لیست اختراعات با مالکیت
داود ايرجي
6 عدد
پروب متحرك دوبعدي مركب ماخ ـ لانگمير داراي سيستم اندازه گيري يك وسيلۀ تشخيصگر پلاسما است. زمينۀ فني آن، فيزيك پلاسما، لايه نشاني توسط پلاسما و دانش پلاسماي توكامك مي باشد.اين پروب از پنج وجه دايره اي از جنس فولاد ضدزنگ 304 به قطر 8 ميليمتر ساخته شده است كه هر كدام از وجوه روي يك وجه از مكعبي به ابعاد cm1.2×cm1.2×cm1.2كه به عنوان نگهدارنده و عايق بين صفحات ساخته شده است، قرار گرفته اند. پايه پروب نيز يك لولۀ سراميكي به طول cm 10 و قطر cm1 مي باشد كه روي وجه ششم نگهدارنده مكعبي قرار گرفته و سيم هاي انتقال جريان وجوه پروب از داخل آن رد شده اند. از رزين اپوكسي به عنوان عايق و نگهدارنده صفحات استفاده شده است. اين پروب عدد ماخ و شار ذرات در دو بعد (وجه 1 تا 4) و چگالي پلاسما (با استفاده از وجه پنجم به عنوان پروب لانگمير تكي) را به صورت همزمان مي تواند اندازه بگيرد. به منظور اندازه گيري جريان وجوه پروب، سيستم اندازه گيري الكترونيكي ساخته شده و به صورت مجتمع داخل جعبه اي قرار گرفته است. سيستم فيدترو نيز جهت قرار دادن پروب در نقاط مختلف پلاسما، ساخته شده است.
ازن يك مولكول سه اتمي ناپايدار است و زماني كه با ميكروارگانيسم هاي اطراف خود تماس پيدا مي كند باعث تخريب غشاء بيروني و از بين رفتن آنها مي شود. در اين اختراع، جاكفشي آنتي باكتريال كفش كه با استفاده از تكنولوژي ازن، فرايند ضدعفوني و استريل كردن كفش هاي آلوده و ميكروبي انجام مي شود، ساخته شد. اين جاكفشي داراي يك محفظه مي باشد كه براي قرار دادن يك جفت كفش، مناسب مي باشد. گاز ازن كه توسط ژنراتور ازن توليد مي شود از طريق دو عدد نازل كه بر روي لبه پشت كفش قرار مي گيرند به داخل كفش دميده مي شود. در اثر واكنش ازن، تمامي باكتري ها، قارچ ها و ويروس هاي داخل كفش از بين مي روند و بوي نامطبوع كفش كه ناشي از فعاليت اين موجودات مي باشد، حذف مي شود. براي جلوگيري از انتشار گاز ازن به محيط اطراف، محفظه جاكفشي كاملا نشت بندي شده است و از يك نوار لاستيكي در اطراف درب محفظه استفاده شده است تا از خروج گاز ازن جلوگيري شود. همچنين در خروجي دستگاه يك فيلتر ازن نصب شده است كه به طور كامل باعث تجزيه ازن و جلوگيري از انتشار آن به محيط اطراف مي شود. اين مهمترين مزيت اين دستگاه است كه باعث مي شود بتوانيم در محيط هاي كوچك و بسته از آن استفاده كنيم.
دستكش انتي باكتريال مجهز به سيستم ضد عفوني كننده, وسيله اي است براي ضد عفوني نگه داشتن دستها در برابر انواع الودگي ها در زمينه مهندسي پزشكي طراحي شده است .مقصود از اين اختراع داشتن دستكشي كه بتوان با اطمينان كامل از لحاظ بهداشتي ايمن بوده و ديگر نگران انتقال هر گونه آلودگي را از طريق دست نباشيم در حال حاضر ما براي پيشگيري از آلودگي از دستكشهاي معمولي استفاده ميكنيم و حتي دستكشهاي جراحي مخصوص نيز لايه بيروني ممكن است الوده شود و باعث انتقال الودگي گردد .و همچونين اين دستكشها يك بار مصرف ميباشند .از اين رو در اين دستكش اختراعي ما توسط يك سيستم اتوماتيك بخار سرد ساز فراصوت مايع ضد عفوني و انتي باكتريال را بخار نموده وبا تزريق اين بخار بين دولايه از دستكش مخصوص كه لايه روي داراي تراواي نسبي از جنس الياف نانو ميباشد و طي زمانها و دوره هاي تنظيمي خودمان كه بر اساس حساسيت محيط از لحاظ الودگي تنظيم ميشود باعث اغشته شدن لايه روي به مواد انتي باكتريال و ضد عفوني كامل دست خواهد شد . با بكارگيري اين سيستم هوشمند ديگر ترسي از الودگي وانتقال ان از طريق دست نخواهيد داشت زيرا دست شما هميشه اغشته به مواد انتي باكتريال است و نياز به مصرف زياد آب براي شست و شو نميباشد,ذكر اين نكته حايز اهميت است كه حتي با تماس دستكش با محيطها و اجسام الوده اين سطوح نيزضد عفوني خواهند شد زيرا لايه روي دستكش اغشته به موادانتي باكتريال ميباشد.
در راستاي استفاده از منابع پلاسماي چگال در كاربردهاي متفاوت، نياز به بكارگيري روش هاي جديدي است كه چگالي پلاسما و كارآيي آنها را نسبت به قبل افزايش دهد. آنچه كه تابحال در هر اختراعي يا مقاله اي مورد بررسي قرار گرفته در واقع براي رسيدن به هدف ارتقاي منابع پلاسما بوده است. منابع پلاسماي هليكون جزء منابع چگال بشمار مي آيند كه از چهار نوع آنتن مرسوم در آن استفاده مي شود. اما اين نوع آنتن ها داراي عدم تقارن الگوي موج انتشار يافته مي باشند كه خود منجر به كاهش توان جذبي و چگالي پلاسما و ايجاد اتلاف ناشي از برخورد الكترون ها با ديواره هستند. در اختراع موردنظر جهت برطرف كردن مشكلات پيشين از يك آنتن ناگوياي دو پورت جهت انتشار امواج هليكون با الگوي متقارن كه در آن پورت ها بصورت كاملا موازي هم قرار گرفته اند، مي باشد. آنتن طراحي و ساخته شده مي توان چگالي پلاسما را 40 تا 60درصد با حذف اثر پورت ورودي افزايش دهد. تمام بررسي ها براساس 7 دستگاه پلاسماي ساخته شده در دنيا توسط نرم افزار پرقدرت كامسول صورت گرفته است. بررسي ها در اين سيستم نشان مي دهد كه تقارن الگوي موج جزء پارامترهاي تعيين كننده براي داشتن منبعي كارآمد است كه تابحال در اين مورد نه به آن اشاره شده و نه گزارشي انتشار يافته است. بنابراين اين طرح مي تواند به نوبه خود منجر به ارتقاي بيشتر منابع پلاسماي هليكون به منظور استفاده در صنايع متفاوت باشد.
دستگاه برش تلفيقي دايره اي و مته اي توسط استراكچر ستاره اي پرتابل, وسيله اي است كه جهت انجام انواع برش هاي مختلف , هر گونه صفحه با جنس و ابعاد مختلف در راستاي محور x,y جهت استفاده در محيط كار با قابليت حمل توسط صنعتكاران مورد استفاده قرار ميگيرد.عيب دستگاهاي موجود در زمينه برش اولا قابليت برشهاي مختلف به وسيله يك دستگاه رو نداشته و اگر اين قابليت را دارا باشند اكثرا پرتابل نبوده و قابليت بردن در محيط كار و استفاده از ان را ندارند همچونين اين دستگاه ها در صورت عدم حضور برق عملا غير قابل استفاده ميشوند و دقت برش و همچونين ايمني پاييني دارند كه در دستگاه موجود با تكنيكي خاص و منحصر به فردو با بهره گيري از يك موتور مستقل و استفاده از ياتاقان هاي مخصوص و طراحي شده نيروي محرك جهت بهره گيري براي بخشهاي مختلف دستگاه به منظور برشهاي متفاوت اعمال شده و برشهاي مختلفي را ميتوان با جنس قطعه كارهاي متفاوت انجام گيرد . به علت اين كه دست كاربر از تيغه برش دور ميباشد ايمني اپراتور بالابوده و با بگار گيري سيستم برش اتومات توسط avr برش دقيقترخواهيم داشت و همچونين بواسطه وزن كم دستگاه قابليت پرتابل بودن را دارا ميباشد از جمله امتيازات دستگاه قابليت بهره برداري در زمان عدم حضور نيرو الكتريسيته و استفاده از ان به عنوان برشگركاشي برشي ميباشد
در راستاي استفاده از روش هاي نمك زدايي آب شور و ساخت دستگاه هاي آب شيرين كن در كاربردهاي متفاوت، نياز به استفاده از روش هاي جديدي است كه توانايي برطرف كردن مشكلات روش هاي ماقبل را داشته باشد. روش هاي ماقبل هر كدام از اين مشكلات اعم از توليد پساب شور(و مواد شيميايي) و افزايش ميزان مصرف انرژي، و هزينه هاي سرسام آور را خواهند داشت. در اختراع موردنظر جهت برطرف كردن مشكلات پيشين از دو منبع جريان مستقيم و متناوب به منظور توليد پلاسما جهت خروج نمك خشك از محلول آب نمك بر مبناي تبخير غيرتعادلي با استفاده از پلاسما براي كاهش شوري آب ارائه شده است. در اين روش علاوه بر كاهش شوري آب به ميزان مورد نياز با مصرف انرژي بسيار پايين، آب غني شده با پلاسما را براي افزايش بازدهي توليدات محصولات كشاورزي استفاده كرد. همچنين اين روش هيچ گونه پساب شور و مواد شيميايي خطرناك را در صورت عملياتي شدن به محيط زيست وارد نخواهد كرد. بنابراين براساس مشكلات امروزه در سراسر جهان استفاده از روشي بهينه و جديد جهت شيرين كردن آب شور دريا الزامي خواهد بود. اين اختراع مي تواند به نوبه خود نوعي خدمت به مردم جهان بشمار آيد.
موارد یافت شده: 6