لیست اختراعات با مالکیت
دانشگاه صنعتی مالک اشتر
57 عدد
در اين اختراع مقادير ناچيز ناخالصي هاي موجود در هيدروژن با استفاده از تكنيك پيش تغليظ، شير 10 طرفه با استفاده از دستگاه كروماتوگرافي گازي مجهز به 2 آشكارساز TCD و FID و ستونهاي غربال مولكولي و پروپك Q اندازه گيري شده است. از اين تكنيك ميتوان براي اندازه گيري مقادير ناچيز ناخالصي ها كه با استفاده از آشكارسازهاي معمول دستگاه كروماتوگرافي گازي قابل اندازه گيري نيستند، با صرف زمان و هزينه كم طي يك مرحله اندازه گيري نمود. طرح پيشنهادي در اختراع موجود نسبت به كارهاي قبلي صورت گرفته ساده تر ميباشد و با نصب ستون پيش تغليظ بر روي شير 10 طرفه ميتوان ناخالصي ها را بدون باز و بسته نمودن ستونها، بطور همزمان با استفاده از 2 ستون اندازه گيري نمود. در اين اختراع ناخالصي هاي موجود در هيدروژن با عبور حجم مشخصي از هيدروژن در ستون پيش تغليظ (ستون حاوي 1 گرم سيليكاژل) كه درون حمام نيتروژن مايع قرار دارد، تغليظ شده و پس از آن با تغيير وضعيت شير نمونه گيري و با عبور گازحامل به ستون كروماتوگرافي و آشكارساز وارد شده و ناخالصيها اندازه گيري مي شوند.
در اين اختراع با استفاده از فرآيندي مؤثر، مطمئن و ارزان با بيشترين بازدهي براي بازيافت بهينه تانتالوم از قراضههاي تانتالوم و توليد نانوپودر تانتالوم جهت استفاده در صنعت الكترونيك، پزشكي، هوافضا و نظامي استفاده شد. تانتالوم جزء فلزات گرانقيمت ميباشد و معادن آن بهصورت محدود در سراسر جهان وجود دارد. به دليل مشكلاتي چون آلوده شدن پودر تانتالوم به ناخالصيها، امكان اكسيد شدن آن و دشوار بودن تهيه مستقيم پودر از قراضه تانتالومي به دليل دماي ذوب بسيار بالاي تانتالوم (3017 درجه سانتي¬گراد) بايستي از روشهاي جايگزين براي بازيافت آن استفاده كرد. در اين اختراع از روش فرآيند احياي حرارتي اكسيد تانتالوم استفاده شد. در اين كار ابتدا با استفاده از كوره الكتريكي مجهز به سيستم گردش هوا، در دماي 1000 درجه سانتيگراد قراضههاي تانتالوم به اكسيد تانتالوم تبديل شد و سپس با انجام فرآيند احياي حرارتي اكسيد تانتالوم با منيزيم در داخل راكتوري از جنس فولاد زنگ نزن 316 و در دماي 1150 و اسيد شويي هاي انجامشده در مرحله بعدي، توانسته شد پودر تانتالومي با اندازه متوسط ذرات 29 نانومتر و مورفولوژي شبه كروي را توليد كرد. عمده آناليزهاي مورداستفاده در اين كار آزمون پراش پرتوايكس (XRD) و ميكروسكوپ الكتروني روبشي گسيل ميداني (FE-SEM) بودند. پودر توليدشده در اين اختراع براي ساخت قطعات الكترونيكي مانند خازن بسيار مطلوب بوده و قابلاستفاده ميباشد
خلاصه در پرونده يافت نشد به تصوير شرح و توصيف مراجعه شود.
اين دستگاه شامل دو قسمت ببسيم و با سيم مي باشد. قسمت بيسم شامل بورد سخت افزار كنترلي، كابل رابط سريال و يك برنامه نرم افزار اجرايي مي باشد. مي توان با اتصال پورت سريال كامپيوتر به پورت تعبيه شده روي بورد كنترل و با اجراي نرم افزار اجرايي با اتصال پين هاي مربوطه به سيگنال كنترل موتورهاي خارجي به هر تعداد دلخواه بين 1 تا 8 موتور، محور اين موتورها را به صورت مجزا كنترل نمود. از خاصيت هاي اين دستگاه آن است كه مي توان با دادن زاويه خاصي به هر موتور و زدن دگمه Save براي هر تعداد دفعه دلخواه موقعيت موتورعها را به ترتيب به ميزان تعداد دفعات ذخيره سازي تغيير مكان داد. وجود واسط گرافيكي با كاربري راحت توسط ماوس رايانه و كنترل انواع موتورها توسط اين دستگاه از خصوصيات بارز اين دستگاه مي باشد. اين دستگاه شامل قسمت بيسيم نيز است كه با اتصال جعبه گيرنده به پورت رايانه مي توان موتورها را تا فاصله 200m با مانع و 300m بدون مانع كنترل كرد. خصوصيات منحصر به اين ربات در ادعانامه و توضيحات تفصيلي آورده شده است.
در اين پروژه هدف طراحي و ساخت ليزر CO2 با توان خروجي حداكثر 40 وات مي باشد اين گزارش در 7 بخش تنظيم شده است ابتدا در فصل 3 اصول ليزرهاي گازي بررسي مي شود در فصل 4 مكانيسم ليزر در ليزرهاي CO2 و انواع ليززهاي CO2 شرح داده مي شوند. در فصل 5 اجزاء يك ليزر CO2 با دمش طولي به همراه تمام تجهيزات به كار رفته در آن شرح داده مي شود در فصل 6 معادلات طراحي ليزر CO2 آورده مي شود در فصل 7 فهرست قطعات و تجهيزات مورد نياز به همراه نقشه هاي مربوطه و يا اطلاعات فني مورد نياز آورده شده است.
موارد یافت شده: 57