانم سارا نانواکناری
2 عدد
پسماند به مواد جامد، مايع و گاز (غير از فاضلاب) گفته مي شود كه به طور مستقيم يا غيرمستقيم حاصل از فعاليت انسان بوده و از نظر توليدكننده، زائد تلقي مي شود. عمده ترين پسماندهاي آسيب رسان به محيط زيست كه از بين بردنشان بسيار هزينه بر مي باشد و پيامدهاي جانبي بسياري دارد، پسماندهاي تر يا زباله هاي تر مي باشد. بهره برداري درست از زبالههاي تر، ميتواند آنها را در مسير تهيه كمپوست و يا تأمين خوراك دام قرار دهد تا مجدداً براي رشد گياهان و يا خوراك دام از آنها استفاده شود. بنابراين استفاده درست از اين پسماندها مي تواند در كاهش اثرات منفي اين نوع زباله (بويژه شيرابه) و هزينه هاي مربوط به بازيافت آن توسط سازمان هاي مرتبط مانند شهرداري و يا مديريت پسماند به طور قابل توجهي مؤثر باشد. علاوه بر اين موارد، از كمپوست توليد شده مي توان به عنوان كود در فضاي سبز و يا مزارع باغي و كشاورزي استفاده كرد و مصرف كودهاي شيميايي را كاهش داد و از اين طريق نيز به حفظ محيط زيست و توسعه پايدار كمك كرد. در اين پيشنهاد اختراع با توجه به توضيحات، از دستگاه خشك كن پيوسته تبديل پسماند تر با تكنولوژي مايكروويو براي توليد محصولات با ارزش(خوراك دام و كود) استفاده مي شود.
دستگاه خشك كن تركيبي بسترسيال-مايكروويو-مادون قرمز براي خشك كردن شلتوك در اين طرح، بهعنوان نسل جديدي از خشك كن هاي شلتوك، از چند ديدگاه قابل ارزيابي است. يكي از اين ديدگاهها استفاده از چند خشك كن مختلف به صورت تركيبي و همزمان است كه به دليل داشتن توان حرارتي بالا باعث تسهيل در فرايند انتقال حرارت و جرم گشته و زمان خشك كردن شلتوك را كه يك پارمتر بسيار مهم در صنعت محسوب مي شود را به طرز چشمگيري كاهش مي دهد. ديدگاه بعدي اين است كه با توجه به كاهش زمان خشك كردن، توانستيم ميزان مصرف انرژي را نيز به طور چشمگيري كاهش دهيم. در اين طرح ما توانستيم به برنج سفيد با ميزان جذب آب، ازدياد طول، سفيدي و راندمان برنج سفيد سالم بالا كه همگي از پارامترهاي بسيار مهم در فرايند خشك كردن شلتوك مي باشند دست پيدا كنيم. اين طرح ميتواند در مصارف تجاري و صنعتي در فرايند خشك كردن شلتوك و براي توليد برنج سفيد سالم با راندمان بالا مورد بهرهبرداري قرار گيرد.
موارد یافت شده: 2