لیست اختراعات با مالکیت خسرو معدني پور
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1395/04/16
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر با عنوان: سنتز فوتو ترمال گرافن اكسايد كاهش يافته در محيط آبي با استفاده از ليزر پالسي Nd:YAG در زمينه شيمي، فيزيك، مهندسي مواد، الكترونيك و انرژي هاي نو ارائه شده است. گرافن با داشتن هدايت الكتريكي بالا، جذب مناسب تابش، انعطاف پذيري مكانيكي و مساحت سطح ويژه بالا كاربرد گسترده اي در سنسورها، ابرخازن ها، باتري ها و سلول هاي خورشيدي دارد. در حال حاضر روش هاي متنوعي براي توليد اين ماده ارزشمند وجود دارد كه هر كدام داراي معايبي مي باشند. لايه برداري مكانيكي براي توليد انبوه اين ماده مناسب نيست. روش هاي شيميايي گرافن نامطلوبي به لحاظ كيفيت (هدايت الكتريكي) به دست مي دهند. روش CVD نياز به تجهيزات پرهزينه اي دارد كه منجر به افزايش قيمت محصول نهايي مي شود. در اختراع حاضر گرافن با استفاده از امواج ليزر در يك محيط آبي و با استفاده از پيش ماده ي اكسيد گرافن تهيه شد. مزيت آن عدم استفاده از مواد احيا كننده ي شيميايي سمي، كنترل بهتر شرايط واكنش بدون نياز به دماهاي بالا است. محصول حاصل از اين روش عاري از ناخالصي هاي به جا مانده از مواد شيميايي واكنش نداده است. گرافن حاصل از كيفيت مطلوبي به لحاظ هدايت الكتريكي برخوردار است.

تاریخ اظهارنامه: 1396/05/28
تاریخ ثبت: 1397/02/04
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر با عنوان معرفي اسيد فرميك به عنوان محيطي مناسب براي احياي اكسيد گرافن با ليزر سبز532 نانومتردر زمينه ي شيمي، فيزيك، مهندسي مواد، الكترونيك و اپتوالكترونيك مي باشد. در اين كار ابتدا اكسيد گرافن با استفاده از روش هامرز بهبود يافته سنتز شد. سپس اكسيد گرافن احيا شده با استفاده از امواج ليزر پالسي Nd:YAG با طول موج 532 نانومتر و در سه محيط آب، اتانول و اسيد فرميك تهيه شد. نتايج حاصل از اسپكتروسكوپي، پراش پرتو ايكس و هدايت سنجي نشان داد اسيد فرميك از توانايي بالايي براي احياي اكسيد گرافن تحت تابش ليزر و توليد اكسيد گرافن احيا شده بدون ايجاد محصولات جانبي، با راندمان بالا، در مدت زمان چند دقيقه، هدايت الكتريكي مناسب و كيفيت مطلوب برخوردار است. اكسيد گرافن احيا شده با هدايت الكتريكي مطلوب امروزه كاربرد وسيعي در تهيه ي سنسورها، ابرخازن ها، باتري ها و سلول هاي خورشيدي دارد. در چند سال اخير اين ماده در تهيه ي تجهيزات الكترونيكي و اپتوالكترونيكي و لايه نازك هاي شفاف و هادي الكتريسيته جهت كاربرد در سلول هاي خورشيدي، پنجره هاي هوشمند، صفحات لمسي هوشمند و ديودهاي نشر نور (LED) مورد استفاده قرار گرفته است.

تاریخ اظهارنامه: 1387/09/13
تاریخ ثبت: 1388/03/13
خلاصه اختراع:

دستگاه اندازه گيري جابجايي هاي زير ميكرون با استفاده از تابع خود همبست

تاریخ اظهارنامه: 1387/05/06
تاریخ ثبت: 1387/05/14
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/05/06
مالک/مالکان: خسرو معدني پور
تاریخ ثبت: 1387/05/14
مخترع/مخترعان: خسرو معدني پور
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1392/10/25
خلاصه اختراع:

استفاده از فيبر نوري به عنوان حس¬گر به سبب سبك بودن و انعطاف پذير بودن، مصونيت در برابر تداخل¬هاي الكتريكي و مغناطيسي، قابليت كنترل از راه دور، قابليت مولتي پلكس و شبكه شدن و انتقال بلادرنگ و برخط داده¬ها مدتها است كه در صنايع مختلف مورد توجه واقع شده است؛ نياز به يك حس¬گر براي كنترل عملكرد ترانسفورماتورهاي قدرت كه از عناصر اصلي و گران ‌قيمت و حساس شبكه هاي انتقال برق هستند و داراي محيط با دسترسي دشوار مي¬باشند به حس¬گرهاي فيبر نوري امكان ورود به اين سيستم ها را مي¬دهد. عيوب مكانيكي از جمله جابجايي محوري ترانس مي¬تواند نشانه بروز ايراد در ترانس باشد و بايد با تشخيص به هنگام امكان خارج شدن آن را از مدار فراهم نمود از ميان روش¬هاي نوري موجود براي اندازه¬گيري به كمك فيبر نوري ، روش تداخلي ماخ-زندر يك روش بسيار دقيق به شمار مي¬رود كه در صورت كاستن خطاهاي عملكرد آن، با ايزوله كردن و استفاده از روش¬هاي دمدولاسيون، قابليت تشخيص بلادرنگ آن بسيار بالاست. در اين روش پرتوهاي گذرنده از دو بازوي فيبري همسان كه يكي به عنوان حس¬گر و ديگري به عنوان مرجع استفاده مي¬شود، با يكديگر تداخل مي¬كنند. در حقيقت تداخل ناشي از اختلاف فاز امواج نوري ، حاصل از تغييرات محيطي (حرارتي و مكانيكي) پيرامون فيبر حس¬گري، است. بدين ترتيب مي¬توان با يافتن اختلاف فاز به ارزيابي وشناسايي و اندازه¬گيري اين تغييرات با دقت بسيار بالا پرداخت. توجه به حساسيت اين نوع حس¬گر و پردازش صحيح سيگنال در درستي نتايج بسيار حايز اهميت است. دراينجا تغييرات محوري با يك مدل ترانس و به كمك يك بالابر شبيه سازي شده است و عملكرد حس¬گر فيبر نوري بر آن آزمايش شده است.

موارد یافت شده: 7