لیست اختراعات با مالکیت
خانم نازنین زند
1 عدد
بكارگيري تركيب اسانس ميخك هندي و آب پلاسمايي شده براي نگهداري ميوه هاي استوايي (گواوا، آووكادو، انبه) بكارگيري يك تركيب مي باشد كه در آن به كمك آب پلاسمايي شده و اسانس ميخك هندي كه اثر ضد ميكروبي فوق العاده اي دارد به مدت 10 دقيقه عمليات ضدعفوني و از بين بردن كليه عوامل رشد ميكروبي و ايجاد فساد ميوه هاي استوايي را از بين مي برد.. ميوه گواوا ابتدا توسط اسانس ميخك هندي ضد عفوني شده و سپس در آب پلاسمايي شده قرار مي گيرد. در اين فرآيند كليه عوامل بيماري ميوه بطور كامل از بين رفته و موجب سلامت و ايمني محصول و افزايش عمر ماندگاري ميوه هاي گرانبها و گران قيمت استوايي مي گردد. و از تلفات و صدمات و آلودگي هاي حين نگهداري و حمل و نقل به كمك آب پلاسمايي شده و اسانس ميخك هندي جلوگيري نموده و موجب افزايش عمر ماندگاري ميوه هاي استوايي مي گردد
موارد یافت شده: 1