لیست اختراعات با مالکیت
خانم ساناز صنایعی
1 عدد
عنوان: توليد صنعتي دوغ ايراني بر پايه شيرشتر زمينه فني: توليد محصولات تخميري لبني مشكل فني: مشكل اساسي ازشيرشترعدم تشكيل لخته جهت توليد ماست مي باشد. به طور سنتي شتر داران ازشير باقي مانده شتر به عنوان مايه ماست، نوشيدني تخميري لبني توليد مي كنند اما غير بهداشتي محسوب مي شود. توليد دوغ صنعتي شتر مي تواند نوشيدني سالم بهداشتي ومناسبي براي افراد مبتلا به بيماري ديابت نوع يك باشد. بنابراين انتخاب روش مناسب توليد صنعتي دوغ حاصل از شير شتر موجب مي گردد تا مصرف كننده ضمن برخورداري از يك ماده غذايي مفيد از اثرات سلامتي بخش ناشي از مصرف آن برخوردار شود. تكنيك ساخت: پس ازدريافت شير، نمونه توسط بن ماري دردماي90-85 درجه سانتي گراد به مدت 30 دقيقه حرارت داده، تا پاستور گردد سپس تا دماي 42 درجه سانتي گراد خنك كرده و به آن ميكروارگانيسم آغازگرماست اضافه نموده و در گرمخانه 40-37 درجه سانتي گراد به مدت 270 دقيقه نگهداري شد، زماني كهpH نمونه به 4.6رسيد نمونه حاصل را تا دماي4 درجه سانتي گراد خنك كرده و به آن به نسبت1:1 آب و به ميزان 5/0% نمك اضافه نموده و توسط مخلوط كن يكنواخت مي گردد و تحت شرايط استريل نمونه ها به بطري انتقال مي يابد.
موارد یافت شده: 1