لیست اختراعات با مالکیت
خدماتي سپهر پرديس اروند
1 عدد
از جمله تركيباتي كه موجب اثرات سلامت زايي نان مي شود استفاده از آرد بلوط در غني سازي نان است. ولي بدليل داشتن بعضي تركيبات ضد تغذيه اي استفاده از آن با مشكل مواجه شده است. تاكنون جهت توليد نان هاي تست و غني سازي آنها كارهاي زيادي انجام شده است كه با اضافه كردن ماده مورد نظر به خمير حاصله و طي كردن مراحل پخت غني سازي نان انجام مي شود. ولي در اين نوع غني سازي، ماده غني كننده با مشكلاتي مواجه است و اضافه كردن آن به خمير نان به شيوه روش هاي پيشين باعث مشكلاتي از جمله مسموميت و كاركرد نامناسب دستگاه گوارش مي شود، به همين جهت بايد روشي جهت كاربرد اين ماده جهت غني سازي بكار برد. ايده اصلي فرمولاسيون كنوني استفاده از ميوه درخت بلوط تانن گيري شده به عنوان يك ماده فراسودمند است كه علاوه بر دارا بودن خاصيت آنتي اكسيداني حاوي اثرات تغذيه اي و ضدميكروبي جهت استفاده در نان تست با خاصيت فراسودمندي بالا مي باشد. از جمله مزاياي اين اختراع مي توان به: به دليل داشتن خواص فراسودمندي بلوط از كيفيت تغذيه اي بالايي برخوردار است، طبيعي و سنتي بودن نان تست بلوط، كم هزينه بودن فرآوري بلوط و عرضه آن در صنعت، داراي خاصيت هايي از جمله: داراي خواص منقبض كننده و ضداسهال، درمان بواسير، بهبود جريان خون، خاصيت سيركنندگي كه به دليل فيبر بالاي آن مي باشد، اشاره كرد و به عنوان ميان وعده رژيمي و يا همراه با غذاي اصلي روزانه بكار مي رود و در جلوگيري و درمان بيماري هاي گوارشي كاربرد دارد.
موارد یافت شده: 1